Tefal Smart 400 W 2 Kademeli Doğrayicı Yorumları

Tefal Smart 400 W 2 Kademeli Doğrayicı yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 12.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    yetkili servise gidip baktim birebir aynısı, orjinal alabilirsiniz

  • Trendyol aracılığıyla, 03.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    3yıllık rondomun bu parçası bozulmuştu. Servise gitmeye gerek kalmadan buradan temin ettim. Sağlam kargo, ihtiyacımı karşılayan ürün. Memnun kaldım.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mng kargodan memnun değilim başka kargo firması ile anlaşın lütfen

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2017
    mükemmel

    Yıllardır kullandığım mutfagimdaki minik canavar:) çok pratik çok kullanisli

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2017
    Beş Yıldız

    Piyasaya gore iyi fiyata aldim, hızlı geldi. Bildigim urundu, anneme yillar once almistim, hala sorunsuz kullaniyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2017
    Beş Yıldız

    Yorumlara bakarak karar verdim ve pişman olmadım. Dar ve uzun olması, 4 bıçaklı olması, alt bıcağın tabana yakın olması içine koyduğun malzemelerin rahat bir şekilde parçalanmasını sağlıyor. Ben daha çok fındık-fıstık türü şeyleri parçalamak ve un haline getirebilmek için almıştım, iyi ki de almışım. Ayrıca soğanı da tabii ki çok iyi parçalıyor. Makina'nın tasarımı da başarılı; açıp kapaması kolay, elektrikli kısmı oturtunca ve düğmesine basınca çalışıyor, bıçakları istersen dörtlü istersen ikili kullanabiliyorsun. Bunları ayırman için plastik bir tutucun var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2014
    çok iyi

    ürün biraz üçük ama bu aslında vantaj bence içindek her şeyi dört bıçağı sayesinde mükemml doğruyor. motor gücü iyi çalışması iyi alınır bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2013
    güzel

    markası malüm. tefal markası bir fransa markasıdır.türk malı değil .kullanımı kolay ve 2li bıcaklara göre daha performanslı.4 kişilik bir aile için süper.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2013
    mükemmel

    haznesi biraz dar ama ceviz vb malzemeler için ideal.soğan ıki yada üç tane ancak sığıyor.ama malzemesi kaliteli.markası tartışılmaz.her yerde servisi var.anneme aldık ve açıkçası memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2013
    Çok iyi...

    Kesinlikle elinizin altında bulunması gereken bir ürün. Çok pratik ve kullanışlı. 4 bıçaklı oluşu işinizi bir hayli kolaylaştırıyor. Hızlı kargo ve eksiksiz teslimat için teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2013
    Memnun Kalırsınız

    Ürünü alırken markasına dikkat ettim ve iyi ki bunu almışım dedim. Türk malı ve pratik bir ürün. Kullanımı çok pratik, 4 bıçağı sayesinde zorlanmadan kısa sürede yapıyor. Alt haznesine hemen motor kısmını oturttur ve kullan. Tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2013
    tam aradığım ürün.

    daha önce çeşitli markaların doğrayıcılarını denmememe rağmen hıç bırısınden memnun kalmadım .tefalin bu çift bıçaklı doğrayıcısını aldım..inanın mükemmel bır ürün haznesı geniş 3 soğanı dahı aynı anda doğrayabılıyor ve temızlenmesı ınanılmaz pratık bır urun herkese tavsıye ederim..teşekkürler tefal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2013
    iyi ürün

    çok kullanışlı bir ürün. gönül rahatlıüı ile kullanabilirsiniz. bir aydan uzunca bir zamandır kullanıyorum oldukca iyi verim aldım. tavsiye edilebilir bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2013
    bence çok kullanışlı

    tefal markasına güvenerek aldım çok kullanışlı bir ürün içinden çıkan kullanım kılavuzunda hangi besinleri ne kadar doldurup ne kadar sürede öğüteceğiniz hakkında yardımcı bilgiler var 4 bıçaklı olması mükemmel bir avantaj tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2013
    her eve lazım

    Ürün Tefal markasının tüm kalitesini yansıtıyor.Kullanılan bıçak ve diğer aparatlar oldukça şık.Diğer doğrayıcılarla karşılaştırma yaparken 4 bıçaklı olup olmadığına bakmalısınız.Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2013
    ÇOK KULLANIŞLI

    PRATİK,MUTFAKTA YER KAPLAMIYOR VE EN ÖNEMLİSİ TEMİZLİĞİ ÇOK KOLAY.MUTFAKTAKİ DEV.HİÇ DÜŞÜNMEDEN ALIN ÇOK MEMNUN KALACAKSINIZ. 4 BIÇAKLI OLMASI DA BÜYÜK AVANTAJ.(KIYMA BİLE YAPTIM)

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2013
    Made in Turkiye

    Kullanisli pratik ve en onemlisi turk mali bir urun. Malzemenin suyunu cikarmamasi icin 1. Kademede ve kisa sureli basmak gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2013
    Bu ürüne mükemmel derim.

    Tefalın diğer ürünlerinide kullandım çok güzel çok mükemmel diye yorum yapamadım ama bu ürne mükemmel diyebilirim.Tek sorunu üst tarafı tam oturmadığı buraya cihazın başını sabitleyecek bir klips yapılabilirdi.Ama yinede herkesetavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2013
    mükemmel

    bu fiata bu ürün mükemmmelhepsi burada com. a teşekkürler.tefal smart 4 bıçaklı ürünü sordum en ucuzu yine burada bu sitede ve hızlı gönderim mükemmel organizyonÜrünü denedim mükemmel doğruyor sarımsak içine koydum 2-3 saniyede çok mükemmel doğradı.Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2012
    Kaliteli

    Ürün malzeme kalitesi ve motor gücü olarak çok iyi.Et çekerek denedim.Kıymayı çok ince çekiyor.Diğer malzemelerde henüz denemedim.Ürünün kutusunda Made in Turkey yazıyor(görünce şaşırdım).Tavsiye edeceğim bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Smart 400 W 2 Kademeli Doğrayicı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Smart 400 W 2 Kademeli Doğrayicı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat