Maress Elektrikli Çelik Çay Makinesi Yorumları

Maress Elektrikli Çelik Çay Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Önceki çay makinesinin bozulması üzerine bu üründen aldım. Bir süredir kullanıyorum ve çok memnunum. Herhangi bir problemle karşılaşmadım. Ürünün hacmi fazlasıyla yeterli oluyor. Performans açısından çok iyi. İşimi kolaylaştırdı adeta. Ayrıca kaliteli bir ürün. Uzun yıllar kullanabileceğimi düşünüyorum. Fiyatı gayet makul. Herkes için tasarlanmış bir çay makinesi. Düşünenler kesinlikle kaçırmamalı bu ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Öğrenci evime satın aldık büyük kolaylık sağlıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Suyu hıızlı ve sessiz kaynatıyor Olumsuz yönleri: Malzeme kalitesi iyi değil

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Çok misafiri gelen ve çok çay tüketen bir kadınım. Maress çay makinesi benim için mutfağımın olmazsa olmaz parçası. Elektrikli çay makinesinin geniş hacmi sayesinde doya doya leziz çaylar içebiliyoruz. Ailecek çok memnunuz. Çelik görüntüsü de mutfağıma çok yakışıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.04.2021
    Çaycı

    Olumlu yönleri: Çok beğendim büyük oluşu tam ideal ağzı hiç damlatmıyor Olumsuz yönleri: Kapağı tam kapanmıyor zorluyorum kapatmak için okadar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Fiyat olarak çok iyi kullanımı güzel. Olumsuz yönleri: Tek olumsuz yanı elektrikli tabanın ısındıkça kötü bir bakalit kokusu çıkarması

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Beklediğimden çok iyi

    Olumlu yönleri: Beklediğimden çok iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Maress Elektrikli Çelik Çay Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Maress Elektrikli Çelik Çay Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat