Roidmi F8 Absolute 380 W Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz Yorumları

Roidmi F8 Absolute 380 W Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(114 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.06.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Aparatları çok kaliteli değil

    Olumlu yönleri: Çekiş gücü fena değil Olumsuz yönleri: En fazla kullandığımız plastik uçlu aparatın plastikleri yarıldı. Toz haznesi çok küçük.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.06.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Ürünü yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, ilk başlarda daha iyi çekiyordu ama kullandıkça performansı düştü. Durup dururken de süpürme ayağı bozuldu, artık hiç işe yaramıyor. Daha uyguna bilindik marka süpürgelerden almadığıma pişman oldum. Önceden rowentanın şarjlı dik süpürgesini kullanmıştım bundan daha iyi çekiyordu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Dyson değil

    Olumlu yönleri: şarjı hızlı modda çalıştırmazsaniz 120 metre kare evi süpürmeye yetiyor. Olumsuz yönleri: İlk aldığımız performans yok sanki. Yüksek devirde iyi çekiyor ama sürekli o modda çalışırsa şarjı 10 dk ancak gidiyor. Başlıklarıni çıkarıp birşey çekmek isterseniz yapamıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.03.2022
    Şarj süresi çok iyi

    Olumlu yönleri: Ürünü 9 aydır kullanıyorum. Şarj olma süresi kısa ve şarj kullanım süresi uzun ve yeterli. Ayrıca aparatları, ledli başlığı ve uygulama üzerinden bilgi alınması, çok profesyonel. Olumsuz yönleri: Beyaz dışında farklı bir renk olsaymış.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.02.2022

    Olumlu yönleri: tüm beklentimiz karşıladı. hizli kargo için ayrıca teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.02.2022
    1 sene kullanım sonrası yorum

    Olumsuz yönleri: Ürünü 1 senedir kullanıyoruz. Bu süre içerisinde ilk önce şarj aletinin priz ucu yandı. Sonrasında turbo başlığının ledleri yanıp sönmeye başladı. Ardından Turbo modu bozuldu. Kalan şarj göstergesinde iki ışık yanmasına rağmen makinenin şarjı bitmiş oluyor. Ve son olarak da Turbo başlığı artık dönmüyor. Evet piyasadaki karşılıklarına kıyasla ucuz diye alıyorsunuz ancak 1 senede istediğiniz verimi alamıyorsunuz.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.11.2021
    Ürün güzel ama sorunlu çıktı.

    Ürünün çekimi ve şarjı çok güzel. Fakat kendi kendine duruyor. Böyle bir sıkıntı olmasaydı kullanmaya devam edebilirdik. Hatta bir şans verip tekrar sipariş etmeyi düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2021
    Başarılı

    Olumlu yönleri: Çekiş gücü çok iyi. Tam bir MI ürünü. Şarjı başarılı. Aparatları başarılı ve kaliteli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: 1 yıl geçti çok kullanmama ma rağmen bozuldu. Çalıştırdığım gibi kapanıyor. Garanti si var. Kimseye ulaşamıyorum. Servis yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: günlük derin temiizlik hepsinde...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    Fiyat performans ürünü

    Olumlu yönleri: Çekim gücü iyi, güzel temizliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    Good

    Olumlu yönleri: Pek iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.04.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Emiş gücü çok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.03.2021
    roidmi f8

    Olumlu yönleri: harika bir ürün çekim gücü çok guzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fiyat performans ürünü çok kaliteli ve yeterli

    Olumlu yönleri: Çoğu dikey süpürgede olmayan kadar çok aparatlar Hem halı hem sert zemin için ayrı rollerların bulunması Güç düğmesine sürekli basmanıza gerek yok Led ışıkla karanlık yerlerde aydınlatma sağlaması Avrupa Birliğinde onaylı CE Paketlemesi ve Plastik aksamlar çok kaliteli Olumsuz yönleri: Kullanma Kılavuzu İtalyanca Duvara montaj aparatı sadece ana gövdeyi kapsıyor. Diğer bütün ek aparatları başka yerlerde saklamanız gerekli Toz haznesi biraz küçük Ürün şarjı kabloyla yapılıyor ancak bu fiyattaki ve hatta daha pahalı birçok üründe bu böyle

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) F/P ürünü bence

    Olumlu yönleri: Cekıs gucu cok iyi. Temiz evden yarım hazne kir topladı ozellıkle halılardan. Olumsuz yönleri: tanıtım vıdeolarında hepa fılıtre onunde 2. bır sunger fılıtre gosterılıyor o cıkmadı ıcınden sadece bırde dock' a takılınca dırek sarj olmaması handikap.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) şık, kullanışlı bir ürün

    Olumlu yönleri: ürün beklentimizi karşıladı, oldukça şık ve kullanımı kolay bir ürün, aparatları nedeniyle araç temizliği için de düşünmüştük, beklentimizi karşıladı, tek endişemiz şarj konusuydu , onu da zamanla göreceğiz

  • Amazzon aracılığıyla, 01.01.2021
    Yüksek Emiş Gücü

    ürün paketlemesi güzel ve hızlı bir şekilde geldi. bir çok yan parçaları mevcut. başlıkları değiştirmesi çok kolay. emiş gücü gerçekten çok iyi. eski süpürgeyle temiz sandığımız yerde aslında hala toz kaldığını gördük. halıların üstünden geçtikten sonra baya bir toz daha çıktı.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.12.2020

    Ürün orijinal kutusuyla sapasağlam elime ulaştı. Kurulumu gayet kolay ve rahattı. Görüntüsü gayet şık. Kullanımı pratik. Bir sürü başlığı var. Ağır değil. Tek eksi yönü toz haznesinin boşaltımı pratik değil. Hazneyi yerinden çıkardıktan sonra açıp boşaltıyorsunuz.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.12.2020

    Çok memnun kaldım tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Roidmi F8 Absolute 380 W Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Roidmi F8 Absolute 380 W Dikey Şarjlı Süpürge Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat