Electrolux PF91-6IBM Pure F9 500 W Şarjlı Dikey Süpürge Siyah Yorumları

Electrolux PF91-6IBM Pure F9 500 W Şarjlı Dikey Süpürge Siyah yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 14.07.2021
    amazzon a teşekkürler

    Üründe kısa zaman sonra hata oluştu , amazzon müşteri hizmetleriyle iletişime geçtik, iade işleminde hiç zorluk çıkarmadan , isteklerimizi karşıladılar.Amozon a ve calisanlarina çok teşekkür ediyoruz.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.04.2021
    En iyi şarjlı dik süpürge

    Ürün çok başarılı. Şarj süresi ve çekim gücü piyasadaki diğer makinalardan çooook daha iyi. Şarjlı dik süpürge alacaksanız muhakkak bunu alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ama oldukça ağır bir süpürge. Küçülmesi ve çok az yer kaplaması nedeniyle ve Dyson’a en yakın performans olması nedeniyle tercih ettim. Ama ağırlığı nedeniyle çok pratik bir kullanımı yok diyebilirim

  • Amazzon aracılığıyla, 01.03.2021
    sarjlı süpürgeler içinde en iyisi alın asla pisman olmazsınız

    sarjli süpürgeler arasinda en iyisi okadar marka denedim aldigim tum hepsini iade ettim bunun içinde philips de yer aliyor harika bir süpürge başka süpürge aramayin bunu alin bana dua ediceksiniz haliyo resmen emiyor ve sarji cok uzun gidiyor auto modda kendi ayarliyor hızını

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux PF91-6IBM Pure F9 500 W Şarjlı Dikey Süpürge Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux PF91-6IBM Pure F9 500 W Şarjlı Dikey Süpürge Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat