Simfer M3492 Mürdüm Mini Fırın Yorumları

Simfer M3492 Mürdüm Mini Fırın yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Arkadaşlar bu fırının enerjisi o kadar güçlü değil.Bazı yemekler pişene kadar verem kanser oluyorsunuz. Hamur işleri için düşünülebilir. Tabii bunun satıcı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.Yanlış anlaşılmasın.

  • NI1 aracılığıyla, 20.01.2022
    Beğendik

    kullanıyoruz gayet güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.10.2021
    Simfer m3492 mürdüm

    Olumlu yönleri: küçük ama iş yapıyor

  • NI1 aracılığıyla, 04.07.2021
    Defolu ürün geldi

    Renginden dolayı tercih ettim fakat ürün üzeri içe doğru göçüp darbe almış

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Simfer M3492 Mürdüm mini fırın standart pişirme özelliklerine sahip bir fırın, maksimum 230 dereceye kadar ısı ayarı yapabilirsiniz. Pişirim kalitesi ürünün fiyatına göre gayet başarılı annem için almıştım oda çok beğendi kullanışlı olduğunu söylüyor, gırın ihtiyacınız varsa basit pişirmişler yapmak için oldukça ideal bir fırın modeli kullanımı da rahat memnunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: 4 farklı pişirme fonksiyonun sahip. Alt ve üst ısıtma şeklinde seçme imkanı da veriyor. Termostatlı, yani ısı kontrolü yapıyor bu oldukça güvenli yemekler için. Tezgahıma koyduğum yer birazcık dar ancak ayakları o kadar güzel oturuyor ki kaydırmaya çalışsanız bile gitmiyor. İki katlı. Aradaki malzeme ağırlık konusunda oldukça sağlam. Kram kaplamada son derece sağlıklı bir içerik.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: rengi çok güzel aynı göründüğü gibi ve hediye almak için çok uygun bir fiyat ben de bu fırsatı kaçırmayıp hemen anneme hediye aldım. çok beğendi evde sürekli kullanıyor. fırınımız eskimişti ve bu fırın o fırına göre biraz daha ufak ama hiç önemli değil dedi çok mutlu oldu

  • Amazzon aracılığıyla, 27.04.2021
    Ürün çok guzel

    Ürün çok güzel geldi.fakat MNG kargocu arkadaş anneme hediye gönderdim namazda duymamış anneme bağırmış çağırmış apartmanda numara yok diye.kargonuzu daha düzgün insanlar taşımalı.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    rengine bayılıp aldım. gayet hızlı geldim UPS getirdi.aksam 7 buçukta. pisirmesi çok güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simfer M3492 Mürdüm Mini Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simfer M3492 Mürdüm Mini Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat