Schafer Glatt 2200 W Mor Buharlı Ütü Yorumları

Schafer Glatt 2200 W Mor Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: ütünün kablo kısmı çok kısa rahat kullanım olmuyor. bir anda ısısı yükseliyor ve kıyafeti yakıyor. su haznesi çok küçük çabucak bitiyor. krışıklık açma ve buhar performansı çok kötü. ütü dış kısmı kalitesiz rengi soluk ve soyulmalar hemen meydana geliyor. Fiyat performansı bir ürün değil tavsiye etmem. Teslimat söylenenden daha da uzun sürdü. Asla fiyat performans ürünü değil. Tavsiye etmem. Paranızı çöpe atmayın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    f/p ürünü

    Olumlu yönleri: ütülüyor , yormuyor , çevirince dik durabiliyor , altı yeteri kadar kaygan su damlatmiyor Olumsuz yönleri: malzeme kalitesi çin aromalı , çabuk bozulabilir gibi duruyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Schafer Glatt 2200 W Mor Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Schafer Glatt 2200 W Mor Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat