Bosch MS6CA4150 Beyaz Blender Seti Yorumları

Bosch MS6CA4150 Beyaz Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) bosch

    Olumlu yönleri: Gövde yardimci kaplar ve Doğrayıcı başlık iyi Olumsuz yönleri: Çırpıcı başlık başarısız çünkü çırpıcı başlığı takinca makine cok titriyor Bu da ömrünü kısaltir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.02.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Güzel

    Olumlu yönleri: Önce kullandığım için aynısını aldım gayet iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2021
    Kesinlikle tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Sorunsuz ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.12.2021
    güzel ürun

    Olumlu yönleri: pratik kullanımlı gayet güzel. evet biraz küçük resimde görüldüğü gibi. telleri ince ama siçratmaz . 12 hız ayarı olması çok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Mutfakta yaptığım yemeklerimin en pratik hazırlayıcısı Bosch marka blender diyebilirim. Milkshaketen çorbaya kadar birçok favori yiyecek ve içeceklerimi hazırlamakta en büyük yardımcım. Yemek yapmak onunla hobiye dönüştü diyebilirim. A kalite bir ürün olmakla beraber yüksek performans ve cazip fiyatıyla kesinlikle tercih etmelisiniz. Ben çok beğendim. Sizin de memnun kalacağınızı düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: BOSCH’un motor ve ürünün kalitesini bildiğim için aynı üründen kendime, anneme sipariş verdim. Ürün kaliteli olduğu gibi de çok başarılı temizlemesi de bununla beraber çok kolaydır. Yıllarca kullanabileceğiniz ürün olmasını istiyorsanız kesinlikle bu marka tercihiniz olmalıdır. Çünkü aşırı iyi ve ücretine de sonuna kadar değiyor. Almak isteyenler olursa ya da alacak olanlar varsa öneriyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Bosch’un gerçekten ürünleri çok kaliteli. Ben ilk kez küçük ev aletini kullanıyorum ama maalesef hiç memnun kalmadım. Doğrama haznesi yetersiz. Çalışma gücü iyi kuvvetli ama çok sesli çalışıyor. En şikayetçi olduğum kısım ise çırpma teli. Tek bir adet var ve o kadar ince ki telleri sanki her an kırılacak gibi. Çok hassas nazikçe kullanmak gerekiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Güzel bir ürün

    Olumlu yönleri: Ürün kalite sessizlik olarak güzel gözüküyor. 2 kademeli ve sessiz çalışan güçlü bir cihaz. Bir parçası kırık geldi fakat aynı gün satıcı kırık parçanın yenisini kargoladı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: blenderlar her mutfakta bulunması gereken eşyalardan biri. ben de blender alırken bosch tercih ettim ve pişman değilim. uzun süredir kullanıyorum ve bozulmadı da fiyatına göre çok ideal bir ürün herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.02.2021
    Sevdm

    Olumlu yönleri: Ürün kısa sürede elime ulaştı. Satıcıya hızlı kargolama için teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    "harika"

    Olumlu yönleri: Fiyatına göre oldukça başarılı bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Bu kaliteye bu fiyata bulmuşken kaçırmadan alın derim. Ben şu an kullanıyorum ve oldukça memnunum. Çok güçlü bir motoru bulunmaktadır. Uzun süreli kullanımda bile hiçbir şekilde ısınmadı. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Bosch markasının kücük ev aletlerinin genel olarak en kaliteli olduklarını düşünüyorum annemin evinde yıllarca onu kullandık ben de evlenirken kendi evimde de kullandığım markanın bosch olmasını istedim gercekten evladiyelik oluyor gördüm. Ve ilk kullandığımda kalitesini tamamen hissettim. İyi ki almışım. Kalitesini belli eden bir markadan uzun süre kullanacağın ürün almak gibisi yok aldığıma cok memnun oldum alın aldırın. fiyatı performansı için az bile diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Boschun motor kalitesinin gayet iyi olduğunu bildiğim için blender alırken de bunu göz önünde bulundurarark Bosch'u tercih ettim ve beni hiç pişman etmedi. Ürün gayet kaliteli ve güçlü. Kulandığım kadarıyla baya baya işimi gördü ve temizlemesi de oldukça kolay yapış yapış olmuyor uçları falan. Ben fazlasıyla memnunum ve tavsiye ediyorum kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.10.2020

    Olumlu yönleri: güçlü bir alet.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Her eve böyle bir şey lazım. Bende eski seti mi beğenmediğim için yeni bir tane almak istedim. Biraz kaliteli olsun diye markalara baktığımda fiyat performans açısından en iyi senin bunun olduğunu düşündüm. Tasarımı olsun beyaz renkli olması olsun çok beğendim. Ürün elime 3 gün içinde ulaştı. Hemen kullandım. Ve şu an çok memnunum. Oldukça güçlü bir motor yapısı bulunmaktadır. Her şeyi kolaylıkla yapabiliyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2020
    "KALİTTELİ"

    Olumlu yönleri: Biz kaç yıldır kullanıyoruz bu blender setini. Çok kaliteli ve çok işlevsel bir set. Mutfak ta ki en büyük yardımcınız oluyor. Performansı da oldukça üst düzey. Kesinlikle hem doğrama hem çırpma falan hepsinde de performansı oldukça üst düzey. Zaten Bosch gibi çok kaliteli bir markanın ürünü. Eğer ihtiyacınız varsa hiç kaçırmayın bence.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch MS6CA4150 Beyaz Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch MS6CA4150 Beyaz Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat