Rowenta RO7282EA Force Cyclonic 500 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RO7282EA Force Cyclonic 500 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sessiz, ergonomik, performansı beklediğimden daha iyi. Teşekkürler HB.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    eski supurgeme göre agir geldi ama çekim gücü cok guzel ses de cok fazla sessiz değil türbe fircadan baya ses çıkıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gelir gelmez çok hızlıca denedim. Gerçekten sessiz bir makina. Tutuş gücü çok çok iyi tutma yerinde ayar mekanizması var isterseniz oradan arttırabiliyosunuz mutfağımda jüt halı var normalde kaldırıp altını süpürüyordum kaldırmadan özellikle denedim tüm altındaki tanecikleri topladı. Umarım zamanla düşüş olmaz olursa güncellerim. Boyutu güzel ağır değil. Şuan iyiki almışım dedirtti. 48 saat içinde teslim edildi. Teşekkürler HB.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    tek pişmanlığım daha erken almamış olmam

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çekim gücü çok kuvvetli ilk başlarda alışana kadar baya yoruyor insanı sesiz rengi çok daha güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sesinin düşüklüğü haricinde gerçekten kalite yoksunu bir makine.parama yazık oldu.sürekli devriliyor manevra özürü bir süpürge kablo kısa malzeme kalitesi yok kendiliğinden dağılıyor.başlıklar kullanışsız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.07.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürün mükemmel

    Olumlu yönleri: Çeyize diye alıp yorumlardan merak edip kullanmaya başladım. Tek kelimeyle mükemmel bir ürün. Rowenta elektrikli süpürge de kendini kanıtlamış bir marka zaten. Muadillerine göre hem çok sessiz çalışıyor hem uçları çok kullanışlı hem de kablosu uzun. İlk olarak philips almayı düşünmüştüm ama iyi ki bunu almışım. Çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    farklı bir modelini anneme almıştım, çok memnun kaldı. Bunu çeyizim için aldım hiç kötü yorum görmedim umarım güzeldir

  • Trendyol aracılığıyla, 21.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel. Keyifle kullanıyorum elektrik süpürgesinde en başarılı marka

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    almasaydım keşke

    Olumsuz yönleri: Malzeme kalitesi ve performansı çok kötü. Ürünün çekim gücü çok yavaş. Tozları içine hapsediyor ancak toz hazinesini boşaltmak inanılmaz zor. Ayrıca çok ağır ve ergonomik değil. Fazla yer kaplamıyor. Keşke bu modeli almasaymışız diyoruz şimdi. Halıları hiç güzel süpürmüyor. Kablosuda diğer süpürgelerden kısa. Bu da temizlikte zorluyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İlk defa bu marka bir süpürge aldık. Hiçbir sitede kötü yorumunu görmedik. Ses seviyesi düşük ve süpürürken karşınızdaki insan ile rahatlıkla konuşabilirsiniz.. Başlıkları çok güzel ve çekim gücü harika diyebilirim.Supururken halıyı kaldırıyor.. Halının üstünden 1 top pamuk yumağı topladı hayretler içinde kaldık..🤭 Paketleme Ve Teslimat İçin Teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün bildiğim bir üründü zaten. Piyasadaki en sessiz süpürgelerden olmasın tercih etmemdeki sebep. Emiş gücü son derece başarılı. Her türlü aparatı kuru içerisinde bulunduğu için her türlü kullanıma uygun. Almayı düşünenler tereddüt etmeden alabilir memnun kalacaklardır.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bir gün oldu geleli çok güzel beğendim. sadece teleskobik borusu biraz ağır geldi. Diğer makinamın borusu da öylrydi ama daha hafifdi.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı teslimat için çok teşekkür ederim sorunsuz şekilde elime ulaştı ürünüm güvenerek alışveriş yapabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Resimdeki bütün aksesuarlar eksiksiz geldi. Rowenta'da her modelin kendi rengi var ve aksesuar çeşidine göre model numarası değişiyor. Malzeme kalitesi ve performansı çok iyi. Rengi çok güzel. Rowenta zaten kendini kanıtlamış bir marka. Kutusunda da 5 yıldız performanslı olarak yazıyor. Özellikle araştırarak ve karşılaştırma yaparak aldım.[Hem sessiz, hem 4A performans kalitesi(çoğu süpürge bu notu alamıyor), hem de tüm aksesuarlar bulunsun istedim.] Sessizlik olarak bu performansa göre gayet sessiz. Çalışırken rahatça konuşabiliyorsunuz. Kullanımı kolay, filtreleri hızlı dolmuyor yani her kullanımdan sonra temizlemek zorunda kalmadık biz. Umarım yorumum faydalı olur. Farklı modellerin yorumlarını okudum fakat bu modelde ayrıntılı yorum yoktu, o yüzden mümkün olduğunca bilgi vermeye çalıştım. Satıcıya teşekkür ederim, kargoya hızlı verildi ve zamanında teslim edildi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ROWENTA RO 7282

    Olumlu yönleri: Çok güzel süpürge Pilastik kalitesi orta emini gücü turbo başlık ile çok iyi ses desibeli geçekten çok düşük tavsiye ediyorum Olumsuz yönleri: Pilastik kalitesi orta çok fazla kafa karıştıran modeli var

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RO7282EA Force Cyclonic 500 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RO7282EA Force Cyclonic 500 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat