Hoover H-FREE 200 Şarjlı Dikey Süpürge Kırmızı Yorumları

Hoover H-FREE 200 Şarjlı Dikey Süpürge Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(85 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 23.04.2023
    Uzak Durun

    Aldıktan 3 ay kadar sonra güç tuşunun olduğu yer kendi kendine içeri doğru göçtü. Garanti ile uğraşmak istemediğim için kendim söktüm gerekli tamiri yaptım. Çünkü elimden gelir tamir işleri. Neyse tam onu hallettim bu sefer de 2 yıl kadar sonra titremeye başladı. Titreme, haznenin yerinde durmamasına neden oldu. Söktüm yine tamir ettim hazneyi korudum ama bu sefer titreme daha artmaya başladı. Sanki evin içinde traktör çalışıyormuş gibi sesler çıkarmaya başladı. Bir türlü düzelmedi ne yaparsam yapayım. Sonra anladım ki imalatta bir tür sorun var. Uzun süreli kullanacak bir şey arıyorsanız bence hoover dan uzak durun. 2 kere almak zorunda kalırsınız aynı ürünü. Ben sonrasında Dyson almaya karar verdim. Bir daha başım ağrımasın diye.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.08.2022
    Daha güçlü olabilir

    Kolay boşaltma harika

  • Amazzon aracılığıyla, 25.07.2022
    1 Sene dayanabildi.

    Çöpe gitti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) hoover HFREE200

    Olumlu yönleri: her seyi mukemmel tavsiye edildigi gibi cok memnun kaldim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2022
    ikinciyi almaya değer

    Olumlu yönleri: dizayn, sarj , çekiş gücü gayet iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fiyat Performans Ürünü.

    Olumlu yönleri: Fiyat makas aralığının çok yüksek olduğu dikey süpürgeler içerisinde, gerçekten bu fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden bir tanesi. Çeşitli süpürge başlıkları mevcut. Ana başlığının çok esnek manevra kabiliyeti var. Çekişi gayet yeterli. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Toz alma fırçası mobilyada iz bırakıyor ancak süpürmesi güzel. Süpürürken parmağınız mandala değiyor ve süpürge kapanıyor, buna zamanla alışırım sanırım. Işıkları çok güçlü, cidden karanlıkta süpürülüyor. Fiyat - performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sipariş attiğimin ertesi gün teslim edildi, ürün çok iyi bir ikinci süpürge. Her eve lazım, özellikle fırçasındaki led aydınlatma çok işe yarıyor. Tavsiye ederim…

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yıllar öncesinden bildiğim bir süpürge markası olduğu için hoover in ürünün kötü olmayacağını tahmin ettim tabikide yanılmadım.Emsalleri 3,4 bin civarında hiç gerek yok bence o fiyatlara şarjlı süpürge almaya.Ikinci bir süpürge olarak çok pratik,hesaplı vede kullanışlı. Şiddetle tavsiye ederim. 10 numara 5 yıldız.......

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    başarılı fiyat performans ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel kullanışlı. Çok fazla para vermene gerek yok mağazada 3 ve 4 bin TL bandında ürünlerle aynı görevi görüyor. Hatta daha iyi onlar halıda iyi ilerlemiyor. herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Cok kullanisli ve super cekiyor tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    bir önceki modelinide almıştım çok memnun kaldık

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün eksileri: Hepa filtresi yok. Açma kapama düğmesi hoş değil. Toz haznesi toz kaçırıyor, kesin mühendislik hatası var. Vestel s5800 5 gömlek daha iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çekiş iyi. Lakin hepa filtresi yok. Normal filtre ve bulunduğu yer iyi değil. Vestel 5800 daha daha iyi. Açma kapama tetiği de beni sarmadı.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.11.2021
    Hoover markasından uzak durun.

    Kısa sürede bozuldu. Anlaşmalı servisleri hiçbir şekilde sorun çözebilecek yetkinlikte değil. Aylarca süpürgeyi inceleyip hiçbiryer yapmadan geri gönderdiler. Markadan uzak durun.Cazip fiyatına aldanıp paranızı çöpe atmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanımın 1 yılı dolmadan turbo fonksiyonu bozuldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Küçük çocuğu olan aileler için kesinlikle böyle bir ürün gerekli bence. Pratik ve çok kullanışlı. Bataryasının değiştiriliyor olması da ayrı güzel. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çekişi daha iyi olabilirdi, kullanirken biraz yere yakın tutmanız gerekiyor yoksa süpürgeyi kapattığınızda fırça hazinesinden tekrar yere dökülenler oluyor. Bunun disinda kullanımı rahat, başlık manevraları gayet iyi. Bazanın, koltukların altına rahatça giriyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.10.2021
    Süper

    Ürünü yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Muhteşem.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover H-FREE 200 Şarjlı Dikey Süpürge Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover H-FREE 200 Şarjlı Dikey Süpürge Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat