Moulinex JU5008 Juice Machine 800 W 3 lt Hacimli Katı Meyve Presi Yorumları

Moulinex JU5008 Juice Machine 800 W 3 lt Hacimli Katı Meyve Presi yorum ve tavsiyeleri

(88 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2013
    Büyük kolaylık

    Ürünün beyazını yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Meyveleri bütün atabilme özelliği harika. Sonrasında kirlenen parçaları yıkamak biraz zor geliyor insana ama posa haznesine poşet oturtur da yaparsanız çok daha pratik oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2012
    ÇOK İYİ

    Ürün alalı uzun bir zaman oldu. Son derece kaliteli ve kullanışlı bir ürün. Tavsiye ederim . Diğer ürünler ile de kıyasladım. Son derece uygun bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2012
    Çok Güzel Bir Ürün

    Çok iyi bir sıkıcı çünkü israf yapmayan tam sıkan bir ürün bence herkese tavsiye ederim bozulması imkansız çünkü paslanmaz çeliğe sahip.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2012
    eksik aparat

    arkadaşlar ürün elime yeni ulaştı. fakat resimlerde iki tane aparat gösteriyor. bana havuç için olanı gelmedi. acaba eksik mi yoksa bir tane mi geliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2011
    kullanımı çok rahat.

    hangi ürünü alacağım konusunda çok kararsız kalmıştım.şimdi iyiki bu ürünü tercih ettim diyorum parçalarıda çok rahat yıkanabiliyor.motor gücüde oldukça iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2011
    fiyat

    fiyat oldukça uygun, lezzetli meyve sebze suları yapmak için ideal. kolay temizlenebilen bir haznesi var. tavsiye ederim yaklaşık 1 aydır kullanıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2011
    2 yıldır kullanıyorum

    Bu ürünü 2 yıldır kullanıyoruz ve herhangi bir sorun yaşamadık. Meyveleri bütün olarak sıkabilmesi iyi bir özellik. Sesi normalin üstünde. Temizlenmesi için belli parçaların sökülmesi gerekbiliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2011
    evimde kullanıyorum

    meyvelerin posasını arkadaki haznesine aktarıyor.suyunu önden veriyor.tek eksiği suyunu aktaracağı bardağı yok.siz bardak koycaksınız önüne.meyveleri kabuklu atsanız dahi ziyan etmiyor.temizlemesi çok çok kolay.3 senedir kullanıyorum ve meyve kokteylleri yapmak hem çok eğlenceli hemde hiçbir meyve ziyan olmuyor.çocuklarınıza vitaminli şeyler yedirmek içirmek istiyorsanız bu tam size göre.2portakal-1limon-1havuç benim favorimm:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2011
    eh işte

    ürün kaliteli ancak sıkılan meyve suyu köpüklü ve posalı.ayrıca bu tarz meyve sıkıcıların temizliği oldukça teferruatlı. sonuçta tercih meselesi.ama evlerde genelde portakal vb. sıkıldığı için bir narenciye sıkacağı almak daha akılcı bence. hem temizlemesi daha kolay...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2011
    Tek kelimeyle süper..

    Ürün bugün elime geçti..Bence en iyilerinden..Ürünü herkese tavsiye ederim..5 gün önce sipariş vermiştim..Üründe 600 Watt yazıyor ama 800 Watta kadar çıkıyormuş..Ses sorunu bence çok yok, nedeni bu tür ürünlerde ses mutlaka oluyor..Diğer cihazlara nazaran sesi az..

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2010
    moulinex kalitesi

    Öncelikle ürünün kutusunu açınca kalitesini hemen hissediyorsunuz şöle özetleyelim. Artıları: Malzeme kalitesi,işçilik,görüntü,yüksek devir,çok kısa sürede sıkma,posada hiç su bırakmama,kolay sökülme temizlenme ve özellikle belirtme istiyorum katı meyve sıkıcılarında bıçak kalitesi çok önemlidir ucuz fiyatlı ürünlerde yada başka markalarda daha düşük kalite bıçak kullanılıyor buda direkt olarak alacağınız meyve suyuna olumsuz etki ediyor moulinex bu konuda gerçekten uzman bir marka. Eksileri: Meyve suyu çok az köpüklü (tabi bu bana göre),meyveyi sıktıktan sonra birkaçsaniye akıtmaya devam ediyor (büyük bir sorun değil) son olarak sürahisi olsaymış nerdeyse kusursuz olcakmış. Sınıfının en iyilerinden gözü kapalı alınabilecek bir ürün bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2010
    çok çok iyi

    1 yıldır kullanıyoruz.. Biraz gürültülü ama en katı meyveleri bile sıkıyor ve kapatıktan sonra meyvenin suyu akmaya devam ediyor bi 10sn beklerseniz sorun yok.. Bu işten para kazananlar bile bu makineden kullanıyorsa pek düşünmeye gerek yok.. Bu urunu begenmiyenlerin beklentisi ne orası düşündürücü..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2010
    çok kuvvetli

    motoru çok kuvvetli , tek hız seçeneği olması bi dezavantaj sANIRIM . BANA FAZLA POSA BIRAKIYOR GİBİ GELDİ. YUMUŞAK MEYVELERDE POSAYI SULU BIRAKIYOR.BİRDE SIKMA İŞİ BİTSE BİLE MUSLUĞUNDAN DAMLAMA DEVAM EDİYOR AMA BU ÇOK SORUN DEĞİL. TEMİZLEMESİ ÇOK KOLAY .PARÇALARI TAKMASI ÇIKARMASI ÇOK KOLAY. TEKRAR ALCAK OLSAM DAHA KÜÇÜK VE HIZ SEÇEEĞİ OLAN Bİ MODEL DÜŞÜNÜRDÜM .

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2010
    Ürün iyi bir narenciye sıkıcısı

    Fiyatına göre mükemmel bir ürün.Arkadaşlar daha önce bunun 2 katı fiyata olan başka marka narenciyede kullanmıştım.Sonuç aynı.Köpük olayına gelince hepsinde köpük olur.1000 tl ye da alsanız köpük olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2010
    Bu fiyata çok iyi

    arkadaşlar bu fiyata alabileceğiniz en iyi makine. tek dezavantajı meyvayı biraz posalı ve köpüklü sıkması. Meyve suyunu köpüklü sevenler için biçilmiş kaftan. Güçlü motoru sayesinde işini çok kısa sürede ve hızlı yapıyor. En katı meyvenin bile 15 sn içinde suyunu çıkarıyor. Sağlıklı beslenme için kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2010
    çok köpük var

    meyve suyu püre halinde geliyor aldığıma pişmanım tavsiye etmiyorum. ayrıca sıkma bittikten sonra meyve suyu akmaya devam ediyor. bardak yada sürahi eklerseler daha iyi olur...

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2010
    Güzel bir ürün..

    İlk kez kullanıyorum katı meyve sıkacağı.. Başka markalarla kıyaslayamam sanırm. Ama ben bu ürünün gücünü beğendim. Olduçka hızlı gerçekleşiyor işlem. Büyklüğü benim için sorun değildi. Önemli olan performansıydı, bu konuda da başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Köpük olayını yazmış herkes bende yazayım :) Biraz faazla köpük oluşuyor gerçekten. Ama benim için köpüklü olmsı sorun değil.. Ayrıca köpük çözülebilecek bir sorundur bence. Kısaca Bana göre artıları çok olan bir katı meyve sıkacağı. Tercih edilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2010
    Bu fiyata göre çok iyi

    Ürünü alalı 15 gün kadar oldu. Kurulumu ve kullanımı çok basit ve pratik. Malzemeyi koy içine saniyede suyunu çıkartıyor. posa hanesini büyük oluşu çok iyi. Temizelemeside çok rahat. Ürünü akşam saat 19:00 da sipariş ettim ertesi gün saat 17:00 elime ulaştı. Hızlı gönderi olayı çok iyiymiş doğrusu

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2010
    ürün harika

    bu ürünü alalı 1 aydan fazla oldu.sürekli kullanıyorum ve çok memnunum.2 orta boy havuçtan bir su bardağı su çıkarıyor.motoru çok güçlü olduğu için biraza köpüklü oluyor. aparatlarını yıkaması çok pıratik. makinede de yıkanabiliyor.almadan önce bütün markaları araştırdım.en iyisi buydu.herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2010
    Gayet Başarılı

    Temizlemesi pratik,Fiyatı uygun,1 elma 1 portakal 2 küçük havuçtan 2 su bardağı meyva suyu çıkartıyor.Tabi bu karışımda narda olmalı.Posa hazneside oldukça geniş.Tavsiye olunur...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Moulinex JU5008 Juice Machine 800 W 3 lt Hacimli Katı Meyve Presi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Moulinex JU5008 Juice Machine 800 W 3 lt Hacimli Katı Meyve Presi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat