Kenwood Smoothie 2GO SB055 Smoothie Makinesi Yorumları

Kenwood Smoothie 2GO SB055 Smoothie Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2017
    kaliteli bir ürün

    çok memnun kaldım.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2017
    Dört Yıldız

    Basarılı bir ürün özellikle smoothie için.Önce biraz çay bardagı kadar sıvı eklendiği zaman çekimi kolay,hızlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2016
    Çok çok iyi

    1 yıldır çok severek kullanıyorum. Domatesleri kabuğuyla atıp 1-2 dakika çalıştırıyorum homojen domates püresi oluyor. Bütün meyve sebzeleri yeterince sıvı ekleyerek rahatça içilebilecek kıvama getirebilirsiniz. Dereotuyla maydanozu bile boğazıma takılmadan içebileceğim şekilde parçaladı. Yalnız çok doldurursanız bazen çıkarıp çalkalamanız gerekiyor içindeki her şeyin karışabilmesi için. Tek seferde yarım litre alıyor, keşke daha büyük olsaydı. Eskidikçe tekrar tekrar alacağım bir ürün. Şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2016
    Tavsiye ederim

    Küçük porsiyonlar için ideal bir alet. Yeşillikleri bile (maydanoz nane ..) tamamen püre haline getiriyor. Çok memnun kaldım. Mutfakta yer işgal etmiyor. Fiyat performans gayet iyi. İki bardaklı olması iki kişi için büyük kolaylık. Temizlik kolay yapılıyor. Birde Bardaklar cam olsaydı süper olurdu. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2016
    Güzel Ürün

    Başarılı bir ürün. İki kişi için ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2016
    Beklediğimden daha iyi

    Cok başarılı almayı düşünenlere tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2015
    Çok iyi

    Fiyatına göre performansı ve kullanılabilirliği çok iyi. Pratik ve kolay yıkanması bütün diğer markaları geride bırakabilir. Hızlı gönderide hepsiburandanın başarısıdır. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2015
    Hem estetik Hem kullanışlı

    Fiyatına göre performansı çok iyi. Kuruyemiş kırılmıyor demişler bazı yorumlarda ama içeceklerin içine fındık badem vs atıyorum paramparça yapıyor :) detoks içeceği/çorbası ve smoothe yapmak isteyenler için ideal. Birkaç dk içinde hazır oluyor. Hazneleri oldukça başarılı kapakları çok sağlam, bir hazneden 3 kişilik içecek çıkıyor. Kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2015
    Kaliteli

    Ürün malzeme ve işlevlik olarak katileli tavsiye olunur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2015
    Süperrr

    Ürün tek kelimeyle harika, mutfakta yer de kaplamıyor. Ürünü dün akşam sipariş ettim , 24 saat olmadan elime ulaştı. Hızlı gönderi için çok teşekkür ederim. Şiddetle bu fiyata bu ürünü tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2015
    ÇOK BAŞARILI

    FİYAT TASARIM İŞLER GERÇEKTEN ÇOK BAŞARILI BİR ÜRÜN.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2015
    guzell

    ürün üst düzey olmamakla beraber ufak tefek işler için yeterli olur bence ayrıca çift hazneli vermeleri de güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2015
    Lor Shake

    Merhabalar,İlk önce sorgusuz/sualsiz bir önceki magic bullet blenderımı iade alan ve Türkiyede Amazon.com müşteri kalitesini yaşatan Hepsiburada çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu ürünü lor-shake yapmak için aldım ve ilk denemede yaklaşık 180 gr loru (su ile) problemsiz olarak ayran kıvımına (pütürsüz) olarak getirdi, temizlik konusunda bulaşık makinasını kullamıyormuşuz bilginize.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2015
    çok başarılı

    fiyat / performansı çok iyi bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2015
    Mükemmel

    Bu ürün bir harika dostlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2014
    Meyvelerin özünü sevenlere

    Meyve karışımlarını seven biriyim.Bu yüzden hem meyveleri içecek haline getirecek hemde özünü,tadını ve tabi ki faydasını kaybettirmeyecek bir makinaya ihtiyaç vardı.Bu işide bu makinayla çözmüşler :) Çok araştırdım sonunda en uygununu ve sıkıntısız işleyişi hepsiburada.comda buldum.Kesinlikle tavsiye ederim aldıktan sonra bir kere kullanıp kenara atacağınız cihazlardan olmayacak.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2014
    Beğendim

    Ürünü bugün aldım ve denedim. Tasarım ve kalite olarak çok iyi. Gücü de çok iyi sanki bıçak yeterinde iyi değil gibi geldi. Muzlu sütte muz parçaları kalmamalıydı diye düşünüyorum ama fazla da sorun etmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2014
    kullanışlı ancak eksikleri var

    Ürün az yer kaplaması ve iki bardaklı tasarımı açısından başarılı. Ancak bulaşık makinesinde yıkanan parçası olmaması ve baharat ya da ceviz vs. gibi kuru yiyeceklerin karışımlara katılamıyor oluşu olumsuz bir durum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2014
    Meyve, sebze tüketimi için ideal

    Ürünü alırken teredütlüydüm. ama kullandıktan sonra hem pratik hem de harika şeyler yapıyor. Portatif ve çok kullanışlı 30 saniyede meyve karışımınız elinizde...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2014
    Tam beklediğim gibi

    Aldığım ürün için biraz bekledim ama tam anlamıyla değdi ,çok mükemmel bir ürün , o günden beri öğlumun elinden bardaklar düşmüyor , doldur doldur iç , karpuz , kavun , çilek , ne bulursak makinaya atıyorum ve 2 DK sonra bardak öğlumun elinde , siddetle tavsiye ederim , herkes güle güle kullansın .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kenwood Smoothie 2GO SB055 Smoothie Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kenwood Smoothie 2GO SB055 Smoothie Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat