Bosch TWK6801 2400 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı  Yorumları

Bosch TWK6801 2400 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnun kaldım

    3 aydır kullanıyorum. Bir önceki plastik su ısıtıcımda suyun içinde yüzen kireç parçacıkları gördüğümde cihazı değiştirme zamanının geldiğini anladım. Bu üründe su içinde kireç parçaları görmeyeceksiniz zira rezistans ayrı bir haznede. Çelik olması da sağlık açısından çok önemli ayrıca bu özellik suyun tadını kesinlikle etkilemiyor. Su ısıtma süresi ise bir önceki ısıtıcıyla karşılaştırdığımda inanılmaz hızlı!

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2020
    Beş Yıldız

    sağlam, şık, kaliteli

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.01.2019

    bosch twk 6801 kettle 2016 da aldım yorum yapanlar çok metiyeler dizmişlerde evet bozulmadan sağlam iken mükemmel ama kul yapımı arızalanınca ben alalı 2 yıl oldu açma kapama düğmesi arızalandı teknik servise götürdüm aradılar parça bulunmuyor müşteri hizmetlerini aradım bana döneceklerini söylediler evet döndüler sonuç parça yok 2 yılda arızalı elimde kaldı baktım aynısının yenisi 1.500 tl cıvarı peki dizdiğiniz metiyeler nerede kaldı sonuç elde ver beş kuruş etmez bir müchever neye yarar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2018
    İdare eder

    Bu su ısıtıcısını iki yıldır kullanıyorum. Isıtması gayet iyi ancak bu fiyatı hak edecek bir özelliği yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2018
    Beş Yıldız

    2 yıldır kullanıyorum çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2018
    İki Yıldız

    Yorum yapan arkadaşlar ürünü uzun bir süre kullanmadan ilk izlenimlerini yazıyorlar. Ben bu ürünü 2 yıl kullandıktan sonra suyun seviyesini gösteren plastik aksamı çatladı ve damlatmaya başladı . Tamiri için çok para istediler ve yaptırmadım cihaz arızalandı attım . Çeliği Malzeme kalitesi iyi ancak ben memnun kalmadım

  • NI1 aracılığıyla, 09.06.2017
    Super satici super urun

    Urun tam istedigim gibi. Cok memnun kaldim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2013
    Tam gördüğüm ürün

    İncelediğim ürünün bire bir aynısı geldi. Bu güne kadar alım yaptığım tüm ürünler sorunsuz ve kısa sürede ulaştı. Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2013
    çelik olması avantaj

    Sağlığına dikkat eden birisi olarak bu ürünü kesinlikle ve de kesinlikle alın derim, çünkü çelik olması ısınan suyun diğer plastik modellerde olduğu üzere plastik ile etkileşime girme bir sorun yaratmıyor, üstelik çok ergonomik...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2010
    çok güzel

    ben piyasada bu kadar kalitelisini görmedim.kullanış bakımında çok pratik.kettle özelliğinin yanında inox bir mutfakta duruşuyla mutfağınıza ayrı bir hava katıyor.ayrıca kireçlenmeyi önleyen gizli resizdant sistemide çok güzel....

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2010
    Bosch dan daha iyisini beklerdim

    Su ısıtıcı alırken en önemli şey sağlığa zararlı olmaması. Buyüzden ya cam ya çelik ısıtıcı almanızı öneririm. (plastik sıcak su ile temas da zararlı maddeler suya karışabilir, sonuçda o suyu içiyoruz) cam kettlelar çabuk çatlıyor yorumları var. Sonuçda tek seçenek çelik kalıyor. Buraya kadar herşey güzel ancak piyasada kaliteli bir çelik kettle bulmak imkansız bu ve diğer ünlü markalarda dahil hepsi çin malı ve maalesef bunda kullanılan plastik de ilk aldığımızda feci şekilde kokuyordu. ayrıca metal kokusuda vardı. defalarca kere su ısıtıp boşalttıkdan , günlerce havalandırdıktan sirkeli su ile beklettikten sonra şu an koku gitti ve kullanıyoruz. Keşke bosch bu ürünü 20 - 30 tl daha pahalı satsaydıda daha kaliteli plastik ve çelik malzeme kullansaydı. Ancak son olarak belirteyim piyasada maalesef daha kalitelisi yok, siemens bunun aynısı braun marka olan da bundan çokda farklı değil. Yani ürünün malzeme kalitesini çok beğenmesem de öneriyorum çünkü daha iyisini bulamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2009
    Şık, fonsiyonel, kullanışlı

    Ürün gayet şık, paslanmaz çelik oluşu güzel dış cidarı kaynatma esnasında ısınıyor. Çok çabuk kaynatma özelliği ile pratik. Tavsiye edilebilecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2009
    dört dörtlük

    teşekkürler hepsi buradaya. ürün çok şik ve çok sağlam. inoksolması zaten yetiyor. yeni mutfaklara takım gibi oluyor. almanızı tavsiye ederim. kusursuz üürn

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2009
    İdeal

    Yaklaşık bir ay önce aldım. Gayet şık,pratik ve sağlam. Hiç düşünmeden gönül rahatlığı ile almanızı tavsiye ederim.Pişman olmazsınız.Kullandıktan sonra hak vereceksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2008
    tasıyemdır

    5,hafta önce aldım gerçekten çok iyi çay kahve için mükemel 5,dakikada sıcak suyunuz kaynar halde hazır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch TWK6801 2400 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch TWK6801 2400 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat