Heifer Quiclean Pro 160 W Sarjlı Dik Süpürge Siyah  Yorumları

Heifer Quiclean Pro 160 W Sarjlı Dik Süpürge Siyah yorum ve tavsiyeleri

(355 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 17.01.2023
    tam bi f/p canavarı

    Öncelikle çok hafif kesinlikle kolu yormuyor çekiş gücü basit kırıntıları almak için yeterli ama halı diplerini almak için çok yeterli değil,şarjı 20 dakika gidiyor,günlük kullanım için çok ideal bir makine

  • Amazzon aracılığıyla, 23.10.2022
    gercekten parasini hak eden urun tavsiye ederim

    toz haznesi biraz kucuk

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.01.2022
    8 aylık kullanım yorumu

    Olumlu yönleri: 8 aydır büyük süpürgemi 1 kez bile açmadım. keşke daha önce alsaymışız. her an elimizin altında. ev hiçbir zaman pislenmiyor. çekim gücü iyi. 1. kademede bile yeterli ancak 2. kademesi çok iyi. bütün eve 1. kademede şarj yeter. 2. kademede hızlı olmak sallana sallana süpürmemek lazım yoksa şarj yetmeyebilir. oynar başlığı çok keyifli. heryerde sandalyelerin altında kıvrak. toz haznesini boşaltmak çok basit. duvara monte edilebiliyor bu çok iyi çünkü yeri belli dağınıklık yok ve kırılmaz bu sayede. Olumsuz yönleri: ilk başta bağlantı yerleri sert geliyor ama zaten sürekli söküp takmıyosunuz. hepa filtresini haftada bir temizlemek lazım. biraz alışmak gerekiyor ancak bu zahmet büyük süpürgelerde de var zaten var. plastik aksağamı kaç yıl kırılmadan kalabilir bilmiyorum ama çok da basit değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hiç beğenmedim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün beklediğimden iyi çıktı çok pratik fiyatına göre gayet güzel süpürüyor aldığım için hiç pişman olmadım kargo hızlı geldi paketlemede de sorun yoktu gayet güzel paketlenmişti kutusunda geliyor zaten hediye için de ayrıca teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü beğendim. Sesi az değil ama rahatsız edici de değil tam sınırda. Tek korkum buydu. Çok hızlı gönderildi. 20 saate evdeydi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    😔 arızalı ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel süpürüyor şuanlık sıkıntısı yok teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2021
    memnuniyet

    Olumlu yönleri: Şarjlı süpürge ihtiyacımı çok güzel bir şekilde karşılayan bu model hayatımı kolaylaştırdı resmen. 4 saat gibi çok kısa bir sürede şarj oluyor ve tüm temizlik tamamlanana kadar da bitmiyor. Eşim de ben de çocuğumuz vesilesiyle süpürgeyi çok kullanıyoruz. Eşim bu süpürgeyi aldığımız için çok mutlu. Rahat bir tutuşa sahip ve tasarımı da oldukça zarif.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2021
    Çok güzel

    Olumlu yönleri: Bu süpürgeyi tercih etme sebebim şarjlı bir şekilde çalışıyor olması. Her odada priz aramayı bıraktım artık. Eski süpürgemle kablonun uzanmadığı yerleri temizleyemiyordum ama bu cihazda böyle bir sorun yaşamıyorum. Öncesinde şarj ediyorum ve temizlik yapacağım zaman rahatça kullanabiliyorum. Oldukça güçlü bir süpürge, şu ana kadar süpürdüğüm her yeri çok güzel temizledi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2021
    beğendim

    Olumlu yönleri: Süpürge oldukça hafif. Sürekli temizlik yaptığım için bu özellik benim için çok önemliydi. Artık temizlik yaparken bileklerim ağrımıyor. Dikey bir yapıya sahip olduğu için de her yerde saklayabiliyorum. Evim küçük olduğundan yer problemi çekmiyorum, süpürge her yere sığıyor. Sessiz çalışması da büyük bir artı, çocukların öğle uykusu vaktinde rahatça evi süpürebiliyorum artık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İyi ki almışım der, 5 yıldızı veririm. Öyle çekiş gücü çok fazla değil. Ama 2 çocuklu biri olarak hergün 3 kez elektrik süpürgesi açma derdim bitti. Sürekli elimde mis 😍

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Dün elime ulaştı ürün. Diğer süpürgemle evi süpürdüm hemen ardından kargo bu süpürgemi getirdi denemek için hemen bir daha süpürdüm evi ve çıkan toza inanamadım. Gerçekten süper bir ürün. Diğer markalara bir servet harcamaya gerek yok. Teşekkürler Heifer⭐

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok çok güzel evdeki diğer büyük süpürgeden çok çekim gücü var

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün günlük kullanım için gayet iyi. Çekim gücü yeterli. Eşimin elinden düşmüyor, bu yüzden çabuk bozulabilir mi acaba diye düşünmüyor değilim. Almayı düşünenler için sıkıntılar olursa buradan bildirecem. Hepsiburadaya hızlı ve sağlam gönderim için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    batarya bozuk geldi. şimdi gönder de tamir etsinler de gelsin de kafadan bi 15 gün gitti. süpürgenin plastik kalitesi çok iyi değil ama genele bakınca iş yapar gibi duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    bozuk ürün gönderildi iade attim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    çok kötü bir ürün fiyatına bakıp almayın

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Üründen beklentim çok düşüktü, kırıntıları hızlı bir şekilde süpürürüm, elimin altında dursun diye aldım. 2 haftadır süpürge açmadım evde tüm evi bu süpürgeyle süpürür oldum. Bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Hemen anneme de aldık bir tane. Tam bir fiyat performans ürünü bence. Keşke daha önce alsaydım. Paketleme ve kargolama sorunsuzdu. Satıcı firmaya teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Heifer Quiclean Pro 160 W Sarjlı Dik Süpürge Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Heifer Quiclean Pro 160 W Sarjlı Dik Süpürge Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat