Braun MQ7045X Multiquick 7 Blender Set Yorumları

Braun MQ7045X Multiquick 7 Blender Set yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.05.2022
    yeniden tercih

    Olumlu yönleri: ilkini 11 yıl kullandım en ufak bir sorun yaşamadım. ancak motoru yandı gecenlerde ve tamir olsa bile randıman almazsınız denince tekrar aynı ürünü satın aldım öyle memnunum ☺️

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.02.2022

    Olumlu yönleri: Ürün görseldeki gibi, çok güzel. Gönderilirken paketlenmesi de gayet iyiydi, kargoya hızlı verildi. Ayrıca açıklamalarda yazmayan buz kırma özelliği de var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.02.2022
    kalite

    Olumlu yönleri: Ürün gayet kaliteli yıllardır bu markayı kullanırım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.02.2022

    Olumlu yönleri: Ürünü aldığından beri çok keyifle kullanıyorum teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.01.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Kaliteli ürün

    Olumlu yönleri: Sessiz calisiyor, gayet kaliteli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Memnunum

    Olumlu yönleri: Bir süredir bu blender setini kullanıyorum. Oldukça da memnunum. Uzun süredir kullanıyor olmama rağmen ne bir çalışma performansında düşüş oldu ne de bıçaklarında paslanma. Oldukça kaliteli bir ürün. Bıçakları çok keskin. Aktif olarak kullanıyor olmama rağmen bıçakların uçları körleşmedi. Hala aynı performans ile çalışmaya devam etti. Kullanım sırasında çok fazla elektrik harcamıyor. Bu açıdan da oldukça ekonomik oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Çok memnunum

    Olumlu yönleri: Yeni eve taşınırken bu blender setini almıştım. Ben çok memnunum. Mutfakta yaptığım her yemek ve tatlıda bana yardımcı oluyor. Bir çok şey için kullanabiliyorum. Çok fonksiyonlu olduğundan dolayı her işime yarıyor. Keskin bıçakları var. Bu sayede özellikle parçalama işleminden tam anlamıyla istediğim sonucu alıyorum. Hiç tane kalmadan pürüzsüz kıvam oluşturuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Başarılı

    Olumlu yönleri: Geçenlerde annem çok beğendiği için bu blender setini sipariş vermiştik. Elimize ulaştığından beri de bir çok kez deneyimle şansımız oldu. Çok fazla özelliği bulunduğundan dolayı mutfakta her işimizde bize yardımcı oluyor. Özellikle kendi kapları bulunduğundan dolayı kullanım esnasında gereksiz bulaşık çıkarmıyor. Kendi içinde işini hallediyor. Kapların hacmi çok küçük olmadığından dolayı ideal derecede içine ürün alabiliyor. Parçalarken zorlanmıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.08.2021
    Teşekkürler iyi alışveriş...

    Olumlu yönleri: Teşekkürler iyi alışveriş....

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Hem ev işleri hem yeğenime bakıyorum yemek konusunda biraz zorlanıyorum çok uğraştırıyor o yüzden böyle bir takım satın alma kararı verdim çünkü artık evlerin olmazsa olmazı siparişten birkaç gün sonra elime ulaştı ve braun kalitesini belli etmiş yine her işime yarıryor zamandan da kazanıyorum yeğenime daha çok vakit ayırıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bıçaklarının keskinliği çok iyi. Meyve ve sebzeleri rahatlıkla kesiyor. Çırpma başlığı da var. Çalışırken çok gürültü yapmıyor. Gayet sessiz diyebilirim. 5 kademeli hız ayarı var. Ayrıca karıştırıcı başlığı da var. Çorba ve sos yaparken çok işime yarıyor. Dayanıklı bir blender. Uzun zaman kullanabileceğimi düşünüyorum. Blender almayı düşünenlere kesinlikle tavisiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Süper

    Olumlu yönleri: Her mutfakta olması gereken temel özelliklere sahip karıştırma, çırpma, doğrama kesinlikle elinizin altında olmalı Braun kalitesi tartışılmaz.

  • NI1 aracılığıyla, 02.04.2021
    Pişmanlık!!!!

    Beklediğim kadar kaliteli değil özellikle fiyatı ve markası düşünülürse en kötü parçası tel mikser başlığı oynuyor ve çok kalitesiz , diğer bıçak ürünlerinin sap kısımları ve kapak plastiğide aynı derece kalitesiz , blender ucu az miktar sıvıyı blenderdan geçirmeyi sağlıyor çünkü kısa ve yeşil çizgisini geçmemek gerek . Blender ın bu modelini aldığama pişman oldum . Keşke tefal alsaydım çok daha uygun fiyata.

  • NI1 aracılığıyla, 12.03.2021
    sorunsuz alışveriş tesekkürler

    satıcı arkadaş çok ilgili cevaplara hemen yanıt veriyor. siparişimi sorunsuz bir şekilde teslim aldım teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Braun diye çok güvenerek aldım fakat plastik mlz çok kalitesiz kek çırpma aparatı çok güçsüz katı şe

    Olumsuz yönleri: Braun diye çok güvenerek aldım fakat plastik mlz çok kalitesiz kek çırpma aparatı çok güçsüz katı şeyleri çırpamıyor doğrayıcılarının kapağı kilitlenmiyor buda doğrama esnasında sıkıntı çıkarıyor bir soğan doğrattım parçalayıncaya kadar suyunu çıkarttı o parayı hak etmiyor benim gibi wattına markasına kanıp almayın ben pişman oldum siz olmayın

  • Birnumara aracılığıyla, 14.01.2021

    Ürün çok iyi hemen kullanmaya başladım kesiciler mükemmel sadece çırpıcısı zayıf geldi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun MQ7045X Multiquick 7 Blender Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun MQ7045X Multiquick 7 Blender Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat