Rowenta RH9471WO 21.9 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz-Mavi Yorumları

Rowenta RH9471WO 21.9 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz-Mavi yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Eşimle birlikte uzun süredir süpürge bakıyorduk ancak hantal bir şey istemiyorduk. Dikey şekilde olan bu süpürgeyi duvara yaptığımız özel bir aparat sayesinde asabiliyoruz. Çekim gücünün yüksek olması bizce çok iyi. Bir de 35 dakika kullanımı var. Gerçekten evin her yerini süpürmeye yardımcı oluyor. Sürekli bir şarj kesintisi, elektrik kesintisi olmuyor. Çok pratik bir şey

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.09.2021
    Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Çok güzel paketleme, ürün gayet iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Kaliteli

    Olumlu yönleri: Teşhir ürünü olduğu için biraz çekinerek aldık fakat satıcının yolladığı ürün 0 ayarındaydı, bütün parçaları paketli bir şekilde orjinal kutusunda geldi. Ürünün kendisi hakkında: kullanım klavuzu yetersiz, sadece resimlerle anlatmaya çalışmışlar fakat ürünün içinden bir sürü apart çıkıyor ve bu aparatların hangisi ne için onu çözemedik. Onun dışında hiçbir sıkıntı yok. Halılardan muhteşem şekilde hayvan tüyü temizliyor, esas alma amacımız buydu ve bizi yüzüstü bırakmadı 👍🏼

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.07.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Harika bir süpürge. Alan pişman olmaz. Kablolu süpürgenin işkence olduğunu anladık

    Olumlu yönleri: 4 aydır kullanıyoruz maasallah hiçbir şikayetimiz yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Torbası boyutuna göre çok küçükmüş iki kırıntı çekiyorum hemen doluyor.Çekim gücü zayıf kaldı bana göre daha fazla beklerdim.Kablosu çok kısa bir odadan başka bir odaya geçemiyorum.Eğer çok fazla ve sık sık süpürge yapıyorsanız işinize yaramaz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Harika

    Olumlu yönleri: Her açıdan çok verimli. Kullanımı pratik.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Ürünün emiş gücü çok yüksek, görünümü de harika. En son seviyede halıdan ayrılmıyor resmen. Oldukça kullanışlı ve yer kaplamıyor. Rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Hem fiyat hem de performansı çok çok iyi. Tekerleklerinde herhangi bir takılma veya ses çıkarma sıkıntısı yok. Boyu da gayet ideal yormuyor. Anlaşılacağı üzere ürün gayet başarılı. Mutlaka herkeste bulunması gereken bir şey. Memnuniyetle kullanıyorum. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.04.2021
    HER EVE ŞART

    Olumlu yönleri: Ürünü bir haftadır kullanıyorum ,o kadar pratik ki evimiz her daim pırıl pırıl,süpürge hortumu çekelemek fişi tak çıkar yok,artık evin süpürge işi gözümüzde büyümüyor,olağanüstü pratik,çekim gücü çok iyi başlıkların fırçalama sistemi ile halılar pırıl pırıl saç tüy sorunu bitti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: harika bir elektrikli süpürge ben çok severek aldım zaten daha önce arkadaşımda denedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2021
    gücü yetersiz

    Olumsuz yönleri: Emiş gücü bana çok da iyi gelmedi. Tam olarak temizlik hissi vermiyor ne yazık ki

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Güzel bir ürün ama ağır. Bu yüzden süpürge işi bana kalacak gibi.

    Olumlu yönleri: Bu ürüne on üzerinden altı olumlu puan veriyorum. Olumsuz yönleri: Bu ürüne on üzerinden dört olumsuz puan veriyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.09.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Çok yoğun çalışıyorum. sulu ve kablolu Süpürgelerle uğraşacak vaktim hiç olmuyor. bu sebepten dolayı tercihim bu oldu. şarjının bu kadar uzun gideceğini tahmin etmiyordum. emiş gücü zaten harika diğerlerine taş çıkartır. yarım saatimi almıyor tüm evi süpürmek.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    TAVSİYE EDERİM

    Olumlu yönleri: Bu tarz süpürgeleri dyson da görmüştüm ve almayı çok istiyordum ama maalesef dyson çok pahalı ve rowenta da bu modeli görünce aldım hemen. Ama bu da ucuz değil valla bu da pahalı ama çok istediğim için bütçemi zorladım ve aldım Performans mükemmel. Bu kadar küçük bir süprge nasıl bu kadar iyi çekiyor şaşrıyorsunuz. Özellikle ev de hayvan besleyenler için daha da mükemmel bir performans. Almayı düşüen herkese keisnlikle tavsşiye ederim. Tam anlamıyla fiyatının hakkını veriyor gerçekten.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) memnuniyet

    Olumlu yönleri: Çok pratik kesinlikle tavsiye ederim elinizin her an altında çekiş gücü mükemmel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2019
    Kullanışlı ve Kaliteli

    Olumlu yönleri: Her türlü yere ulaşabiliyorum ve ter türlü başlığı var çekim gücü çok iyi evde yer kaplamıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2019
    çok memnunum

    Olumlu yönleri: Hafif ve sessiz. Şarjı uzun süre gidiyor. En ücra köşelere bile giriyor. Çok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2019
    Memnunum

    Olumlu yönleri: Hem hafif kolayca kullanabiliyorum, hem ucları her yere ulaşabiliyor ve en ufak köşeler bile tozlu kalmıyor, hem de gücüne oranla çok sessiz. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.11.2019
    Kullanışlı

    Olumlu yönleri: Farklı başlıkları sayesinde her köşeye her yere ulaşabiliyorum çekim gücü ve performansı çok iyi ayrıca dik olduğu için evde çok yer kaplamıyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RH9471WO 21.9 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz-Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RH9471WO 21.9 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz-Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat