Arçelik K 1578 SMS 450 W 2000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Arçelik K 1578 SMS 450 W 2000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: uygun fiyatlı bir katı meyve sıkacağı arıyordum. Arçeliğin de ürün kalitesini bildiğim için hemen sipariş verdim. Kargodan hasarsız ve eksiksiz bir biçimde geldi. Meyveleri çok güzel sıvı hale getiriyor. Posasını ayırıyor. Cihazı temizlemekte oldukça kolay. Fiyat performans ürünü benim için. Çok memnun kaldık. Hazır meyve suyu içmiyoruz artık. Her şeyin suyunu rahat bir şekilde çıkartabiliyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2021
    çok iyi

    Olumlu yönleri: Her meyveye göre ayarlamanız gereken hız ayarı mevcut. Doğru ayarada her meyvede oldukça başarılı. Posa kabı çıkarılabilir. Otomatik posa atma imkanı da var. Uzun meyveler için uygun doldurma ağızı var. Doğrudan kaba da dökebilirsiniz. Parçaları ayarlanabilir. Motoru da çok güçlü. Sesi biraz fazla sadece. Performansına etki etmiyor. Doğru kullanımla çok uzun süreler size eşlik edecek bir ürün. Tavsiye ederim almayı düşünenlere.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    beğenmedim

    Olumsuz yönleri: asla meyveleri tam anlamıyla sıkmıyor. yarım kalıyor. çok küçük ve kullanışsız. baştaki plastiği aşırı kalitesiz hemen kırılıyor. dış kısmı ise hemen çizik meydana geliyor. Aşırı ısınıyor ve kablosu çok kısa. Rahatlıkla kullanılacak bir ürün değil. Tavsiye etmem. performansı çok düşük.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Muz,ananas vb. meyveleri pek sıkmıyor fakat diğer meyvelerde bayağı başarılı buldum

  • Trendyol aracılığıyla, 12.12.2020

    çok güzel 👍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.12.2020

    Olumlu yönleri: Gayet güzel çalışıyor,içinde meyve suyunu biriktirmek için ayrı bir kap çıktı ve köpüğü ayırıyor.Sadece biraz büyük ama inceleyince aynı tarz ürünlerin büyüklükleride aynı.Çalışmasından hiç şikayetim yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Sizde benim gibi kutu meyve suyu sevmeyenlerdenseniz bu ürün tam bizlik çünkü her avantajı bize sunuyor kendi meyve suyumu çıkarmak için bir çok ürün araştırdım fakat bu kadar kapsamlı bi ürün görmedim her farklı meyveleri bölerek içini atıp artığını farklı yere birikerek o güzel tatları bize en organiğinden ve dışarıdan kimyasallardan uzak nefis tatları bize sunuyor son derece gerekli ürün .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: Kaliteli denilebilecek bir ürün kullanımı rahat olsa da sert meyvelerde biraz zorlanabiliyor ayrıca posa kabı da var ancak üzüm gibi diğerlerine göre daha posalı olan meyvelerde posa birikimi daha çabuk oluyor sıkılan hazneyi de doldurup akıtıyor temizlik gerektiriyor bu açıdan performansı fiyatını karşılar mı ben emin olamadım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.04.2020
    "teşekkürler "

    Olumlu yönleri: teşekkürler güzel ürün ilginize teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2019
    "kaliteli"

    Olumlu yönleri: Ufak bir bebeğim var ve ek gıdaya geçtikten sonra bu ürünü almak istedim. Gerçekten iyi performansı var ve çok da pratik oluyor. Portakal suyu vs. genelde sıkıyorum. Kendime ve eşim için de içecekler hazırlıyorum. Hız ayarı var. Fiyatı biraz pahalı ama değiyor kesinlikle kaliteli.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    elma, armut, erik, şeftali, muz sıkıyorum. Ve tek bir damlası ziyan olmuyor. Suyunu çıkartıyor valla. Güçlüde. Temizliğide kolay.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    elma, armut, erik, şeftali, muz sıkıyorum. Ve tek bir damlası ziyan olmuyor. Suyunu çıkartıyor valla. Güçlüde. Temizliğide kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2014
    kullanımı kolay

    ürünün iyi yönü piyasaya göre ekonomik olması .kötü yönü ise kenarlardan meyve sıkarken suyunu etrafa kacırması denilebilir pek memnun kaldım denilemez

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2011
    Arçelike güven %100

    Modele veya gücüne bakmadan sadece markasına bakarak aldığım sayısız arçelik ürününden biri bu da. Kesinlikle rahat bir kullanım. En sert meyveyi bile -rahatlıkla diyemicem- sıkmayı başardım. Ancak üzüm gibi posası ağır olan meyveler sıkımı zorlaştırıyor ve 5-6 dakikadan sonra posanın birikmesinden dolayı sıkılmaz hale geliyor, temizlenmesi gerekiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik K 1578 SMS 450 W 2000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik K 1578 SMS 450 W 2000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat