Frisby FM-W196 Kırmızı Mouse Yorumları

Frisby FM-W196 Kırmızı Mouse yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2015
    mükemmel

    diğer markalara o kadar para vermeye gerek yok. al bunu cayır cayır kullan. ergonomik yapısı ile ele oturuyor. tekerliği de gayet iyi günlük işleri de oyun ihtiyacını da başarılı bir şekilde karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2015
    Güzel ürün fakat kargo çok geç

    cuma günü aldığım ürün elime salı günü ulaştı ama ürün fevkalade

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2015
    kaliteli

    arkadaşlar alırken beni biraz idare etsin diye aldım. ama bu maus beni çok şaşırttı. dpi ayarı çok iyi oyunlarda biraz avantaj saglıyo.normal kullanım için gayet iyi . sadece kullanıma göre biraz pil sıkıntısı olabilir bende 2-3 ay gidiyo tek AA pille.yan tutacak yerleri kauçuk ve iyi siz diger bu 40-50 milyonluk mauslara vereceniz parayı bu ürünü alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2015
    İnanılmaz

    Şuana kadar çalıştığım tüm yüzeylerde optik algılıyıcısı sorunsuz çalıştı. Hız ayarı ve kullanımı çok kolay. İnanılmaz pratik rahat ve kullanışlı bir mouse. Kesinlikle tavsiye ederim. 60 70 tlye mouse almaya değmeyecek kadar mükemmel. Frisbyye ve Hepsiburadaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2015
    TAVSİYE EDERİM

    harika bir üründür . hepsiburada gerçekten çok hızlı çalışıyor aldıgım ürünü bana 1 gün de yolladılar . şuan kullanıyorum ürünü gerçekten çok iyi .

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2015
    harika ötesi

    ürün çok harika ve içinde piliydi garanti belgesi herşeyi çıkıyor hassasiyetide mükemmel almak isteyenler hiç düşünmeden alabilirler bu fiyata bedava Teşekkürler HEPSİBURADA.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2015
    Fiyat Performans

    Kısaca arkadaşlar günlük kullanıımda kullanabileeğiniz harika bir kablosuz mause avuca tam oynamak içinde ideal fiyatıda göz önüne alarak ilk izlenim mükemmel pil stabilitesi hakkında yorum yapamıcam ürün henüz yeni ulaştı elime. Teşekkürler Hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2015
    beklenenden çok iyi

    Paketinden pili ile çıkıyor.10 numara 5 yıldız bir ürün.Eli kavrayışı tıklama ve algılama sistemi süper.biz çok beğendik.. .Herkese tavsiye edilir...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2015
    Güzel bir ürün

    Ürün görünüş olarak felan kullanış bakımından on numara bir ürün ama pili boş yollamayın arkadaş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2014
    mükemmel

    Bu fiyata süper birşey benim isteklerime cevap verdi eminim herkes içinde öyle olacaktır...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby FM-W196 Kırmızı Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby FM-W196 Kırmızı Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat