Fakir Mezza Plus Blender Seti Yorumları

Fakir Mezza Plus Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2020
    Üç Yıldız

    Yılda 1 kez blenderın gövde ucunda aparatların takıldığı yuva yalama oluyor degiştiriyoruz tavsiye etmem. Bir set parası kadar değisim yaptık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2017
    gayet güzel

    ürün gayet güzel gerek aksesuarlarının çeşitliliği doğrayıcı haznesinin genişliği gerekse sessiz çalışması. bunun yanında hız ayarı ve turbosu da çok kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 22.06.2016

    Ürün pratik yormayacak şekilde tasarlanmış. şekli de şık görünüyor. duvar aparati da iyi düşünülmüş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2016
    Memnun kaldım

    Ürünümü Hayalimdekiherşey isimli satıcıdan aldım. Öncelikle siparişin hızı için teşekkür ederim. Kargo aşamasında da kutunun özenle satılmış beni çok memnun etti. Ürünü bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine satın aldım. Satıcıdan tereddütsüz alışveriş yapılabileceğini tereddütsüz söyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2015
    harika

    ürün çok kaliteli ve de çok kullanışlı. uzun süre arastirdiktan sonra aldım. bence fakir en iyisi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2013
    Hediye olarak

    Hediye olarak aldım. anneme gönderdim. kendisi çok beğendi çok kullanışlı olduğunu iletti. artık mutfakta daha az vakit geçirecek Teşekkürler hepinize iyi çalışmalar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2013
    kalitesi elli bir alman

    alman malı , çelik kasa ve ekipman sağlamlık hissi vermekte, ucuz ve plastik alacağınıza uzun yıllar güvenle kullanmak için tercih edin

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2012
    Eşime Aldım Ben Kullanıyorum

    Eşime aldım çok iyi makina 2 yıl oldu kullanıyoruz çalışması çok güzel hatta eşim yerine ben de kullanıyorum belki fiyatı yüksek gelebilir ama az verip çabuk bozulacağına biraz fazla veri yıllarca kullanmak daha iyi bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2012
    pratik,harika

    ben fakiri tek geçenlerdenim.ürün gerçekten harika.lahana,havuç salatalarına bayılırım ama hep eziyetti ince ince kıymak,rendelemek...artık bu makina sayesinde bolca ince kıyılmış salatalar hazırlıyorum,hem de çoook kısa sürede.sadece bu da değil.artık evimin ortamında içime sine sine istediğim incelikte kendim hazırlıyorum kıymamı.mercimek çorbam süzgüden geçirilmiş kadar ince ama posasını yitirmiyor.tezgahımın üstünden asla kaldırmıyorum.temizliği de çok pratik.çoook işinize yarıycak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2011
    Çok fonksiyonlu ve kaliteli

    Uzun süredir blender, rondo ve çırpıcı setlerine bakarken bulduğum bu çok fonksiyonlu, kaliteli ve uygun fiyatlı ürün beni çok mutlu etti. Diğer markaların motor gücü 700 W olan muadil ürünlerine göre çok daha uygun fiyatlı ve kalite olarak da onlardan aşağı kalmayacak bir ürün olduğunu düşünüyorum. 2 ayrı rende bıçağı olması da ekstra bir avantaj. Ürünü evlendikten sonra kullanmak üzere aldığım için sadece test amaçlı kullandım ve çok memnun kaldım, bu tür bir ürüne ihtiyaç duyan herkese makul fiyatı, çok fonksiyonlu oluşu ve kalitesi sebebiyle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2011
    süper

    çeyizim için çok araştırdım blender setlerini ama hem fiyat hem kalite açısından fakirle yarışamaz hiçbiri piyasada wattı bu kadar yüksek çok nedir blender var ama onların da hazneleri küçük kısaca düşünmeden alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2011
    rende bıçakları harika

    mikser,rondo,blender ve rende özelliği olan bir robot.resimlerde olmasa da kalın ve ince rendele yapan bıçakları da var. ancak bu site de biraz pahalı olması kötü oldu..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Mezza Plus Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Mezza Plus Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat