Tefal MasterChop XL 500 W 0.75 lt Kapasiteli Doğrayıcı Siyah  Yorumları

Tefal MasterChop XL 500 W 0.75 lt Kapasiteli Doğrayıcı Siyah yorum ve tavsiyeleri

(922 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    Ürünümün kapağı oturmuyor arızalı geldi iade edeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Motorun bulunduğu üst kısım, hazneye tam oturmuyor.Sıvı içerikli gıdalarda problem oluyor.Bıçaklar gayet güçlü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel ürün şimdilik sorun yok.hepsiburada.ya teşekkürler,

    Tefal master chop 4 bıçaklı doğrayıcı 25-haziran-2019 salı günü ilgili adrese yurt içi kargo ile teslim edildi.bu ürünü kızıma hediye olarak almıştım. çok memnun kaldı.ve bana ürünün çok iyi olduğunu telefon da söyledi. güle,güle kullansın.şimdilik bir sorun yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim.kaliteli ürün fiyat uygun

    tefalin bu modelini kullananlarda görerek deneyerek aldım.iki sıra bıçak olması güzel bir özellik.fiyatta uygun .tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    beğendim güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 04.08.2023
    Kullanım talimatı

    Ürünün bıçakları çok başarılı özellikle sert ürünleri gözünüz kapalı kullanabilirsiniz ama kullanım konusunda beni yanıltan en önemli şey haznenin açılıp kapanması zorluğu Hazneyi iki kademeli çevirmeli kapak olarak yapmışlar zor kapanıyor eğer kapanmazsa Rondo çalışmıyor güvenlik amaçlı İşiniz bitti elektrikli gövde kısmı zaten kilitli değil onu alıyorsunuz üst kademesi geçmeli dediğim kısım malzeme de araya kaçınca açılması iyice zorlaşıyor Örnek sıvı bişey varsa çevirmeli hazneyi açmaya çalışırken saçılıyor Kullanımı inanılmaz zor tasarlanmış Mutfakta ufak hacimli ürünleri pratik kullanımı için almıştım pişman oldum diyebilirim

  • Amazzon aracılığıyla, 18.07.2023
    Hazne kapağı açılıp kapanmıyor

    Çok zor bu ürünü kullanmak güç yetmiyor hazne kapağına

  • Amazzon aracılığıyla, 15.07.2023
    Müthiş

    Paranın hakkını veriyorsun 👍

  • Amazzon aracılığıyla, 27.06.2023
    Çok pratik

    Tefal kalitesi her zamanki gibi sorunsuz hızlı ve pratik. amazzon’un kalitesiyle de birleşince harika bir şey oluyor:) Fakat ilk etapta hazne ile üst mekanizmasını birbirine kapatmakta zorlandım ama zamanla alışılıyor merak etmeyin.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.04.2023
    PLASTİK HAZNE

    Plastik haznesi çok kalitesiz açarken kıracam diye korkuyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 20.04.2023
    Koruma haznesiyle kullanımı çok zor

    Ürünün doğramasından yana hiç problem yok fakat koruma kapağı denen şeyi kapatıp açıp bir şeyleri doğramak çok zor. Hiç kullanmasam ve böyle bir koruma kapağı olduğunu görsem iade ederdim.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.04.2023
    god

    good

  • Amazzon aracılığıyla, 12.04.2023
    Fiyat performans ürünü

    Ürünü elime aldığımda haznesi baya yağlıydı sebebini bilemiyorum:( acil ihtiyacım olduğu için iade ile uğraşmak istemedim. Haznesinin mika olduğunu da söylemek isterim. Ancak yine de bıçakları kuvvetli, koruyucu ara kapağı olması da güzel.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.04.2023
    Güçlü ve çift bıçak olması çok iyi

    Güçlü bir ürün tasarımı da güzel ilk başlarda kafa kısmı oturmuyor mu diye düşündük ancak mantığını anlayınca gayet kullanışlı zaten içinde broşürde anlatılıyor durum. Sesi biraz fazla çıkıyor ama yapacak bişey yok. O gücün bir bedeli olmalı

  • Amazzon aracılığıyla, 08.04.2023
    Ürün güzel, Paketleme eksik

    Ürün orjinal ve güzel. Tefal iyidir bilen bilir. Yalnız kargo için aynısını söyleyemeyeceğim. Ürün kutusunun etrafına en azından bir koruyucu poşet, darbe emici bişeyler koysaydınız

  • Amazzon aracılığıyla, 04.04.2023
    Kapağı acilmiyor .

    Tefal kalitesine guvenip aldik ama tam bir fiyasko ile sonuclandi. Kapagi acilmiyor da, kapanmiyor da. Tüm ev halki seferber oldu acabilmek için. Tefal merkeze de sikayetimi yazacagim . Almayın, pisman olmayın.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.04.2023
    Ürün hız ayarı yok.Onun dışında tek kısa basma ile sonuç güzel

    Hız kademesi yok .Onun dışında performansı çekim gücü çok iyi.2,3sn de bitiyor soğanın işi.Plastik aksam ;hazne kapağı açılması çok zor ,kapak kısmı zorlayıcı hiç pratik değil. hazne kısmı, uzun vadeli olur mu onu da yaşayarak göreceğiz.kapağı açıp kapama tüm işlemlerin 2 katı kadar vakit alıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 29.03.2023
    İadede sorun yaşıyorum.

    Ürün sorunlu geldi, çalışmıyor. İade almak için dün geleceklerdi. Tüm gün evde bekledim, iade için gelen olması. Hiç kimseye ulaşamıyorum. Gidin dükkandan görerek alın ki iadede sorun yaşamayın. Müşteri hizmetleri lütfen acil beni arayın. Tüketici haklarına başvuracağım.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.03.2023
    10 numara 5 yildiz!

    Hemen alin!

  • Amazzon aracılığıyla, 12.12.2022
    Evet tefal ama

    Ürünü kalitesi için tefal olduğu icin aldim ama soğanı su gibi yapiyor yani bir basimda okadar kuvvetli ki keske el rondosu alsaydım. Ama yinede temalı birde çok sesli l.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal MasterChop XL 500 W 0.75 lt Kapasiteli Doğrayıcı Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal MasterChop XL 500 W 0.75 lt Kapasiteli Doğrayıcı Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat