Rowenta RH6933WO 22 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Gri Yorumları

Rowenta RH6933WO 22 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Gri yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.06.2021
    memnunum

    Olumlu yönleri: Güvenerek alabilirsiniz aynı geliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Elektrikli süpürge konusunda çok başarılı marka O yüzden tercih ettik. Memnunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.01.2021
    Rahat

    Olumlu yönleri: Emiş gücü çok iyi, kullanımı çok rahat. Alıcılara tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.01.2021
    Çok iyi

    Olumlu yönleri: Rakiplerine göre oldukça sessiz ve çekişi çok güçlü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) hafif günlük kullanım için ideal fırçasının çıkarılıp takılması temizliği açısından buyuk kolaylık

    Olumlu yönleri: hafif günlük kullanım için ideal fırçasının çıkarılıp takılması temizliği açısından buyuk kolaylık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) İyi ki almışız.

    Olumlu yönleri: Elimize aldığımda pek iş yapmayacağını düşünmüştük. Eşim çok ısrar etmişti. Haklı çıktı. Köpeğimizin tüylerini çok güzel temizliyor. Şarjı yeterli. Her an kullanıma hazır. Öneriyorum. Ayrıca satıcının siparişin ertesi günü elimize ulaştırması takdire şayandı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) muhtesem

    Olumlu yönleri: Harika bir ürün kesinlike tavsiye ediyorum şarjı inanlımaz👏🏻👏🏻

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) rowenta xpert 3.60 kablosuz süpürge

    Olumlu yönleri: çekim gücü iyi, oynar başlığı çok kolay hareket ediyor. elimde herhangi bir ağırlık yapmadı. 150 m2 evi turbo modunda süpürdüm şarjı bitmedi. normal tüylü halılarda ve sert zeminlerde kullanımı güzel. koltuk altlarına rahatça girebiliyor. borusunun metal olması ve artı 2 parçası da kullanışlı. normal modda da çekim gücü yeterli. Olumsuz yönleri: ince halılarda halıyı tutuyor ve ucundaki fırçası dönmüyor, duruyor. ilk çalıştırmada turbo modunda başlıyor üst taraftaki düğmeye basarsanız normal moda geçiyor. süpürgenin çalışma performansı motorlu fırça ile eşdeğer değil sanki. daha önce kullandığım dikey süpürge elektrolux tu onun fırçalı ucu bundan çok daha iyi. bunda hem içindeki fırçalı kısmı hem de gücü yeterli değil gibi. normal modda çalıştırdığınızda fırçayı ileri geri kendi gücünüzle ittiriyormuşsunuz gibi ses çıkartıyor. motor kısmı yukarıda olduğu için tüm havayı yüzünüze üflüyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.10.2020
    harika bir makine

    Olumlu yönleri: dyson makinem var kablolu hergün açamıyorum evimde hayvanım var bu makine 45 dakika şarjı gidiyor en ufak mama kum kırıntısını dahi çekiyor her gün elimde duvara astık lityum pil kendi şarjı dolunca kapanıyor böylece şarj bitmiş olayı da kalmadı mutlak tavsiye ederim. Bu fiyatın çok daha fazlasını hak ediyor. Marka zaten güzel tasarım ve kullanım harika..hatta şu an 2. sini mağazam için alıyorum hiç başka bir yere bakmadan.. Kullanış performans zerafet 10 numara kendi adıma..Teşekkürler Rowenta

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çekiş gücü gayet iyi. Hareketli ayak kullanım kolaylığı sağlıyor. Memnunum. Olumsuz yönleri: Toz torbası boşaltılırken tozuyor. Diğer markalarda durum nasıldır bilmiyorum. Hepsinde aynı olabilir diye düşünüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RH6933WO 22 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RH6933WO 22 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat