Trust GXT-152 Mouse Yorumları

Trust GXT-152 Mouse yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 25.07.2017

    teşekkür ederim kaliteli ürün

  • NI1 aracılığıyla, 06.02.2017
    Kaliteli

    Bence fiyatına göre son derece kakiteli bir ürün.sıradan değil elini kavrıyor ve kaymıyor süper

  • NI1 aracılığıyla, 09.01.2017
    ürün pek işlevsel değil... ama tasarımı çok güzel...

    mağaza ile ilgili hiçbir sorun yoktur... sorunum ürünle ilgili... Aman siz siz olun, sağda solda yapılan yorumlara kanmayın. Trust sadece priz veya laptop çantası üretmeye devam etsin, oyuncu mouse olayına girişmesin. Hatta klavye, mouse, kulaklık olaylarına girişmesin. Bilindik firmalardan a4Tech, logitech, microsoft gibi vazgeçilmemelidir. Hatta everest bile bundan daha iyi mouse üretmiştir. Fare ilk 10 gün mükemmel çalıştı. En ince detaya kadar takılmadan çalışıyor. 12. günden itibaren artık insanı çileden çıkartmaya başladı... Oyuncu mouse deyince mouse hassasiyeti iyi durumda olur dedik, aldığımıza pişman olduk... Optik olmasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama bence trust olmasından kaynaklanıyor. Marka isminde ilüzyon var vallaha oyuncu mouse konusunda... Mouse da 3 farklı led var, ama dpi ayarına göre yanıyor, istediğinizi seçemiyorsunuz. En alttan en üste sırayla yeşil, mavi, kırmızı (DPI yükseliyor) tasarım ve görüntü gerçekten güzel, ama kullanımı çileden çıkartıyor... Oyunlarda (özellikle FPS) crosair tutana kadar defalarca strafe yapmak gerekiyor. Zaten temelde starfe yapılmalı ama rakibi vuramayınca bir anlamı olmuyor. Strafe yaparken milimetrik kaydırmalar yapılamıyor. Arada sırada sağ tuş tekliyor gibi... Daha uygun fiyatlı olan versiyonu almadığıma pişmanım. Keşke denemeden almasaydım. Windows 10 ile tam uyumlu, sorunsuz çalışıyor. Tekerlek olayında büyüklere kafa tutar, ele oturma ve yüzeyi hafif kadifemsi ve gerçekten gayet rahat, ama dediğim gibi çizim yaparken bile arada takılıp teklemesi bu seride bir sıkıntı olabileceğini düşündürüyor bana... Üzgünüm düşüncem nötr.. Yinede tşkler. Bol kazançlar...

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2016
    Başarılı ürün.

    İlk gelen üründe sıkıntı çıkmıştı ama sorun yapmadan değiştirdiler. Yenisi geldi ve çok beğeniyorum. Çok büyük değil küçükte değil ağırda değil tam kararında bence. Lol için aldım uzun kullanımda sıkıntı çıkarır mı bilmem ama yüzeyi çok çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2016
    Fiyat Performans Ürünü

    Belki almakta tereddüt edeceksiniz ama gerçekten bu fiyata bir mouse alacaksanız bundan iyisini bulamazsınız. Işıklandırma sistemi çok güzel. Kargo hızlı 1 hafta içinde geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 17.09.2016
    Süper..

    4 renk seçilebiliyor. Gayet güzel, ele tam oturuyor, plastiği kaliteli ve elde iyi bir his bırakıyor...

  • NI1 aracılığıyla, 22.06.2016
    Paketleme süper kargo firması dahada süper

    Herşeyleri çok iyi şekilde tam istediğim gibi geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2015
    fiyatına göre çok iyi

    avuç içi terletmiyor ve ışık seçenekleri çok güzel istediğin 3 renk arasında ve ister kapalı ama hassasiyeti biraz kötü pad lazım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Trust GXT-152 Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Trust GXT-152 Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat