Fakir Amirex Krem Blender Seti Yorumları

Fakir Amirex Krem Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(44 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün haznesi plastiği kalitesiz fakire hiç yakıştıramadım.., orta segmentte bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2019
    "kırık ürün"

    Olumsuz yönleri: Kırık ürün çıktı. Paramızı geri almaya çalışıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı kargo olması çok iyi ama elime geldiği gün çalıştırmak istedim çorba çekeyim dedim 1dk sonra tık diye ses geldi ve bidaha çalışmadı ayrıca, tel çırpıcılar yerinden çıkmıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Ben kullanıslı buldum bu blender setını. Cok buyuk bır yer kaplamıyor dograyıcı haznesı falan kocaman degıl kı bence gerek de yok. Blender, cırpma dograma ıslemlerının hepsının ustesınden gelıyor. 2 ayı hız kademesı var ve ozellıkle turbo kadmesı cok daha hızlı ıs yapmaya yarıyor. paslanmaz celıkten hem belnderıı hem de mıkserı. cıkan parcaları bulasık makınesınde de yıkanıyor. yanı pratık kullanımı var, cok da ıse yarıyor. kalıtelı bır urun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Kargolanma çok hızlı ve paketlenme özenliydi. Önceki kullandığım blender'a göre sesi çok fazla geldi bana. Kullanılabilir..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: 2 hız kademesı ve turbo fonksıyonu olan cok kullanıslı bır blender setı bu. Dograyıcı haznesı 0,5 lıtre kapasıtesınde. Parcaları saglam ve dayanıklı ve de bulasık makınesınde de yıkanabılıyor. Cok da uygn fıyata satın aldım bu blender setını. Netten sıparısı verıp zahmet cekmeden alıs verıs yapabıldım. memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kaliteli bir set. Rengi vs. çok güzel. Çoğunlukla yemek yaparken blenderını kullanıyorum ve çok işime yarıyor gerçekten. Beklentimin üzerinde kaliteli bir set.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2018
    (Ürünü satın aldı)

    Anneler günü hediyesi olarak aldım, hızlı ve eksiksiz teslim edildi, bu kadar iyi organize ettiğiniz için ayrıca tebrikler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Anneme anneler günü olarak hediye aldım bu boyuttakıler içinde başarılı her şeyı sorunsuz olarak gelmiştir, teşekkürler Hepsiburada ailesi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    malzeme kalitesi daha ucuz ürünlerdeki bazı ürünlerden bile kötü. beğenmedim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Aksam siparis verdik, sabah 10 ‘u bulmadan elimize geldi... paketleme servis mükemmel. Teşekkürler. Cihazı kullanmadım ama malzemesi kaliteli ve sağlam gözüküyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    süper

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Şık ve sağlam. Çok hızlı teslimat yapıldı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün siparişini 15.03.2018 tarihinde verdim.Ertesi gün öğleden sonra geldi.Hepsiburadanın kendi kargo hizmetini,Daha önceden çalıştıkları kargo firmalarında ki yaşadığım gecikmeleri hatırladıkça,inanılmaz başarılı buldum. Eşim ürünü açtı ve malzeme kalitesini çok beğendi.Hatta ilk siftahını da kek hamuru çırparak yaptı.800 W olmasının hakkını vermesinden olsa gerek,çalışmasını da beğendiğini söyledi.Tercih ederken hem Fakir markasına güvendiğimizden,hem de muadil markalardan daha uygun fiyatlı oluşu nedeniyle tercih etmiştik.Şimdilik tercihimizde yanılmadığımızı anladık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2018
    (Ürünü satın aldı)

    cok fazla ses cikariyor tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2018
    (Ürünü satın aldı)

    Tafsiyeedebilceyim biürün

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2017
    İlgili mağaza

    Ürün stokta kalmadığı için bir üst modelini yolladılar. Ayrıca hiç fark talep etmediler. Sorulara geri dönüş yaptılar. Kargo gecikse de alışverişten memnun kaldım. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2017
    Super bir Urun

    Fiyati cok uygun. Kaliteli saglam bir urun. Mikser, dograyici, blender bir arada . Mikser guclu . Dezavantaji tek kademe olusu.is gorur. Fazla paraya hic gerek yok. Alin derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2017
    ilk yorumu benden :)

    ürünü bu gün aldım. ürün çok güzel. bu ürünün fiyatı ünlü mağzalarda (med.mak) tam iki katı. tavsiye ederim, çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2017
    Fena değil

    Benim için sesi biraz fazla geldi. Ancak kek için kullandığımda çırpma işini çok kısa sürede halledince hoşuma gitti; 1 senedir kullanıyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Amirex Krem Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Amirex Krem Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat