Electrolux EEWA 7100 Su Isıtıcı Yorumları

Electrolux EEWA 7100 Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 28.05.2017
    gayet güzel

    evet gayet güzel hızlı ve sağlıklı

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2014
    Mükemmel

    Çok kaliteli bir ürün, cok tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2014
    GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ ŞIK BİR ÜRÜN.

    GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ ŞIK BİR ÜRÜN

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2014
    otomatik kapanma

    ürün istediğim gibi ufak ve şık. ama içine su koymadan çalıştırmayı denedim otomatik olarak atmadı. içinde su yokken kapanacağını düşünmüştüm. bunun haricinde şık kullanışlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2014
    Kaliteli ve ucuz

    Siteye teşekkürler. Ürün kısa zamanda elime ulaştı. Ürünün alıp kullanmaya başladım beklediğim gibi çıktı. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2014
    Çok iyi

    Ürün şık, minik ve kullanışlı. İndirimden faydalanılırsa fiyatı da normal sayılabilir. Kaliteli güvenli bir su ısıtıcısı isteyenlere tavsiye ederim. Özellikle ofis için kullanışlı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2014
    Tam istediğim gibi ve resimdeki özellikleri aynen doğru.

    Tam istediğim gibi ve resimdeki özellikleri aynen doğru. Kargo çok hızlı bir şekilde geldi. Üürün iyi paketlenmiş ve istediğim gibi. GÜVENDİĞİM bir site. Her anlamda güveniyorum. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2013
    büyüklüğü ideal...

    elektrolux iyi marka ama bu model çinde imal edilmiş. 1,5 litre kapasite çok yeterli. Gvde izoleli değil, su kaynayınca dokunmanızı hiç tavsiye etmem. Açma kapatma düğmesi mavi ışıklı, hoş...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2013
    Kalitesi tartışılmaz !

    Ürünü aldığım günden beri çok memnunum.Şık ve çok kaliteli.Plastiğinden çeliğine kadar farkı anlaycaksınız.Daha önce kullandığım ürünlerden çok farklı .Tek eksiği 1,5 ltr su haznesi olması. Ancak suyu çok çabuk kaynattığından pek sorun oluşturmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2013
    kaliteli

    ürün herhaliyle kalitesini belli ediyor su hacmi biraz az ama ev için yeterli işini mükemmel yapıyor ucuz ürün almaktansa suyla elektiriğin yakın olduğu ürünlerde emniyeti düşünmek lazım.o yüzden güvenilir marka ürünleri alınmalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2013
    ŞIK GÖRÜNÜYOR.

    ZARİF VE ŞIK, ERGONOMİK. GÜZEL BİR ÜRÜN. KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN MUTFAĞINIZDA YADA TEZGAHINIZDA ÇOK YER KAPLAMAZ. YEĞENİME HEDİYE ALDIM ÇOK BEĞENDİ. TAVSİYE EDEBİLECEĞİM BİR ÜRÜN. SAYGILARIMLA. GÜZEL GÜNLERDE KULLANIN. HEPSİBURADAYA HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM. GÜVENİLİR VE FIRSATLARI BOL BİR ALIŞ VERİŞ SİTESİ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2013
    sağlıklı ve şık

    Eski ısıtıcı bozulmuştu.Sağlam ucuz ve sağlıklı bir ürün araştırdım.Hepsiburada görünce de kaçırmak istemedim.İyi ki de almışım.Plastik kapların zaralı oladuğunu düşünüyorum.Hem sağlıklı hem de tezgahda çok şık duruyor.İndirimdeyken kaçırmayın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EEWA 7100 Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EEWA 7100 Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat