Conti Vetro Su Isıtıcı Yorumları

Conti Vetro Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 10.01.2019

    ürünü yaklaşık 5 yıl kadar kullandım şimdi ömrünü yavaş yavaş tamamlıyor diye yeniden aynı ürünü aradım halen satışta ürünü kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldık ancak şu an pahalı 300 tl üzerinde:(

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2016
    CONTİ VETRO

    Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün. Cam olması ve dokunmatik kontrol düğmelerinin olması gayet şık ve sağlıklı.Suyu hızlı bir şekilde kaynatması da gayet güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2016
    Güzel ürün

    Henüz bir kere kullanıp kaldırdım. Ürün kaliteli ve çok şık, yalnızca kapağı biraz uyduruk olmuş basmalı yapmışlar fakat sistem basit. belki kullandıkça daha rahat kapanır açılır. Onun dışında bu fiyata göre oldukça güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2016
    Harika Ürün

    Ürünü anneme hediye olarak aldım. Ürünün cam olması çok güzel ve sağlıklı. Cihazın üstünde hiçbir mekanik tuş bulunmuyor. Malzeme kalitesi çok çok iyi. Tuşları dokunmatik.60-70-80-90 derece ve kaynatma özellikleri bulunuyor. Ayrıca suyu sıcak tutma tuşuda var. Suyu istediğiniz derecede sabit sıcaklıkta tutabiliyor. Mavi ışıklandırması çok şık.Suyu kısa sürede kaynatıyor. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2016
    Şık ve güzel

    Fiyatını çok uygun bulduğum için satın aldım.Ürün çok güzel .Özellikle ışıklı tabanı çok şık.Kesinlikle herkese tavsiye ederim.Özellikle farklı tasarımları sevenler için iyi bir tercih. Hızlı gönderim için herkese teşekkürler ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.02.2016
    Conti CK 206 vetro

    Ürünü yeni teslim aldım bir kaç gündür kullanıyorum. Görüntüsü güzel, malzemesi kaliteli, kullanışlı buldum ketıl düşünenlere tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2016
    harika

    ürün harika. 4 farklı derecede su ısıtıyor. sıcaklık sabit tutma fonksyonu süper. tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2016
    guzel

    cam ve fiyati uygun oldugundan dolayi bu urunu tercih ettim memnunum biraz sesli gibi ama suyu sicak tutma ozelligi olmasi guzel bi ayricalik olmus tasarmi isiklari durusu kapasitesi cok sık ve yeterlisadece kablosu kisa tercih edenler buna dikkat etmeli

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2015
    çok şık

    ürün çok şık görünümlü . cam olması su kaynarken seyretmek çok güzel bir görüntü. derece ayarlı olması başka bir avantaj. hızlı gönderi için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2014
    çok kullanışlı ve şık

    bu markayı ilk kez kullanacağım için tedirgindim. Ama inanılmaz kullanışlı ve şık . Cam olması sebebiyle tercih etmiştim. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2014
    tam istediğim gibi!

    Çok uzun araştırdım ve cam en sağlıklısı. 2 senedir kullanıyorum.Arıtılmış şu kullandığım için içi kireçlenmedi. Dikkatli kullandıktan sonra sorun yok.yarım saat suyu aynı sıcaklıkta tutması da mükemmel.suyu çok hızlı kaynatıyor. kesinlikle almanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2014
    Güzel bir tasarım

    Ürün farklı derecelerde ısıtması aynı zamanda da sıcak tutma özelliğinin olması güzel.Birde kaynadığında dışarıya buhar vermiyo olusu ise bir harika. Benim tek beğenmediğim yanı biraz yavaş kaynatıyor olması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2013
    artıları eksileri

    ürün şık görünümlü ve tamamen dokunmatik. kaynatma kısmının da cam olması büyük bir artı. dereceli, kademe kademe sıcaklık ayarlanabiliyor ve istenilen sıcaklıkta tutma özelliği mevcut.dijital tuşlar led aydınlatmalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2013
    her eve lazım

    bu ürün mükemmel 6 ay önce aldım sürekli kullanıyorum . çok memnunum ayrı ayrı sıcaklık ayarları, 30 dk. suyu istediğim sıcaklıkta tutmasıçok işime yarıyo.bu ürünü tercih edenler sadece bi kettle almış olmayacaklar bunu bilsinler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Conti Vetro Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Conti Vetro Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat