Tefal HB110141 Smart Yeşil Blender Seti Yorumları

Tefal HB110141 Smart Yeşil Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(39 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.10.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürün Yorumu

    Olumlu yönleri: Çok sağlam ve kullanışlı bir ürün daha önce de aynısından kullandım ve memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 01.03.2019
    Kaliteli

    Kullanışlı kaliteli uygun fiyatlı ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2017
    Üç Yıldız

    5 yıl kadar oldu kullanıyorum süper değil ama idare eder. Markasına aldanıp aldım fakat bu fiyata daha iyisini bulabilirdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2013

    çok memnunum her evde olması gereken bir ürün kargo elime çabuk ulaştı.hepsi buradaya teşekkürler küçük ama herşeyiyle dört dörtlük bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2013
    çok kullanışlı

    setin içinde her parçanın olması güzel. her biri iyi çalışıyor. tezgahta yer de kaplamıyor. tavsiye ederim. ürünün üretim yeri Türkiye.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2013
    işim kolaylaştı

    çok memnunum her evde olması gereken bir ürün kargo elime çabuk ulaştı.hepsi buradaya teşekkürler küçük ama herşeyiyle dört dörtlük bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2013
    Gayet güzel

    Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum,Hepsiburadandan aldım.Gayet pratik ve her parçası kullanışlı. Teredüt etmeden alınabilir.Kargo ile bir sorun yaşamadım,zamanında teslim edildi. Teşekkürler hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2013
    Tefal zaten kalitenin adı

    Tefal markasına ve hepsiburada.coma güvenerek siparişi verdik. Kargo üç günde geldi. Paketleme güzel. Tefalin yeşil renginin takımını evimizde tamamlamış olduk. Fiyatının hakkını veren ürünler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2012
    Tefal en iyisi

    Ürünü eşim için aldım. Önceki blenderından memnun kalmamıştı. Tefalden son derece memnun. Metal ayaklı olması çok iyi. Kolaylıkla temizlenebiliyor. Tavsiye olunur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2012
    tefalden başkasını almam

    tefal tüm ev aletlerinde bir numara. hiç tereddütsüz ürünü sipariş ettim. blenderı mikseri rondosu hepsi akıllıca tasarlanmış. çok yer kaplamıyorlar. tek bir başlıkla tüm ihtiyaçları karşılıyor. rondosu biraz küçük gibi ama ideal. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2012
    Bu fyata alınabicek bir ürün

    Fiyatı çok uygun üstelik tefal, kullanışlı her eve lazım, görünüşü de güzel almanızı tavsiye ederim.Kullanmaya başladım, memnunum, yer kaplamıyor, birde asma aparatı olsaydı çok iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2012
    tefal alırken bunlarıda bilerek alın

    blenderı alıp kullandık. çorba yapan aparatı plastik kısmından çatlama yaptı. servis bu parçanın garantiye girmediğini söyledi. yenisine 44tl istedi. aparattaki sorun tamamen tasarım hatası ve bunun yükünü tefal kalitesini yaşamak isteyen müşteri çekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2012
    Tefalden şaşmayın...

    Nişanlım çeyiz düzüyor.Neredeyse bütün eşyaları tefal alıyor...gerçekten bu tarz küçük ev eşyalarında tefal şu an 1 numara...biraz fiyatı diğerlerine göre fazla olabilir ancak o kadar da olsun...

  • HepsiB. aracılığıyla

    Ürünü pazartesi öğleden sonra sipariş ettim,çarşamba günü öğleden önce elime geçti.Hepsiburada ailesine teşekkür ediyorum.Bu alet benim 2.siparişimdi.İlk alışverişim de çok hızlı olarak elime geçmişti.Fiyat olarak ta her yeri araştırdım, Hepsiburada en iyi fiyatı veriyordu. Ürüne gelirsek,zaten Tefal olduğu için sipariş verdim,compakt bir mutfak aracı güçlü ve kullanışlı.Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2012
    Hızlı gönderim,kaliteli hizmet.

    Ürünü pazartesi öğleden sonra sipariş ettim,çarşamba günü öğleden önce elime geçti.Hepsiburada ailesine teşekkür ediyorum.Bu alet benim 2.siparişimdi.İlk alışverişim de çok hızlı olarak elime geçmişti.Fiyat olarak ta her yeri araştırdım, Hepsiburada en iyi fiyatı veriyordu. Ürüne gelirsek,zaten Tefal olduğu için sipariş verdim,compakt bir mutfak aracı güçlü ve kullanışlı.Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2012
    Ne varsa sen de var!

    Ürün görüntü itibarı ile güzel, kullanıp görücez. Eksisi: Duvar askı aparatının olmaması.Paket içerikleri de belirtilirse detaylı bir şekilde, daha fazla fayda sağlar.Ayrıca aynı anda birden fazla ürün alacaklar; teslim tarihi önemliyse ( özel gün hediyesi vs.) en az 10 gün öncesinde sipariş verin derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2012
    işinizi kolaylaştırın

    ürün harika. yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum. motoru kuvvetli, ter kaplamıyor, makinede kaplar rahatlıkla yıkanıyor ve kapların ölçüsü de iyi. ben dışardan aldım ama hepsi burada fiyatı daha uygun. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2011
    Çok İyi

    Ürünü indirimdeyken aldım.Hem çok hesaplı hem çok kullanışlı hemde çok az yer kaplıyor. Çok beğendim. Herkese tavsiye ederim. Hepsiburada hızıyla 3-4 gün içinde elime geçti. Teşekkürler Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2011
    tefal mükemmel

    boşuna dememişler tefal ne varsa sende var die...ürün elime geçti gerçi çeyizlik aldım daha kulanmadım ama şekil olarak hem yer kaplamıyo hemde şık duruyo tefalin kalitesine güveniyorum ve hep alıyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2011
    harika

    ürünü alalı 1 ay oldu. 1 aydır sorunsuz kullanıyorum. sıcak soguk farketmiyor metal ucu sayesinde kullanabiliyorsunuz. motoruda diger urunlere gore cok cok kuvvetli. ayrıca bütün urunleride birarada toplamaları harika olmus.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal HB110141 Smart Yeşil Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal HB110141 Smart Yeşil Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat