Black&Decker BHFE520J 18 V 3 in 1 Dikey Şarjlı Süpürge Yorumları

Black&Decker BHFE520J 18 V 3 in 1 Dikey Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 28.07.2021
    Pil sıkıntısı , çalışmıyır

    8 ay sonunda yazıyorum şu an şarj etmiyor... servis de umarım bulurum. Servis numarası verdiler açan yok .böyle rezalet Bir şey olamaz . 8 ayda 20 kere kullan çöpe at..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Başlık kısmı çok küçük, toz hazne temizliği çıkarırken iki elle dahi zorlanıyorsunuz, süpürgeyi bacaklar arasına alıp çıkarıyorsunuz. Dik park etmek için motor bölümünü çıkarıp alt bölüme takılıyor. Biraz teferruatlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ayakta dik duruşuyla şarj olmuyor. Ön kısma çıkarıp yerleştirilmesi gerekiyor. Asma aparatı da yok. Çekiş gücü fena değil. Dönen ön süpürge saç gibi ince yapıları güzel topluyor. Ama süper değil.Şarj süresi iyi. Benzer bir ürün kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.03.2021
    basarili

    Son derece basarili bir urun, gayet kuvvetli, iyi cekiyor, sarji da bence gayet yeterli, butun evi son gucte tek sarjda temizleyemezsiniz elbette. Kablosuz olmasi, hafif olmasi da arti avantajlari. Urunle ilgili soyleyebilecegim tek negatif sey, sarj suresi biraz uzun gibi. Ayrica araba icinde denedim ama cok verimli sayilmaz.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    MUHTEŞEM AKŞAM SİPARİŞ VERDİM BUGÜN GELDİ ÇOK HAFİF EMİŞ GÜCÜ ÇOK ÇOK İYİ DÜŞÜNMEDEN ALIN HARİKA BİR ÜRÜN

  • Trendyol aracılığıyla, 29.12.2020

    Ürün çekiş gücü çok az. Kullandığım için iade edemedim yerdeki ufak kırıntıları bile zar zor topluyor

  • Amazzon aracılığıyla, 19.12.2020
    Muhteşem

    Çok iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 16.12.2020
    Teşekkürler

    Ürün teslim edildikten 2 gün sonra kurduk ve şarj ettik. gayet başarılı bir ürün. amazzon.com.tr aracı olduğu için teşekkür ederiz.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Süper dysonla yarışır 😁😁 Belki geçer 🤪

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    tam bir fiyat performans ürünü. tıpkı resimde göründüğü gibi kusursuz şekilde ulaştı elime.pratik, çekim gücü iyi. alacak olanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Süpürgenin emiș gücü ve șarzı günlük ișler için oldukça yeterli, hatta iyi. Tek hoşlanmadığımız yönü uzatma borusu varken boșta ayakta dik durmuyor,süpürgeyi bir yere yaslamak gerekli, ancak ara boruyu söküp kısa șekildeyken kendi başına durabiliyor. Kullanımı, söküm takımı gayet pratik. Yıllar öncede șarzlı Black&Decker kullanmistim kalitesi tartışılmaz.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.09.2020
    Süpürge

    Başlık çok küçük, ağırlık merkezi yukarda ve 18v gibi çekmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel çekiyor. Hafif, ergonomik.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.07.2020
    Kullanışlı

    Beklediğimden daha iyi performans aldım tabii ki dyson ile karşılaştırmak pek doğru olmaz. 90m2 olan bir evi en güçlü seviyede şarjı bitmeden süpürüyorum. 2.2 kilo hiç durmadan süpürürseniz el ağrıtabiliyor ama dyson v10 na göre daha hafif. Başlık ergonomik fakat dik pozisyona getirirseniz süpürürken elinizle indirmeniz gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gerçekten çok kaliteli. Şarjı çok iyi, çok hafif. Evde çocuklar bile kullanabiliyor. 2 kademe güç ayarı var ve tetiğe basılı tutma gibi bir durum yok. Temizliği çok kolay. Kendi kendine ayakta durabiliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: 👍🏻👍🏻👍🏻

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black&Decker BHFE520J 18 V 3 in 1 Dikey Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black&Decker BHFE520J 18 V 3 in 1 Dikey Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat