Electrolux ESB 5400BK Blender Yorumları

Electrolux ESB 5400BK Blender yorum ve tavsiyeleri

(364 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Mukemmel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Kusursuz, mükemmel, efsane, evladiyelik değil ama iş görüyor. Cam sürahi biraz ağır fakat alanın pişman olacağını düşünmüyorum. Buzları çok güzel parçalıyor. Yazın soğuk içecekler için çok ideal. Şimdilik memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Motor guclu, Hacim buyuk, Tasarim hatali

    Orta seviyeye kadar koyup, orta hizda actiginizda bile disariya sivi tasiriyor. Kapak tasariminda hata oldugunu dusunuyorum bu modelde. Cami cok kalin saglam. Benzer fiyata baska bir buyuk markanin tasarimini bulursaniz, bunu almanizi tavsiye etmem. Fakat seceneginiz yoksa bu da mutfak icin cok iyi urunleri uretmenizi (disariya tasirarak da olsa) saglayacaktir:).

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanışlı tavsiye ederim.

    Cam gövdesi ile rahatça bulaşık makinesinde yikayabilirsiniz. Ambalajı sağlam geldi. Fazla yer kaplamıyor. Tavsiye ederim. Gönlünüz rahat olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün değişimi

    Aldığım ürün ertesi gün teslim edildi. Satıcıdan kaynaklanmayan bir problemden dolayı, ürün değişimi istedim. Firma çok yardımcı oldu, sorun hemen çözüldü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Gayet güzel bir ürün çok güçlü ve malzemesi kaliteli, kargo çabuk geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    memnun kalmadim

    urun u her seyi yapabilmek icin aldim.fakat smothie dışında bir şey yapmak mümkün değil. badem ezmesi yapamadım nohutu parçalayamadı.evet urun dışardan çok kaliteli baya ağır haznesi.ama maalesef ihtiyacımi karşılamadı.keske philips i tercih etseydim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Buz kırma ozelligi gayet basarili, fiyat performans ürünü diyebilirim. Blendtec , vitamix i kullanan biri olarak electrolux esb54000 tavsiye ediyorum. Negatif olarak,cam hazne cok ağır.plastik kullansalarmis daha hafif ve kullanisli olurmus.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet başarılı

    Ürün fiyat /performans olarak değerlendirildiğinde gerçekten güzel ve başarılı. Buz kırma ve dondurulmuş gıdaları parçalamada da aynı performansı gösteriyor. Haznesi biraz ağır ( ki bu da cam olmasının avantajı ile sorun olmaktan kalkıyor) ve ilk takmada biraz zor ama sonrasında daha rahat takılıp çıkartılabiliyor. Tereddüt etmeden alabileceğiniz bir ürün !

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Cam hazne çok ağır, temizliği ve çalıştırılabilmesi için yerine oturtulması zor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Canavar

    Ürünün içinde bir canavar var harika.. Fazla düşünmeyin alın memnun kalacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Cam sağlıktır umarım kırılmaz..Gayet güzel tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper makine

    Arkadaslar yorumlarda sürahi kısmı ağır zor takılıyor filan yazmışlar yok öyle bişey. Çok kolay takılıyor ağırlığı normal sağlam hissi veriyor. Düşünmeden alın. Kesinlikle tavsiye ediyırum. 3 günde kargo geldi. Sesi güçlü förn makineleri gibi. Rahatsız edici değil. Şık bir makine.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Cam biraz ağır

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Parasını hak eden , başarılı bir ürün .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok güzel bir üRün verdiğiniz paraya değer. Hazinesinin cam kalinligini görünce şok olacaksınız zaten. Kalite

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Sebzeleri çok rahat parçalıyor , fıstık ezmesinde ben biraz zorlandım ama ilk defa yaptığım için olabilir. Cam hazne evet ağır çok pratik değil ama hijyen açısından güzel..

  • HepsiB. aracılığıyla
    hızlı gönderim

    ürün 2 günde elime ulaştı. geldiği gibi denedik güzel bir ürün. fındık denedik gayet başarılı

  • Amazzon aracılığıyla, 23.01.2023
    Çok kötü

    Blender fena değil. Ancak yıkama ya da kullanım sırasında blenderın plastiğinde ufak bir çatlak oluştuğu zaman çöpe atmanız gerekiyor. Sürahinin alt kısma monte olan noktasında 0,5 cmlik 2 çatlak oluştu yıkarken, bu şekliyle sürahi alete takıldığında alet bozuk olmamasına rağmen sürahinin takıldığını anlamadığı için çalışmıyor. Yetkili servise götürdüm tüm sürahiyi değiştirmeniz gerekiyor dediler ve 1300 TL istediler. Ayrıca bunun garanti kapsamına girmediğini belirttiler. Zaten tüm aleti geçen sene 550 TL'ye almıştım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.12.2022
    Çözümlü

    Üründen memnunum ama bana fabrika sorunlu geldi. Gerek amazzon, gerek Electolux servisi sorun için ilgilendi. Sorun: sürahi conta bölümünden süt akıtmıştı, değişimi yapıldı. Sorunsuz kullanıyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ESB 5400BK Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ESB 5400BK Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat