Siemens ME200C0TR 700 W Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Siemens ME200C0TR 700 W Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2019
    on numara

    urunu 30.01.2019 tarihinde aldim ,hepsiburadaya ve ilgili saticiya tesekkurler,paketleme kargo on numara ,cihaz cok sessiz ve isini layikiyla yerine getiriyor ,hic dusunmeden alabilirsiniz cok paralar vermeye gerek yok ,gayet guzel ve saglam,kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2016
    harika ürün / the alman

    beklemeden alın. hem site hem ürün harika. en iyi fiyatlardan biri.

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2016

    ürün çok iyi tavsiye ederim.

  • Ereyon aracılığıyla, 09.12.2015
    Tavsiye

    Sesi az ürünün temizliğide kolay ürün plastik düzgünce kullanilirsa sorun olmaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2014
    harika bir ürün

    ürün elıme kısa sürede ulaştı. Kesinlıkle diğer internet sitelerine göre fiyat olarak uygun.eğer böyle bir ürün almak istiyorsanız sıemens alın derim. çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2014
    Sessiz ve harika

    Ürünü alalı iki gün oldu ürünü eve gidince açtım çok kolay bir kurulumu var makinenin altında gürültü ve yerinden oynamaması için vakum koymuşlar yerinden oynamaması için iki kademeli 700Watt ve gayette hızlı bir şekilde meyveleri posasından ayırarak eksiksiz sıkıyor, su kabının içindeki köpük ayırma özelliğine bayıldım bence iyi düşünülmüş parçaların temizliği de çok rahat yapılıyor sökmek takmak çok kolay, ayrıyetten birde alman malı sağlam oluyor, hepsi burada ya çok teşekkür ederim hızlı kargo için sağolsunlar....

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2014
    fena değil

    ürün bugün elime geçti hemen denedim gayet güzel sıkıyor, koyulduğu yere adeta yapışıyor, korktuğum gibi gürültülü değil tek sorun biraz fazla bulaşık çıkıyor o da bu ürüne has bir sorun değil tahminim tüm katı meyve sıkacakları çok bulaşık çıkarır. bir elma için 5-6 parça bulaşık çıkarmaya değer mi bilemiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2014
    performans müthiş

    Bu gün geldi, takıp denedim, performansı çok iyi, tek dez avantajı posa atarken makine çok kirleniyor ve büyük parçalar da posaya kalabiliyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2014
    alınabilir

    diğer katı meyve sıkacaklarının nasıl çalıştığını görmeden yorum yapıyorum.biraz gürültü haricinde süper bi alet olduğunu düşünüyorum.ama diğer katı meyve sıkacaklarınında bundan daha az gürültülü olacaklarına ihtimal vermiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2013
    İhtiyacı olan çekinmeden alsın.

    Hanım çok memnun.Temizliği kolay, meyve posasını tamamen susuz bir şekilde ayırıyor.Hanım hiç bir sıkıntı yaşamadı şimdiye kadar. Ayrıca çelik gövdeye nazaran bu modeli çok şık duruyor mutfakta. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2013
    Harika

    Ürünü satın alalı 2 ay oldu.Motor gücü çok yüksek ve sessiz çalışıyor.Özellikle ayakları çok sağlam ve yere iyi yapışıyor.Meyvelerin suyunu son damlasına kadar sıkıyor.Temizlemesi biraz zaman alabiliyor ama herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens ME200C0TR 700 W Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens ME200C0TR 700 W Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat