Arzum AR145 Mio Basic 400 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Beyaz Yorumları

Arzum AR145 Mio Basic 400 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 26.06.2019
    AaA

    Ürün ve mağaza güzel tavsiye ederim...

  • NI1 aracılığıyla, 16.04.2019
    tam bir hüsran

    beyaz renk diye almıştım yeşil geldi ayrıca çok kirli idi. hiç memnun kalmadım. ama en azından calisiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 26.08.2016
    Çok güzel

    ürün çok güzel.tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 16.12.2015
    hasarlı ürün

    hayır, nakliyeden kaynaklanmayan sebeplerden olduğunu düşündüğüm nedenlerle hasarlı olarak teslim aldım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Çırpma diski sayesinde mayonez, sos vb hazırlayabilme imkanınız var

  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2013
    Kullanışlı

    Kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 21.05.2013
    HAZNESİNİN CAM OLMASI

    Ürünün Açıklamasında haznenin cam mı yoksa sert plastik mi olduğu belirtilmemiş belirtilmesi alıcı için doğru ürünü alması açısından yardımcı olacaktır.Ürün çok kullanışlı ve şık bir ürün.Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2013
    biraz gecikmeli olsada oldu

    bu siparişimin tedarik sürecinde biraz sorun oldu. buda sanırım malın üretici firmasından kaynaklanan sorunuydu ama geçte olsa sorunum çözüldü. memnunum. düşünmeden HB dan alışveriş yaparım

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2011
    PRATİK, UCUZ ,ŞIK

    Ürünün aynısını kendim kullanıyordum çok memnundum.Arkadaşıma da doğum günü hediyesi olarak aldım. Mutfakta çok pratik,kullanışlı ve fiyatı da çok iyi. elinizn altında her an bulunması gereken mutfak yardımcınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2011
    Beklediğimi Bulamadım

    Ürün görünüm olarak çok şık ama markadan beklediğim performansı alamadım. içine az miktarlarda koyarsan iyi. ama biraz fazla koyarsan yarısı kalıyor. ayrıca kapağı da her seferinde uğraştırıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2011
    on/off düğmesi

    hanıma hediye olarak aldım..hanımın söylediğine göre çok şık ve kullanışlı arkadaşlar..yalnız açma-kapama düğmesinin biraz sert olduğunu söyledi..belkide yeni olduğu içindir, zamanla düzelir..tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2010
    gayet kullanışlı

    ürünü yaklaşık 1 ay önce aldım ürün çok kaliteli arzum markasına güvenin. rondonun doğraması ve karıştırması süper herkese tavsiye ederim..teşekkürler hepsi buradaya....

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2010
    küçük ama maharetli

    en beğendiğim yönü küçük ve pratik olması. doğrama ve parçalama süper, tek sorun kapağının temizlenmesi biraz girintili çıkıntılı yapmışlar... başka olumsuz yönü yok bence, herkese tavsiye ederim, marka da güvenilir zaten

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2010
    güzel

    Mor renginden ablama çeyiz olarak aldım. HEPSİBURADAdan ablamın bütün çeyizini hazırladım ve tüm mutfak esyalarını arzum aldım. hem kaliteli hem de kullanışlı bir ürün. Denildiği gibi çalıştırma düğmesi biraz sert ama bu problem değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2009
    güzel bir ürün

    ürün dün elime geçti ve hemen denedim oldukça güzel parçalıyor herkesin evinde bulunması gereken bir ürün fiyatıda oldukça iyi ve görünüşünü de unutmamak gerekiyor çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2009
    Çok Şık Görünüyor.

    Ürünün yeşil renklisini nişanlımın çeyizi için aldık.Çok şık gürünüyor,çok beğendik.Henüz kullanmadığımız için çalıması hakkında yorum yapamayacağım ama bu konuda kukumuz yok çünkü markaya güveniyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2009
    .....

    Yeşil rengini aldım gerçekten çok şık... Motoru çok güçlü... Küçük olması sürekli kullanım için kolaylık sağlıyor. Yalnız bazen kapağını doğru tutturamıyorum. Biraz uğraştırıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2009
    kapagi pratik degil

    haznesi cam degil plastik ve kucuk, cok fazla sey almiyor. ayrica kapagi kapatip acma sistemi pratik degil. her seferinde ugrastiriyor. ama calismasi oldukca iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2009
    çok kullanışlı

    ürün çok güzel hem kalite hem görünüşü çok güzel. ürünün biçağı güzel uzun yıllar dayanır. kasesi çam değil sert pilastikten yapılmış duna daha hafif ve daha çok dayanaklı olmasını sağlıyor. ürünü almanızı tavsiye ederim her evde olması gereken ürünlerden biri...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2009
    ürün çok güzel

    arkadaşlar anneme anneler günü hediyesi olarak aldım bunun yanında sinbonun çay setini de aldım ikiside çok güzel ürünün çalışma hızı çok iyi tefalin modeliyle aynı sadece üstte basma tuşu güç istiyor :)) ama doğraması gayet iyi bu hepsiburadan kaçıncı alışverişim tam olarak bilmiyorum ama elektroniği almıyım yok bozuk olur yok kandırılırım diye düşünüyosanız hiç pişman olmucaksınız bende aynı yorumlara inanamıyodum mp4den kitaba aldığım herşey süper bi şekilde elime geçti teşekkürler emeği olan herkese

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR145 Mio Basic 400 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR145 Mio Basic 400 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat