Arzum AR1036 Prochopp Color Marin 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Mavi Yorumları

Arzum AR1036 Prochopp Color Marin 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Mavi yorum ve tavsiyeleri

(77 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Her yeni bir gün daha iyisine. Hepsiburada.com ;)

    Güzel bir ürün yorumlara baktığımda amacı dışında kullanımda illaki istediğiniz beklentiyi karşılamaz, amacı uğruna kullanılan bu ürün çok kullanışlı vede dışarıyla arasında tatminkar edici fiyat farkı mevcut. Teşekkürler Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Eksik parca gönderildi bıçakları tam gelmedi tek geldi halbuki çift bıçaklı diye almıştım hic memnun olmadım güvenilir herseyi tam gelir diye almıştım ama yanılmışım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Tasarım Hatalı

    Olumsuz yönleri: Ürün ile az miktarda fındık parlamak istediğimizde; kapak contasında dışarı kaçırma yapıyor.Conta değişmesine rağmen çözüm bulunamadı. Daha sonra aynı ürün ile değiştirilmesine rağmen dışarı malzeme tozu kaçırmaya devam ediyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: "2 tane bıçağı var bu benim için yeterli bıçakları da çift taraflı olduğu için kesmesi gayet iyi durumda. 1 litre kapasitesi var bu da yapacağınız işlemin 1 kerede bitmesini sağlıyor çünkü kap büyük olduğu için çok fazla malzeme alıyor içerisinde. Ayrıca cam doğrayıcı çift katlı ve yüzeyi paslanmaz malzemeden oluşuyor. "

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok kalitesiz bıçak yerine kısa geldi hemen bozuldu. Alıp paranızı çöpe atmayın.

    Olumsuz yönleri: Ürün çok kalitesiz gelen bıçak yerine kısa geldi. Motora sadece 1 milimetre girdiğinden plastik aşındı dönmüyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    mutfağım mavi beyaz tam bir ege mutfağı, e tabi bu renk rondo çok yakıştı. en önemlisi kuru ekmek veya bayat ekmek çekemiyordum diğer makinemde, bu zorlanmadan motor yakmadan çekiyor. taze kaşar içinde aynı şeyi söylerim. soğan, domates vs. de ise sizin istediğiniz irilikte çekiyor. elektrik gücü bana göre iyi. çünkü çok rondo yakmisligim var. Bu aldığım saydiklarimi istediğim gibi yapıyor. teşekkür ederim kendilerine

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bıçak kullanma konusunda pek becerikli olduğumu söyleyeme o yüzden bunu aldım. Sevdikleriniz için güzel bir hediye olabilir. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürününü sipariş ettikten sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Bu ürüne ihtiyacınız var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) İlk kullanımda bozuldu.

    Olumsuz yönleri: Zaten geç geldi. İlk kullanımda ekmek parçalarından galeta unu yapmak isterken bozuldu. Artık çaşlışmıyor. İade etrmek istiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Arzum marka Rondo you Ben de anneme hediye olarak satın almıştım 2 kere kullandık ürün çöp hiç kaliteli bir ürün değil tüm malzemeleri kalitesiz bıçağı hiç Keskin değil aldığıma Çok pişmanım keşke daha güzel bir ürün alsaydım o fiyata başka mağazadan ve markadan daha iyi bir de uğrayacağım satın alabilirdim ürün bende pişmanlık sebebi oldu bir daha Arzum markasının hiçbir ürünü kullanmayacağım

  • Trendyol aracılığıyla, 18.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    İlk kullanımda dönen aparatı kırıldı. Servise götürdük kullanıcı hatası dediler, ücretli değiştirdiler. Yine ilk kullanımda aynı aparat kırıldı. Arzuma hiç yakıştıramadım.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.12.2020
    CAM HAZNE DEĞİL

    Dikkat bu ürün kesinlikle cam hazne değil.Gönderilen ürün MİKA yada PLASTİK HAZNE.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.12.2020
    Hazne plastik yazılanlara kanmayın

    Hazne cam diye yazıyor sitede ama plastik bilginiz olsun

  • Trendyol aracılığıyla, 10.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Rengi güzel, cam hazneli olduğu için tercih ettim

  • Trendyol aracılığıyla, 16.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    iki kere kullanınca içteki plastik yuvasi yalama oldu😒 hiç beğenmedim..

  • Amazzon aracılığıyla, 27.10.2020
    bu markaya yakismadi

    maydonuzu bile parcalayaman rezil bir urun

  • Amazzon aracılığıyla, 19.09.2020
    hızlı teslimat

    ürün güzel kargo hızlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.09.2020
    "Severek kullanıyorum"

    Olumlu yönleri: Çok beğenerek aldım bu doğrayıcıyı. En başta plastikten ziyade cam olması benim hoşuma gitti sağlık açısından. Rengi de çok şirin duruşu da çok şirin. Çok fazla yer kaplamıyor olması da hoşuma gitti. Bir de son olarak çok gürültülü çalışmadığını da belirteyim. Abartılı bir sesi yok. Ben her şeyinden memnunum ve severek kullanıyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.09.2020
    Paketleme sorunu var

    Urun cok guzel ve kullanisli fakat kargolamasi kotuydu sadece jelatine sarip yollamak pek mantikli degil neyseki kirilmadan zarar goremeden elime ulasti

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2020
    "KULLANIŞLI"

    Olumlu yönleri: Cam olmasını sevdim en azından plastik kokusu olmuyor ve sağlık açısından daha iyi oluyor, bıçakları keskin olduğu için en sert yiyecekleri bile kolayca doğruyor motor gücü gayet güzel fiyatı da uygun ve kullanışlı bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    "MEMNUN DEĞİLİM"

    Olumsuz yönleri: Hiç beğenmedim motor gücü kuvvetli diye aldık ama bıçakları kesmiyor uygun doğrayıcı diye aldık ama doğrama yapmıyor her şeyi bütün bırakıyor almayın derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR1036 Prochopp Color Marin 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR1036 Prochopp Color Marin 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat