Cucinox KJ1722I 1850 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı İnox  Yorumları

Cucinox KJ1722I 1850 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı İnox yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2017
    Dayanıklı Fakat

    Ürünü 2 yıldan fazla kullandım. Dayanıklı suyu kolay ısıtıyor fakat içindeki tahliye borusundan su kaynamaya başladığında suyu dışarı atıyor. En kötü özelliği derece saati dış kısmınında dahil olmak üzere iç kısmındaki suyun sıcakkığını ölçmek için konulan çıkıntısının belli bir süre sonra oksitlenmesi. Çalışma bakımından hiç bir sıkıntısı yokken darbe izi olmamasına rağmen taşınma esnasında bozulduğunu da eklemek isterim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2014
    çok şık ve kullanışlı

    ürünü almadan önce yorumları okudum yok kapak sert takılmıyor gibi almaya çekindim malzeme inox yapısı gereği uzama kaysayısı yüksek olmasına rağmen ben sıkıntı yaşamadım tek kelimeyle mükemmel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Cucinox KJ1722I 1850 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı İnox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Cucinox KJ1722I 1850 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı İnox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat