Koenic KMW 12215 DW 20 lt Beyaz Mikrodalga Fırın Yorumları

Koenic KMW 12215 DW 20 lt Beyaz Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Bu kadar da olmamalı idi

    Olumlu yönleri: Sadece fiyatı uygundur. Olumsuz yönleri: Bu kadarını beklemiyordum. Geçmişte bir çok markanın mikrodalga fırınını kullanan biri olarak bu kadar kötüsünü hiç kullanmadım. Çok pişmanım aldığıma. Çalışmaya başladığında çıkardığı seslerden sanki birazdan infilak edecek gibi hissediyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Uygun Fiyat

    Olumlu yönleri: Ucuz olması nedeniyle beklentilerimin üzerinde güzel geldi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.10.2020
    "Sorunsuz alışveriş"

    Olumlu yönleri: Ürün kargoya hızlı verildi, elime hızlı ulaştı. İyi korunmuş olarak geldi. Bu fiyata bu ürün tam puanı hakediyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.09.2020
    "Tavsiye ederim"

    Olumlu yönleri: Beklentilerimi karşılayan iyi bir ürün. Tek başıma yaşadığım için bana pratiklik sağlıyor kolaylıkla kullanıyorum bir kaç şey ısıttım gayet başarılı. Gerçekten ocakta yemek ısıtmaktansa büyük bir kolaylık tasarımı da güzel bir ürün almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.09.2020
    "İyi ürün"

    Olumlu yönleri: Emsallerine göre gayet iyi bir ürün. Uygun küçük bir mikrodalga fırın arıyorken bu ürünle karşılaştım. Fiyatı gayet uygun ve performansı da gerçekten iyi. Buz çözme fonksiyonu en çok istediğim özelliklerden biriydi. Buzluktan çıkarıp yemek yapacağım zaman işimi çok kolaylaştırıyor. Çocuk kilidinin olması da beni mutlu eden bir diğer özelliği.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: Tek başına yaşıyan bri olarak eve geldiğimde ocakta yemek ısıtmak yerine birkaç dakika içersinde hiç uğraştırmadan kullanım yönünden rahat olan bir cihaz. Performansından memnunum ve fiyatı çok uygun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    "BEĞENMEDİM"

    Olumsuz yönleri: çok beğenemedim ben eltimde vardı bu model mikrodalga fırından ama buz çözme fonksiyonunu çok etkili bulamadım ben diğer türlü 700 w daçalışıyor çocuk kilidi falanda var fakat sadece ben beğenemedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: Yeni aldım ürünü fazla kullanma fırsatım olmadı ama kullandığım kadarı ile memnun kaldım. Çorba ve yemek ıstttım. Beklentimi karşıladı. Kısa dakikalarda hemen ısıtıyor. Şimdilik memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.04.2020
    "kullanım kılavuzu anlaşılır değil"

    Olumsuz yönleri: kullanım kılavuzu anlaşılır değl

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Koenic KMW 12215 DW 20 lt Beyaz Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Koenic KMW 12215 DW 20 lt Beyaz Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat