Trust GXT280 19476 Klavye Yorumları

Trust GXT280 19476 Klavye yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2017
    Dört Yıldız

    Ürün öncelikle çok sessiz arkadaşlar. Yazı yazdığınız zaman çevrenizde kimse rahatsız olmaz. Tuş basımı yumuşak ama tuşların geri tepkime süresi kısa. Yani tuştan elinizi çektiğiniz anda eski konumuna dönmesi gayet yeterli seviyede. Işıklara gelirsek göz yormuyor ve klavyenin orta üst bölgesinde solda bulunan buton ile "kırmızı,yeşil,sarı,kapalı" ayarları arasında switch yapabiliyoruz. sağ tarafında bulunan ışık güç ayarı ile yine 3 kademe "loş, orta, parlak" seçenekleri ile ayarlayabiliyoruz. Malzeme kalitesi fena değil tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2016
    Süper

    Işıklı olmasının yanında tuşları yumuşak ve hiç ses çıkartmıyor. Benim hoşuma gitmeyen tek yanı; Bilgisayarda şarkı dinlerken o şarkıyı bir multimedya tuşu ile susturmak yada bir sonraki şarkıya geçmek. Diğer detayları çok güzel. USB girişi bile kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2016
    isikli diye aldim

    ilk isikli klavyem baska urun kullanmadigim icin karsilastirma yapmicam, tuslar yumusak tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2015
    yazılımcılar ve de tahminim oyuncular için güzel bir klavye

    tuş basımı ile ilgili geri tepkime yumuşak ve az ses çıkaran tuş takımı. çok keyifli. gerçekten insanda yazma hevesi uyandırıyor. öte yandan tasarım olarak modern bi tasarımı var. benim için tasarımı fazla önemli değil. kısaca alınabilir bir ürün. a4 tech kd-800l yi de düşünmüştüm ama nedense bunda karar kıldım. 2 günde elime ulaştı. yorum yazan biri değilimdir pek ama bu ürünün keyfi ile bunu da yapmış oldum. alanlara hayırlı olsun şimdiden.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2015
    Güzel klavye

    Bu klavyeyi oyun için değil geceleri bilgisayar kullandığım için aldım o yüzden oyun performansı hakkında yorum yapamayacağım. Daha öncede trust marka klavye kullanıyordum. Gayet sağlam oluyorlar. Bu yüzden tekrar trust aldım. Işıklandırması gayet iyi 3 farklı rengi var sarı, kırmızı, yeşil. Kullanışı gayet rahat tuşlar sert değil eli yormuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2015
    SÜPERRR

    Bu fiyata TRUST kalitesi gerçekten çok güzel 3renk ışıklandırması falan modeli herşeyi süper TRUST herzaman sevdim bu ürünüde süperr gerçekten süper

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Trust GXT280 19476 Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Trust GXT280 19476 Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat