Tefal Smart Color Metal Ayaklı Blender Seti Yorumları

Tefal Smart Color Metal Ayaklı Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans oranı çok iyi

    Aynısından daha önce de kullandım. Fiyat uygun olduğu için teşhir ürün diye düşündüm ama orjinal faturalı ve sıfır ambalajında geldi ürün. Teşekkürler mağaza ve hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2016
    Beğendim

    Daha önce kullandığım blendera nazaran gayet güzel.beklentisi çok yüksek olmayanlar tercih edebilir.fiyatına göre iyi bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2014
    fiyat ve kargo süper

    ürünü sipariş etmem ile elime geçmesi arasında 48 saat bile geçmedi. daha öncede hepsiburada.com sitesinden yaptığım alış verişlerde ve garanti süreçlerinde yaşadığım olaylarda müşteri odaklı davranmaları beni hep hepsiburad.com sitesini tercih etmeme sebep oluyor. teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2013
    idare eder

    yaklaşık 3 sene kullandum. cırpıcı eğildi. cok dayanıklı değil. o yuzden çıft başlıklı küçük cırpıcı almayı düşünüyorum. blendır tutacağından cıktı, facia tak cıkar yapılmış. guzel sabitelenmemiş. rondo 2 küçük soğanı güzel kesiyor. haznesi küçük. 2 farklı güç ayarı yok ikis de aynı hızda çalışıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2013
    kullanışlı

    arkadaşıma hediye aldım,tasarımını ve kullanımını çok beğendi. sessiz çalışması artı bir durum. alacak olanlar hiç tereddüt etmeden gönül rahatlığı le alabilir. en güzel taraflarından biri de iki üç gün içinde ulaşması

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2013
    çok güzel

    ürün 8 günde elime geçti.biraz geç geldi ama beklediğimize değdi.çok kullanışlı devir hızı iyi,yalnız yoğurt çırparken hızından olsa gerek çok sıçratıyor.genel olarak çok beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2012
    Tefal işte

    Boşuna dememişler ne varsa sende var diye. Ürünü almadan önce çok araştırdım. Aldığım için de pişman değilim. Kullanışlı ve güvenilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2012
    Tefal Smart Color

    ürünü araştırdım ve en güçlü blenderlardan biri olduğunu gördüm. bıçakları kullanışlı ve çok güçlü. ağırlığı normal ama bence en önemlisi son derece sessiz olması. o kadar sessiz ki acaba doğru çalışıyo mu diye düşünmedeim değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2012
    memnunun

    ürünü kullanmaya başladım tefal olması zaten en güvendiğim marka olduğu için kalitesine güvenıyorum.fiyatı piyasaya oranla çok uygun.şimdilik bi şikayetim yok.teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2012
    Anneler Günü Hediyesi

    Merhabalar, Anneler günü için almıştık. Beklediğimizden çok daha vermli çıktı. Fiyetıda piyasaya göre çok uygun. Bu tip kampanyalar sayesinde uuygun fiyata iyi markalar alınabiliyor. Teşekkür ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2012
    Umarım iyi çıkar

    Arkadaşım kullanıyordu, bende eşime sipariş verdim umarım memnun kalır. Yorumları okudum ve herkesin memnun kaldığını gördüm. Tefal küçük mutfak aletlerinde iyi bir marka.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2012
    Memnunum

    Çok memnunum, 2 adet hız ayarı var oldukça kullanışlı, doğrama haznesi de büyük ve içindeki motorunun sessiz çalışması da büyük artı katıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2012
    Tefal kaliteslnden şaşmayın derim.

    Urun bir gün icinde elime ulaştı.Cok memnun kaldım.Alacak herkese tavsiye ederim. Hatta rondo siparişimi bile verdim.Tefal kalitesinden hiçbir zaman şaşmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2012
    Tefal fazla söze gerek yok!

    Eşim için almıştım çok memnun kaldığını söyledi daha önce kullandığı markaya göre hem parçalama hem blender özelliği çok güçlüymüş tefal kalitesi tartışılmaz EŞİM ÖYLE DİYOO.....Teşekkürler Tefal Teşekkürler HEPSİBURADA

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2011
    tefal..ne varsa sende var...

    tefal kalitesi tartışılmaz...gücü çok iyi...plastiği kaliteli...blender kesinlikle sıçratmıyor..hem de piyasadan daha uygun fiyata..daha ne olsun :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Smart Color Metal Ayaklı Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Smart Color Metal Ayaklı Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat