Sinbo SK-7307 2200 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı  Yorumları

Sinbo SK-7307 2200 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2016
    İdeal

    Almadan önce çok araştırdım ettim en uygun bunu buldum .. tek başına yaşadığım için büyüklüğü de benim için çok ideal ..2 haftadır kullanıyorum çok memnunum çok şık bir ürün .. fakat sipariş verdikten 4 gün sonra kargoya verildi ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2016
    Siyahı geldi ??

    Sipariş verirken siyahınında olduğuna dikkat etmemişim Paketi açıp siyah ısıtıcıyı görünce çok üzüldüm onun dışında kullanışlı bir ürün ,kapak kısmı çok dar değil, rahat temizleniyor, ledışıkları çok hoş

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2016
    Kaliteli Ürün

    Kısa süreli kargo hepsiburada farkı. Ürün kullanışlı kaliteli parasını hak ediyor. Sinbonun başka bir modelini daha öncede kullandım bu markadan memnunum. Bu sefer bu modeli aldım çok şık ve hafif. Diğer modeli kullanıcı hatamdan dolayı kırdım :) Kapağı kapatırken açma düğmesine basılı tutmayı unutmayınız benim gibi. Diğer yandan tolga beyin dediği gibi ben de beyaz sipariş verdim ama siyah gelmiş buna dikkat etmekte fayda var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2016
    Minik hediyelerle geldi

    Kargo çok hızlıydı. Ek olarak paketten hediye iki adet tek içimlik nescafe ve 2 adet tablet bulaşık deterjanı çıktı. Hoş bir jest bence. Su ısıtıcısının Mavi ışıkları çok güzel. Haznesinin cam olması da daha sağlıklı diye düşünüyorum. Beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2016
    hızlı kargo

    beyaz istedim siyah gelmiş dikkat ediniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2015
    çok iyi fiyat

    Ürünü yeni aldım fiyatına göre çok güzel bir ürün. Cam olmasınıda özellikle tercih ettim. Alacaklara tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2015
    çok güzel kullanışlı

    ürün güzel ve kullanışlı.tabanının mavi ışıklı olmasıda biraz romantikleştirmiş ürünü.eğer kusur arıyacak olursak.ağız kısmı ve kolu biraz hantal.ama buna rağmen beğendim denedim.bir su ısıtıcısı olarak her evde bulunması gerektiğini düşünüyorum.haznenin cam ve ışıklı olması ayrıca ağızında filitre olması güzel.tavsiye ederim.saygılarımla.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2014
    Tavsiye ederim.

    Haznesi cam yani sağlıklı ve güzel modern görünümlü beyaz bir kettle uzun zamandır arıyordum. Ürünü 2 haftadır kullanıyorum. Kesinlikle çok güzel. Piyasadaki en güzel model. Isınan plastik bir yeri yok, Isınan yerler sadece cam ve metal. Bir tek kapağı plastik. Tekrar alsam yine bunu alırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2014
    çok kullanışlı bir kettle

    ürün hem görünüş açısından hem de kullanılış açısından çok iyi, cam olmasından dolayıda piyasadaki diğer ürünlerden daha sağlıklı diye düşünüyorum, fiyatı da ürüne göre çok uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2014
    gayet güzel ve şık

    ürün ertesi güne kargoya verildi ve oldukça şık kullanışlı,sinbo iyi değil gibi yorumlar duymama rağmen aldım ama gayet de güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2014
    fiyatına göre İdeal..

    Ürün gelir gelmez denedim.daha önceki kullandığım plastikti bu hem ucuz hem sağlıklı.kaynama süresi gayet iyi seside gürültülü değil led ışıklar ayrı bi hava katıyor.tek eksi yanı onada eksi denmez aslında bütün kettlelar Max seviyesinde su konulduğunda dışarı taşırıyor.bu da 1.5 lt olduğundan ancak 1 lt kullanabiliyosunuz Ürün elime hızlı ulaştığı için teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2014
    harika

    hem görüntüsü, hem kullanımı gerçekten harika... Plastik su ısıtıcısından kullanıyordum daha önce. Cam olması sağlık açısından da çok önemli. Ben çok memnunum. siteye hızlı hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2014
    çok şık

    ürün gayet iyi ve sorunsuz çalışıyor ayrıca çok da şık duruyor.sipariş 24 saat bile olmadan elime ulaştı sorunsuz ve hızlı kargo için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2014
    Gayet iyi kullanışlı, şirin

    Cam olması ve içinde ki suyu kaynatırken görmek güzel, temizlemesi de son derece rahat. Ürünün fiyatını da düşünürsek oldukça makul.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2014
    Kullanışlı ve şık

    Cam olması beni cezbetti. Kolay temizleniyor, mavi ledleriyle gece lambası gibi. Ama keşke Sinbo bu modeli sadece su ısıtıcı olarak değil de cam çaydanlık takımı olarak tasarlasaymış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2013
    güzel

    perşembe akşamı sipariş verdim ctesi elime ulaştı bu kadar hızlı olmasına çok şaşırdım. görüntüsü bence çok güzel fiyatına göre gayet güzel. iyi bi şekilde su ısıtıyo gerisi önemli değil gayet güzel bence tavsiye ediyorum...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SK-7307 2200 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SK-7307 2200 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat