Sinbo SJ-3130 Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Sinbo SJ-3130 Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 16.12.2016
    Sinbo

    2 çeşit var ufak boyutu bu fiyat ta çok çok dışarda 100 tl

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    Pahalı ürünlere gerek yok :)

    Ürünü uzun süreden beri kullanıyorum. Her yönü ile gayet kullandığım sinbo ürünlerinden hep memnun kaldım. Cihazın tek eksi yanı sürahisi çok hassas dikkat etmek lazım sanki kırılacak gibi duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2015
    ilk kez elmanın sadece suyunu içtim

    elmayı bütün attığımda biraz zorlandı ama parçalayarak attığımda bir kaç saniyede 1 elmanın suyunu çıkrdı...verdiğim para helal hoş olsun... harika bir makine tavsiye ederim aradaslar

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2014
    aldım beğendim tavsiye ederim

    bu ürünü aldım hergün sıkıp içiom :) köpürme sorunu meyvenin asidinden taadı bozuk değil bütün elma sıkıyor fazla bastırmayın o borusuyla bıçakları kırarsınız havuçta falan zorlanma yok 700 watt işinizi görer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2014
    memnun kaldım tavsiye ederi

    2 tane sipariş verdim 1 tanesi çalısmadı, iade olarak gonderdim parasi iade edildi ben de yeniden siparis verdim , kısaca satılan ürünün arkasındaduruluyor, aldığım üründen memnun kaldım tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2013
    iyi

    Kesinlikle çok iyi sıkıyor. Az bir zaman da istediğiniz verimi alabiliyorsunuz. Fiyatı diğer sitelere göre çok iyi. Sadece meyvelere sıkarken biraz köpürtüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2013
    beklediğimden iyi çıktı

    katı meyve sıkacaklarını araştırdım sonunda sinbo karar kıldım ve kararımda olumlu çıktı ürün 3 gün içinde geldi kullandım ve çok iyi sıkıyor herkese öneriyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2013
    kesinlikle alın derim

    8 aylık bi oğlum var ve artık meyve suyu içiriyorum e haliyle herşeyin suyunu sıkamıyodum zor oluyodu. az önce ürünüm geldi hemen kullandım gerçekten çok iyi çok memnun kaldım. temizlenmeside oldukça kolay yıkayn süzülsün hiç problem yaşamadım :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2011
    Bu kadar kısa zaman da mükemmel teslimat...Bu ürün elime yeni geçti..Çok iyi performmansı var..Maki

    Hepsi burada com dan yaklaşık 5-6 yıldır alışveriş etmekteyim..Hiç bir ürününden memnuniyetsizliğim olmadı...Gerek ucuzluk ; gerekse kalite...hızlı teslimat ise cabası...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2011
    harika havuç sıkıyor

    ürün tıpkı resimde görüldüğü gibi.büyüklüğü ideal.çok güzel havuç sıkıyor.diğerlerine göre fiyatı uygun olunca tereddüt ettim ama hiçte düşündüğüm gibi değil çok iyi çıktı herkese tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2011
    süper

    düşündüğümüzden kat kat daha iyi bi ürün. sanki bir tasarım harikası çok şık duruyo.ayrıca site yetkililerine ilgi ve alakalareından dolayı çok çok teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2011
    sinbo harikası

    fiyatına göre çok kaliteli bir ürün biz önce bi arkadaşımıza hediye olarak almıştık, sonra tekrar bir tane daha aldık, çok iyi bir ürün tavsiye edriz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2011
    bu ürün mükemmel

    ürünü alırken detaylı bir araştırma yaptım ve sinbo almaya karar verdim kısa bir sürede meyve suyunu sıkıp taze olarak içebiliyorsun bebeği olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum 700w kesinlikle fazlasıyla yeterli temizlemeside pratik teslimat hakkında ise bişey söylemiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2011
    BU KADARINI BEKLEMİYORDUM...

    çocuklara bir türlü meyva yediremiyordum. şimdi greyfurt bile yiyorlar.pardon suyunu içiyorlar! ben bu kadar iyi bir ürün beklemiyordum, temizlemesi kolay ve posasıda kupkuru.bundan iyisi can sağlığı.bu fiyata hiç düşünmeyin alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2011
    basit ve kullanışlı

    ben eşime sevgililer günü hediyesi olarak almıştım.4-5 gün içerisinde geldi, hemen denedim,motoru gayet iyi. hiç plastik kokusu felan gelmiyor. sadece çok köpüklü çıkıyor meyve suları. posasında da pek bişey bırakmıyor.tavsiye edilir. ayrıca az yer kaplıyor çok kibar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2011
    Çok iyi

    Alışveriş yapmayı düşünenler için önemli bir referans olan yorum kısmınının ne kadar mühim olduğunu tekrar anlamış oldum.Yorumlara bakarak almıştım, gayet iyi.Görevini yapıyor işte, ötesi yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2011
    her evin ihtiyacı

    ürün 1 haftada geldi. gayet güzel. kullanımı kolay. temizlemesi kolay, memnun kaldık. gayet güzel meyve suları hazırlayabiliyoruz. çocuklu ailelere mutlaka şart

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2011
    TAŞI ATSAN ONUN DA SUYUNU ÇIKARIR

    ÜRÜN GEÇTİĞİMİZ HAFTA ELİME GEÇTİ. GERÇEKTEN ÇOK HARİKA. ELMA HAVUÇ, DOMATES, LAHANA, KARNABAHAR, PORTAKAL, LİMON NE ATARSANIZ ATIN HİÇ FARKETMEZ. CANAVAR GİBİ BİŞEY.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2011
    süper

    ürün elimize dün geçti sesi rahatsız edici değil posası sulu çıkmıyor meyveler parçalanmadan atılabiliyor temizlemesi oldukça kolay biz çok memnunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2011
    çok güzel

    bu meyve sıkacağı elime geçtiği zaman hemen portakal sıktım ve gerçekten çok harikaydı. bu ürünü alırken yapılmış olan yorumları okudum ve bu yorumlar beni yanılmadı teşekkürler yorum yapanlara

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SJ-3130 Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SJ-3130 Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat