Braun MR300 Curry Blender Yorumları

Braun MR300 Curry Blender yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2014
    İşini iyi yapıyor

    Braun El Blendırı Multiquick3 - MR300 Curry hem şık hem de sağlam bir ürün. Zaten Braun markası kendisini kanıtlamış bir marka. Uzun bir süre hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabilirisiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2013
    basarılı

    Gercekten basarılı. Sıçratmıyor ve fazla ses çıkarmıyor. ucunun metal olması çok iyi. Bence kesinlikle plastik almayın, sağlığınız için zararlı. Bu ürünü tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2013
    teşekkürler

    ürünü fiyat performans araştırması yaparak aldım. eşim çok memnun.hepsi burada firmasına teşekkür ediyorum. ürün özellikleri aynen yazıldığı gibi. iyi alıverişler

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2013
    Çok güzel bir ürün

    Bence oldukça yeterli bir ürün. Sıçratmaması, hızı temizleme kolaylığı. Yalnız çok sessiz olduğunu söylemiş diğer yorum yapan arkadaşlar, buna pek aldanmayın derim, pek sessiz olduğunu söyleyemem. Tabiki ortalığı gümbürdetmiyor. Normal ölçüde sesi var. Ben aldığıma memnunum, 5 ay oldu alalı, hiçbir şikayetim yok. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2013
    Hızlı kargo güzel ürün

    ürün gayet güzel, sıçratmıyor, sessiz çalışıyor, gayette güçlü. braun zaten tartışılmayacak bir marka. özellikle küçük ev eletlerinde. bir alışverişimde daha beni yanıltmadığınız için teşekkürler hepsiburada.com.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2013
    temizlemesi kolay

    El blenderında en çok başlığının bulaşık makinesinde yıkanabiliyor olması hoşuma gitti.kolayca çıkarılıp temizleniyor. böylece hijyen kalabiliyor. ben memnunum. tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2012
    süper bir alet

    Ürün Dün elimize ulaştı tek kelimeyle harika bir ürün düşünen herkese tavsiye ederim. Hem çok kısa zamanda işlevini yapıyor hemde oldukça sessiz çocuğuz uyurken bile kullanabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2012
    Sessiz ve güçlü

    Bozulan blenddırımızın yerine aldık.Gerçekten çok sessiz ve parçalama gücü mükemmel.Bir de Braun markası bize cazip geldi. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2012
    Harika

    Fiyatına göre oldukça iyi görünüyor. Marka zaten güven veriyor. 2 kademeli hız oluşu pratik bir kullanım sağlıyor. Çok pahalı ürünler almaya bence gerek yok. 2 günde elimize ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2012
    Sessiz ve Güzel

    Ürünü anneme aldım ama benimde işime yaramıyor değil çok güzel muzlu sütler filan yapılıyor. Ayrıca diğer bozulan blendıra karşı oldukça sessiz. Tavsiye ederim, pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2012
    KALİTE nin FARKI

    Braun markasının kalitesinin özellikle küçük mutfak aletlerinde tartışılmaz olduğunu ürünü kullandıktan sonra anladım. Motoru oldukça güçlü ve sessiz.Sıçratma yapmıyor. Tutma kısmı oldukça ergonomik. Karıştırıcı kısmının metal oluşu yemek yapım aşamasında kullanılmasına olanak sağlıyor. Herkeze tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2012
    çok güzel

    markasına güvenerek aldığım bir ürün.fakat yanılmamışım çok kullanışlı pratik bilhassa çorbalarda yardımcı herkese tavsiye edebilirim iyiki almişım diyorum teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2012
    Tavsiye ederim

    Braun markası küçük ev aletlerinde en güvenilir markalardan biri. Diğer ürünler ile kıyasladığınız ve elinize aldığınızda bile kalite farkını görüyorsunuz. Plastik olmaması sağlıklı. Motor gücü gayet iyi. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2012
    güzel

    Bozulan blenderimin yerine aldım. Ondan çok çok daha sessiz, kesinlikle etrafa birşey sıçratmıyor. Son derece kaliteli görünüyor kolay kolay bozulmayacak gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2011
    çok ergonomik

    Braun El Blendırı Multiquick3 - MR300 Curry Bu ürünü arkadaşıma hediye almıştım çok beğenildi. Böyle bir ürün her evde olmalı,gerçekten mutfakların olmazsa olmazı,şiddetle tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2011
    hiç pişman olmadım

    alalı yaklaşık 1 ay oldu daha önce ihtiyaç duymamıştım ama bebeğimle ek gıdalara başlayınca mecbur kaldım çok pratik yer kaplamıyor vede en guzeli sessiz çalışması hiç pişman olmayacaksınız...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun MR300 Curry Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun MR300 Curry Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat