Homend 2704 Enerjuicer 350 W Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Homend 2704 Enerjuicer 350 W Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(549 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi

    4 yıl önce almıştım sorunsuz bi şekilde kullanıyoruz ihtiyaçları karşılıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Cok cabuk ulasti ve sikimi temizlemesi cok kolay

  • HepsiB. aracılığıyla
    Al hediye et utandırmaz

    çok güzel bir ürün temizliği kolay ebat olarak küçük olması avantaj yeterince hızlı çalışıyor piyasadaki ürünlere bakınca bu fiyata bu kalite aynı işi yapacak daha iyi bir ürün bulamazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KESİNLİKLİ TAVSİYE EDERİYORUM

    Performansı süper, markette satılan alelade markaları almaktansa Homend kalitesiyle onlara fark atıyor. İndirimden 169 TL ye aldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şık

    Ürün oldukça kibar ve güzel çalışıyor. Temizlemek için tabi ki tornavidaya falan ihtiyacınız yok, mekanizma birbirine geçmeli. Kuvvetli çektiğiniz zaman çıkıyor. Diğerlerinden farkı, küçük olduğu için hazinesine birkaç dilim halinde atmanız gerekiyor meyveleri.

  • HepsiB. aracılığıyla
    küçük ama etkili

    süper hızlı gönderi vardı sabah erken saati sipariş verdim 3 gün sonra geldi aynı gün kargo olmad.. ürün güzell talimatı okumalı ve gerekeni yapın hakkını veriyor .

  • HepsiB. aracılığıyla
    marifetli

    kucuk ama is goruyor harika urun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Düşünmeye gerek yok

    Öncelikle homend markasını bilmeyenler için söliyim ben başka ürünlerini de kullanıyorum ve çok memnunum.. en güzel tarafı da servis hizmeti.. ürününüzü evden alıyorlar ve eve geri teslim yapılıyor kargo şirketiyle, gidip servise götür getir yapmıyorsunuz.. bu ürüne gelicek olursak bu fiyata alınabilecek en mantıklı ürün diye düşünüyorum.. bazı arkadaşlar yok söküp takması zor vidayla uğraşıosun yok sesi fazla yok şöle yok böle demişler ama bu fiyatı verip 1000 tl lik ürün performansı bekliyorlar heralde.. ben çok memnun kaldım boyutu harika tezgahta yeri olmayanlar için.. kesinlikle tavsiye ediyorum.. teşekkürler homend:)

  • HepsiB. aracılığıyla
    vitaminli günler dilerim

    Meyve soymayı üşendiğim için aldım. Bir elmadan neredeyse bir su bardağı elma suyu çıkardı. Vay be bir elmadan bu kadar su çıkar mı dedirti bana. Yalnız kullanma kılavuzunda söküp takmak için detaylı anlatım yok. Ama çok basitmiş. Öğrenmek için Müşteri hizmetleri ile görüşün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Cok iyi

    Cok memnunuz 2haftadir kullaniyoruz.tavsiye ediyorum.kargo super hizliudi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Müthiş

    Hem yer kaplamiyor, hem pratik, hem hesaplı. Üstelik şimdiye kadar okuduğum en keyifli kullanım kılavuzuna sahip. Sanki bir yetkili sizinle o an konuşuyor gibi açık, esprili ve net yazılmış. Servis ve pek cok hizmet bedava. Ben almadan önce acaba watt olarak gücü yeter mi diye düşünüyordum. Ama bebeğim için hergün kullanıyorum ve hiçbir problem olmadı performans açısından. Yıkama ve temizliği de gayet pratik. Fırçası cidden mucizevi şekilde filtreyi kolayca temizlemeye yardımcı oluyor . Kesinlikle tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel...

    Yıllardır boşuna uğraşıyormuşuz portakal sıkmak için, 2 portakalı soy dilimle at ve 1 su bardağı portakal suyu hazır :) Küçük ve sessiz olmasına rağmen 2 büyük havuçtan da 1 su bardağı havuç suyu çıktı :) Daha ne olsun... Bu arada bıçak tek başına çıkmıyor, alttaki kısımla beraber sağa sola çevirince ikisi birden çıkıyor... Teşekkürler hepsiburada :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yeterli

    Genelde portakal ve elma sıkıyorum. Gücü düşük gibi ama bir sıkıntıda yaşamadık açıkçası. Temizlemesi zor değil ama bir müddet sonra meyvelerin rengi ürüne yerleşecek belli ;-) Meyveyi sıktıktan sonra köpüğün çökmesi için biraz beklenmeli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 numara 5 yıldız

    fazla söze gerek yok.. 10 numara 5 yıldız..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli ve kullanışlı

    Ürünü yorumlara bakarak aldım.Gercekten bekledigim gibi çıktı.2 meyveden,1 bardak cikiyor ortalama..Motor gücü güzel.Ürün kaliteli,fiyat güzel,alan hayrını görsün...

  • HepsiB. aracılığıyla
    guzel ia goruyo

    kucuk fazla yer kaplamiyo meyveleri guzel bi sekilde sıkıyo tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    çok güzel az yer kaplıyor kolayca temizleniyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kullanışlı ve beklediğim kalitede

  • HepsiB. aracılığıyla
    BU FİYATA EN İYİSİ!

    Çok memnun kaldım. Kolay temizleniyor, posalar kuru çıkıyor. Verimliliği çok yüksek, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    süper...malzeme kalitesi harika...iyi çalışıyor...pratik

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend 2704 Enerjuicer 350 W Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend 2704 Enerjuicer 350 W Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat