Roidmi Z1 Air 25.9 V Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Beyaz Yorumları

Roidmi Z1 Air 25.9 V Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(68 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Evde çok fazla vakit geçirmiyorum. İşten eve geldiğim zaman biraz pislenmiş olduğunda hemen temizlemek ve hızlıca çözüm üretmek için bir süpürge arıyordum. Tozlu ve kirli haznesi ile çok fazla haşır neşir olmadan hızlıca boşaltabiliyorsunuz. Çok fazla hoşuma gitmiyor. Süpürgenin pisliğine dokunmak istemeyen ve benim biraz daha titiz davranan insanları düşünen bir tasarım olmuş. Markaya teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: "Kablosuz süpürgeler bence geleceğin teknolojisi. Evimize aldık. İlk başta acaba şarjlı sorun yaratır ve uzun süre sonra bataryasını değiştirmek zorunda kalır mıyız diye düşündük. Fakat yorumlara baktık. İnsanlar çok memnunlar. Aynı zamanda evi süpürürken bataryası sürekli bitmiyor. Sağlam bir bataryası var. Dikey olması havalı duruyor ve diğer süpürgeler gibi koyacak yer arayışına girmiyorsunuz. Hemen bir duvara yaslayabiliyorsunuz. Biz çok beğendik almayı düşünen varsa böylesine kaliteli bir ünlü kaçırmasın. "

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: "Evimde özel ağaçtan laminant kullanıyorum. Bu yüzden benim için süpürgenin başlığı çok önemli. Eski süpürgem neredeyse bir köşeyi çizdi. Çok kötü bir hale getirdi. Roidmi Z1 Air yumuşak uçlu başlıklara sahip. Laminat dostu bir şey kesinlikle rahatlıkla ve keyifle sürebiliyorum. Çizilmeyi önleyen yumuşak pamukçuk gibi şeyler var. Aynı zamanda şarjı da 1 saate yakın gidiyor. Böylesine süpürgelerde çok fazla karşılaşılmayan bir süre, parasını hak ettiğini düşünüyorum. "

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.11.2021
    firma mesajlara çok geç bakıyor yanlış adrese gitti ürün.

    Olumsuz yönleri: firma mesajlara çok geç bakıyor yanlış adrese gitti ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Herkese gönül rahatlığı ile alıp kullanabilir. Tam bir fiyat performans ürünü. Roidmi bu konuda çok kaliteli ürünler üreten bir firma.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü bayadır kullanıyoruz. Şarjı azaldığında içinden çöp dökmeye başladı

  • Trendyol aracılığıyla, 29.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok beğendim. 140 metrekare evi şarjı bitmeden süpürdüm. Çok pratik ve kullanışlı .Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    bu ürün arızalı geldi defolu geldi ideal seçime iade ettim red verdiler video çekip kendilerine gönderdim arızalı olduğunu tespit ettiler tekrar arızalı ürünü bana başlığı değiştirerek gönderdiler trendyol'a müracaat ettim Trendyol müşteri hizmetlerindeki o algılama güçlüğü çeken şahıs satıcı firmaya ulaşamadığımız not almış ürün bana tam Manisa İzmir arasında 13 kez şu an kargoda geliyor böyle bir rezillik olmaz trendyol'dan alışveriş yaparken bir daha düşünün ideal seçimi kesinlikle onaylamıyorum kesinlikle oradan idare seçimden kargo ürün almayın aynı zamanda ideal seçim şarjlı elektrik süpürgesinde yetkili servis hem satıcı firma kendileri çalıyor kendileri oynuyor tüketicinin veya biz müşterilerin mağduriyetlerini hiçbir şekilde göz önüne almıyorlar

  • Trendyol aracılığıyla, 27.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün iki gun içerisinde elime ulaştı çekim gücü gayet güzel memnunum. Ürün ulaştıktan sonra roidmi müşteri hizmetlerinden WhatsApp üzerinden makine ile ilgili bilgilendirildim. sıkıntı yaşandığında ulaşabileceğim birilerinin olması güzel teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Bunun gibi birçok ürün bu aralar piyasaya çıktı. Eşimle baya inceleyip sonunda bu süpürgeyi aldık. Bunu daha çok günlük temizlik yapma amacıyla almıştık. Ama çekim gücü o kadar kuvvetli ki genel temizlik yaptığımız zaman bile kullanabiliriz. Hiç yer kaplamıyor. Tertemiz bir filtreye sahip dışarıya koku veya toz da bırakmıyor. Tasarımı da çok hoş. Biz çok memnunuz kaliteli bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet başarılı ve 24 saatte elimde oldu.Satıcıya ayrıca tesekkürlerimi sunuyorum.Ürünün sesi,estetik duruşu,Çekiş gücü çok güzel günlük temizlik için öyle ideal ki heleki büyük bir eviniz varsa inanılmaz kurtacııı alıın aldırın✨

  • Trendyol aracılığıyla, 07.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü çok araştırdım,diğer markalar ile kıyasladım. Boş yere bir sürü para verip diğer pahalı süpürgelere aldanmayın. Bence bu yeterli ve fiyat olarak da uygun. Teslimat hızlı, Trendyol ilgili ve güvenilir. İhtiyacı olan hiç düşünmeden alabilir.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bir dyson değil tabiki ama alınabilecek en iyi ürünlerden. Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Başarılı

    Olumlu yönleri: Süpürge oldukça güzel kullanmak kolay oluyo hem halı hem parke yüzeyinde emiş gücü çok yüksek Olumsuz yönleri: tek olumsuz yönü sarjı uzun sürede doluyor

  • Trendyol aracılığıyla, 29.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    görsel olarak çok güzel hafif çekim gücü güçlü tek kusuru sürekli açma kapama düğmesine basacak olmanız ondan dolayı iade ettim😕😕

  • Trendyol aracılığıyla, 20.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel içinden koltuk süpürme aparatıda çıksa daha güzel olurdu

  • Trendyol aracılığıyla, 11.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çekiş gücü ve pil süresi yeterli

  • Trendyol aracılığıyla, 07.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kırıntı toplamak için oldukça ideal.. çekim gücü güzel oldukça pratik.. ama genel temizlik için alacaksanız bir kez daha düşünün derim..

  • Trendyol aracılığıyla, 06.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ben indirimden almıştım. iyi ki almışım. bütün evi 5 dakikada süpürüyorum. emiş gücü çok iyi kullanımı rahat.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Evimde dyson v11 pro kullanıyorum. Yazlık için aldım bu ürünü. Kıyaslayacak olursam dyson çok ağır,roidmi ile temizlik yapmak çok daha kolay çok çok hafif. Çekiş gücü olarak sert halısız zeminler için çok yeterli. Gerçek bir halıda dene fırsatım olmadı ancak yollukları çok güzel çekiyor. Şarj konusu biraz sıkıntılı yüksek modda çalışırsa çok az bir alan temizleyebiliyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Roidmi Z1 Air 25.9 V Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Roidmi Z1 Air 25.9 V Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat