Vinola MCIB101.111.900 Ada Tipi Siyah Ankastre Davlumbaz Yorumları

Vinola MCIB101.111.900 Ada Tipi Siyah Ankastre Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ürünü yeni aldık sayılır. Almadan önce bir tanıdığımın mutfağında farklı rengini görmüş ve beğenmiştim. Kendimiz için ise bu siyah rengini sipariş ettik ve çok daha iyi karar verdiğimizi gördük. Mutfağımızdaki tezgahtan tutun, fırına kadar her şeyiyle çok modern bir set oluşturmuş olduk. Herkese tavsiye ederim. Ses ve koku konusunda da modernliği kadar etkili ve başarılı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Davlumbaz konusunda çokte seçici biri değilim. Ancak vinola hakkında güzel şeyler okudum ve almaya karar vermiştim. 1 aydır kulanıyoruz. Led ışıklandırması çok başarılı ve modern bir tasarımda duruyor. Dış hatları ve kendi tasarımı aynı şekilde tüm mutfak dolaplarına kadar iyi bir renk uyumu sağlıyor. Çalışma kalitesinde ise yüzümüzü kara çıkaracak bir şey gerçekleşmedi. Biz oldukça memnunuz kullanmaktan.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Pahalı

    Olumsuz yönleri: Bu kadar çok ücret ödediğimiz davlumazın kötü sesi gerçekten çok üzdü bizi. Ses ve koku konusunda çok başarısız bir ürün. İç aksamı ve işçiliği malzemeleri çok kalitesiz. Çekim gücü çok az, hiçbir işe yaramıyor. Süs olarak kullanıyoruz. Küçük alan için uygun değil. Aynı işlemi daha ucuza ve kaliteli bir çok marka ve ürün mevcut.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Gayet Güzel

    Olumlu yönleri: Mutfak hesaplarımızı tamamlamak adına bu ürünü satın aldık.Öğrenci evimde kullanıyorum Oldukça kaliteli bir ürün ve mutfak tasarımımı tamamladı. Bunun haricinde vazifesini de oldukça iyi bir şekilde yerine getiriyor. Yemek pişirirken mutfakta herhangi bir koku bırakmıyor. Oldukça memnun kaldım alacaklara tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 01.04.2021

    Ürün elimize ulaştı mağaza olarak çok ilgili ve alakalı davrandılar çok teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2020
    harika

    Olumlu yönleri: Tasarım olarak güzel bir davlumbaz. Ocağın üzerinde ve mutfağımda çok güzel durdu. Çekim gücü çok kuvvetli bir davlumbaz. Aydınlatma şiddeti çok iyi. Duvar tipi bir cihaz. Üç adet kademesi var. İkinci kademede bile çekim gücü çok iyi. Çok sessiz bir ürün değil ama sesi çok yüksek de değil. Çok memnun kaldım. Dumanı asla dışa yaymadan emiyor. Mangal bile yaksanız mutfak da rahatlıkla tüm dumanı hapsedeceğine inanıyorum. Çok severek kullanıyorum ben. Renk ve model olarak çok şık ve güzel bir davlumbaz. Fiyat performans açısından süper.

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2020
    On numara bes yıldız

    Ürün çok şık. Magaza iletisimi dahada şık. Ürünle ilgili en ufak sıkıntıya sabirla ve özenle yaklastilar. Ürün evime cok yakisti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: güzel bir davlumbaz emiş gücü iyi sesi de az annem için almıştım şimdi bir tane daha teyzem için sipariş edicem. Kesinlikle tavsiye ediyorum fiyat performans ürünü tam . Kargolanması da hızlıydı ve sorunsuzdu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Ürünü yeni aldık sayılır. Almadan önce bir tanıdığımın mutfağında farklı rengini görmüş ve beğenmiştim. Kendi miz için ise bu rengini sipariş ettik ve çok daha iyi karar verdiğimizi gördük. Mutfağımızdaki tezgahtan tutun, fırına kadar her şeyiyle çok modern bir set oluşturmuş olduk. Herkese tavsiye ederim. Ses ve koku konusunda da modernliği kadar etkili ve başarılı.

  • NI1 aracılığıyla, 17.09.2020
    kargolamada malesef özensizler

    ürünü alacakların dikkatli bir şekilde kontrol etmelerini oneririm

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    Güzel ürün

    Olumlu yönleri: 1 yıldır kulandığımız bir davlumbaz. Led ışıklandırması çok başarılı ve modern duruyor. Dış hatları ve kendi tasarımı aynı şekilde tüm mutfak dolaplarına kadar iyi bir renk uyumu sağlıyor. Çalışma kalitesinde ise yüzümüzü kara çıkaracak bir şey gerçekleşmedi. Biz oldukça memnunuz kullanmaktan.

  • NI1 aracılığıyla, 04.09.2020
    Ürün ortada Yok

    Ürün ortada yok malesef

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2020
    BAŞARILI

    Olumlu yönleri: Evde ki davlumbazımız bu modelden. Geçen sene aldık. Çok ta memnunuz. Çok şık çok ta hoş duruyor mutfağımızda. Ama sadece şık değil performansı da gayet güçlü. Kokuyu falan çok iyi çekiyor. Kızartma yaptığımız da et falan yine de gayet iyi çekiyor kokuyu. Fiyat ve performans anlamında da başarılı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: çok modern duruyor bence de . Şahane bir davlumbaz modeli gerçekten . Dokunmtik kontrol ediliyor bu modeller dijital ekranlı led aydınlatmalı çok güzel gerçekten çok hoşuma gitti

  • NI1 aracılığıyla, 28.07.2020

    ürün tam kullanamadım ama güzel ve şık

  • NI1 aracılığıyla, 27.06.2020
    Teşekkürler

    Çok havalı ve kaliteli görünüyor, kullanım detaylarını şuan paylaşamıyorum ama detaylı incelediğimde iç aksamı da oldukça kaliteli ve inox işçiliği ve malzemesi kaliteli.Ellerinize sağlık

  • NI1 aracılığıyla, 12.06.2020
    İyi ve güzel iyi ve iyi

    İyi ve iyi düzgün insanlar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    KULLANIŞLI

    Olumlu yönleri: bunu bir mekanda görmüştüm alıştığımzı davlumbazlardan farklı ve çokmodern duruyor sonra sordum hem dokunmtik hemde ada tipi deniyormuş dijital ekranlı falan şık bir model ayrıca led aydınltmalı kullanışlı bir model yani

  • NI1 aracılığıyla, 09.06.2020
    Ba-yıl-dım 🤩

    Muhteşem, o kadar şık ve güzelki anlatamam😍 mağaza ilgisi şahane,ürün şahane, fiyat şahane daha ne olsun. Herkes bayıldı çok çok teşekkür ederim ☺️🙏🏻

  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2020
    çok iyi

    ürün görsel olarak çok başarılı çekimide gayet kuvvetli.Biraz büyük küçük adalar için uygun olmayabilir ama biz yadırgamadık.3 katı para verip aldığınız ürünlerden hiçbir farkı yok paranızı boşa sokağa atmayın

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vinola MCIB101.111.900 Ada Tipi Siyah Ankastre Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vinola MCIB101.111.900 Ada Tipi Siyah Ankastre Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat