Sinbo SDF 3834 Fritöz Yorumları

Sinbo SDF 3834 Fritöz yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2021
    dikkat almayın.

    Olumsuz yönleri: Bu yorumu ürün ve satıcı ilgili yazıyorum Ürün geldiğinde kullanmadan baktığımız da tavanın teflonu kalkmaya başladığını gördüğümüz için içimize sinmediği için ürünü iadeye karar verdik bundan sonra satıcı devre ye girdi ve ürünü bu şekilde alamayacağını yada kargo ücretinin yarısı karşılamam şartıyla kabul edeceğini söylerek ben ürünü geri iade ettim sonra satıcı beni arayarak siz bunun için yag dokmussunuz bunu kullanmış siniz ve her yeri oynuyor diye ürünü geri gönderdi bize ürünü ilgili hiç bir şekilde ne kullanmamız söz konusu çünkü teflonu içimize sinmemisti.burdan kesinlikle ne ürünü nede bu saticiyi tavsiye etmiyorum.gitti gidiyor sitesi sagolsunlar kargo ücreti vs gibi ödemeleri biz karşılayacağız dediler. Ürün elime geçmesi kargo geldiğini ucretini gittigidiyor a yansitacsgim ama verdiğim para helal mi yorum size kalsın. ticareti bu şekilde yapmak isi farklı bir yöne sokuyor iş ticaret değil.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: 2 hafta çalıştı ve arızalandı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.04.2021
    yorum

    Olumlu yönleri: güzelmiş beğendim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.03.2021
    basarili

    Olumlu yönleri: fiyatina göre perfosmans çok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2021
    güzel ürün

    Olumlu yönleri: Güzel ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) hemen bozuldu

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: hemen bozuldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.09.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: KULLANDIM MEMNUN KALDIM.TŞK.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.09.2020
    ÜÇ GÜNLÜK

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: İlk kullanımda sigorta attırıp 140 dereceden fazla ısıtmamaya pişirmemeye başladı iade ettim. Yeni aldığım bir şey için Servis falan uğraşamam. Tamam ucuz anladık da tek kullanımlık mendil mi bu bir kere kullanıp atacak kadar ucuz değil.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2020
    MEMNUN KALMADIM

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: Ürünü aldığım günden beri memnun değilim yağ haznesi çıkmıyor sabit duruyor çıkarmakta aşırı zorlanıyorum. İçindeki yağı değiştirmek çok büyük sorun benim için. Ayrıca sıcaklık ayar tuşu ilk kullanımda kırıldı. Garantiye göndericem yazmak istedim. Keşke geri alsalar. Kalitesiz bir ürün tavsiye etmiyorum.Param çöp olduğu için üzgünüm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürün resimde görüktüğü gibi değil çok küçük. Aldatmaca var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) bu fiyata güzel pıratik.az yağ kullanılan..etrafina yağ bulaşmıyan bir ürün

    Olumlu yönleri: sinbo hep çekinerek aldığım ama hep memnun kaldığım bir maska parasına servisine.göre iyi..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: Ben dört beş yıl önce almıştım bu fritözü. Eşim özellikle patates kızartmasını çok seviyor ben de kızartma yapamyı hiç sevmiyorum. Çareyi fritöz almakta buldunm. Gerçekten muhteşem bir şey. Hem etraf yağa falan olmuyor hem de çok az yağla çıtır çıtır patatesler çıkıyor. Hiç diğer markalara bir dünya para ödemenize gerek yok bu fritöz de gayet kaliteli. Performansı başarılı. Almayı düşüenlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) iki gün kullandım arıza verdi

    Olumlu yönleri: Hiç beğenmedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: Kardeşim patates kızartmasını çok seviyor başka bir şey yemiyor desem abartmış olmam. Haftada en az 4-5 kere kızartma yapıyoruz. Annem tencere de kızartmayla baş edemeyince fritöz aldık. Çok da memnunuz. Fiyatı da uygun üstelik. Tasarımı hoş, şık bir ürün. Paslamaz çelikten yapılmış. Çıkarılabilir haznesi olmadığı için temizlerken biraz zorlanıyoruz onun dışında bir problemimiz yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) KÖTÜ

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: TAŞIYOR. YAĞI SINIRLARINDA KOYSAN DA TAŞIYOR. ÇOK KÖTÜ ALMAYIN PİŞMAN OLDUM.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) defolu ürün

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: urun bana defolu geldi ve iade edemediim aslaaa tavsiyebetmiyorum kesinlikle almayin mağdur ediyorla

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: çok kullanışlı bir fritöz diyemem ben bunun için. Çünkü gerçekten yağ çekiyor bütün yiyecekler kızartma kızartmalıktan çıkıyor yani

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: Almayın aldırmayın ülkemizde fritöz çok yaygın değil anlıyorum ama kimi kandırıyorsunuz ürün ısınmıyor bile ve içindeki tel çıkmıyor temizlemesi çok zor ısı ayarı düğmesi tutukluk yapıyor hiç memnun değilim parası da az değil boşuna aldım allahın hakkı üçdür diyip üç kere denedim şans verdim ama olmadı çöpte şu an.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Patetes kızartmasını severim harika bir ürün az yağla çok patates midemi bekliyor 1.7 litre kapasitesi ile hairka bir firitçz çok beğeindim harika kalietli adres 3 günde elime ulaştı sorunsuz şekilde yapmaya başladım bile harika

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fritöz

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: 2 fritöz sparişi yaptım biri arızalı defolu gondermiş kullanılamaz bilmiyorum servis buna bişe yaparım garantili ya. Velhasıl üründen memnunum magazadan defolu gonderdigi icin memnun degilim. Magaza satıcı gonderiyor ya defolu olsa bile alıcı ugraşmaz imasında.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SDF 3834 Fritöz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SDF 3834 Fritöz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat