Tefal QT2020 IXEO Power Hepsi Bir Arada Ütüleme Sistemi Yorumları

Tefal QT2020 IXEO Power Hepsi Bir Arada Ütüleme Sistemi yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    10 numara

    Olumlu yönleri: Günümüz ütü sistemine göre çok üst seviyede bir ürün. Hem modern ve şık hem de çok konforlu. Buhar kazanı ve ayrılabilir su tankı da mevcut. Otomatik kapanma özelliği de gerçekten çok işlevsel. Bence artık günümüz teknolojisi baz alınara tüm ütülerde olması gereken bir özellik. Çeyizinize bile alabilirsiniz gecikmeden pişman olmazsınız

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    kalitesi yüksek

    Olumlu yönleri: Henüz nişanlıyım ama bu fiyata bu ürünü görünce kaçıramadım hemen almak istedim. İsteğe göre dikey forma da bürünebiliyor ütü böylelikle bence gömlek ve ceket gibi giysiler de daha pratik bir şekilde ütülenebilir. Aldığıma hiç pişman değilim hatta bu ürünü anneme de hediye olarak alacağım eminim çok sevecek o da. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    zamansız bir tasarım

    Olumlu yönleri: İleride evlenince evde kullanırım diye aldık. Şimdiden çeyiz biriktiriyorsanız alın bence zaten bu fiyata bu ürn harbi çok iyi. Özellikleri günümüz ütü özelliklerine göre baya üstün. Isı ayarlama özelliği ve su haznesi özelliği çok cezbedici. Hem miinmal hem de şık. 2 dkda ısınma özelliği de çok iyi bence. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    COK KALITELI

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Üründen memnunum diyebilirim. Tam bir set olarak geldi. Satıcı kutusu hiç açılmamış ve sıfır ürün gönderdi. Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Özellikle günlük gömlek ütlemek zorunda olanlar için müthiş bir ürün çok beğendim şok bıharı ile açamadığı hiçbbir kırışıklığı yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel KULLANIŞLI bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 15.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    yorumumu güncelliyorum. ütünün asma aparatı plastiği o kadar kötü ki çıt diye kırıldı. yetkili servis ve yedek parça ağına güvenerek aldığım Tefal, 3750 liralık son model ütüsünün parçasını ücretli temin edebileceğini söyledi. Ona da tamam dedim fakat parçanın stoğu yok, ithal edilmesi gerekiyormuş. en erken 1 ayda gelir denildi. İşin kötüsü o parça olmadan ütü yapmak ütüyü muhafaza etmek mümkün değil !! Bu kadar para verip bir de rezil oluyorsunuz. Tefal benim gözümde bitti, siz de durumu bilin ona göre alın diye yazıyorum. ( Satıcı değil ürün için yorumumdur, lütfen yayınlayın )

  • Trendyol aracılığıyla, 10.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanışlı ve kaliteli bir ürün yalnız ütü biraz ufak

  • Trendyol aracılığıyla, 01.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ürün hem yerden hem zamandan tasarruf çok çabuk ısınıyor fiyatına değer

  • Trendyol aracılığıyla, 29.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bayıldımmm. Çok kaliteli çok az yer kaplıyor. Tekerlekleri sayesinde çok rahat taşınıyo. Buhar gücü ve ütülemesi çok başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı teslimat ve özenli paketleme..Ürün az yer kaplıyor hızlı ısınıyor ve pratik.. Ürünün el aparatı kısmı üzerinede bence sıcak oldugunun ablaşilması icin uyarı ışığı konulabilirmis..YInede biz beğendik..

  • Trendyol aracılığıyla, 26.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel kullanımı ütü yapmayı sevmeyene sevdirir .. siparişim hemen geldi ufal bi kırık vardı hemen yenisini yolladılar sağolsunlar

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo çok hızlı ve paketleme muazzamdı.Mağaza ve ürün kalitesi mükemmel…Ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 14.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü almadan önce çook düşündüm. Deneme şansım olmadı. Tefal kalitesine güvenerek aldım sonunda. Herhangi bir çizik vs yok. Zaten kendi kutusunda muntazam bir şekilde gelmiş. Gelelim ürüne 😊 şahane!! Evdeki herşeyi ütülemek istiyorum. Buhar gücü kullanım kolaylığı çok iyi. Eliniz alıştıkça hızlanıyorsunuz. Tavsiye ederim👍🏻

  • Trendyol aracılığıyla, 05.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Zaten çok ama çok istiyordum. Bizzat denediğim bir üründü. Kargo gayet güzel paketlenmişti ve her şeyi tamdı. Mükemmellll bir ütü

  • Trendyol aracılığıyla, 16.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ürün çok güzel ütülüyor hafif oluşu kullanım kolaylığı sağlıyor katlanır olması yer kaplamıyor tekerlekli oluşunu da çok sevdim her yere götürülebiliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2021
    mukemmel

    Olumlu yönleri: harika bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    bana görseldeki ürün gönderilmedi iade talep ediyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 27.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok güzel çok beğendik

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal QT2020 IXEO Power Hepsi Bir Arada Ütüleme Sistemi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal QT2020 IXEO Power Hepsi Bir Arada Ütüleme Sistemi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat