Fakir Meira Rondo 400 W Doğrayıcı Yorumları

Fakir Meira Rondo 400 W Doğrayıcı yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 02.06.2021
    fakir meira rondo ile tam uyumlu

    fakir meira rondo ile tam uyumlu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.06.2018

    Olumlu yönleri: Orjinal ürün kabı, gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2013
    aldım cokkk memnunum

    arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum herşeyi dograyabiliyor pratik ,cam hazne olması ise öncelik tercihi olmalı.eşime aldım cok mutlu oldu.her mutfaga girdiginde yardıma ihtiyACI OLMUYOR ARTIK EN BÜYÜK YARDIMCISI OLDU RONDO .

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2013
    işinizi görür

    Daha önce pek bilinmedik bir markanın ürününü kullanmıştım onunla kıyasladığımda tabiiki Fakir diyorum. Haznesinin cam olması ve tek hareketli olması iyi boyut ve ses normal. Ben sadece soğanlarla haşır neşir olmamak için aldım, memnunum kısacası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2013
    Fiyatı çok uygun

    Fiyat çok uygun ancak malzemeyi cam haznenin en üst seviyesine kadar doldurmamak gerekiyor çünkü çok dolu olduğında üst kapağın altındaki boşluğa doluyor, altına konan sabitleyici plastik taban çok gerekli gibi gelmedi, kullanılmasa da olurmuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2012
    kullanışlı bir ürün

    fakir rondoyu kullanıyorum.ayrıca çokta memnunum almak isteyenlere tavsiye ederim.çünkü tam istediğm gibi herşeyi parçalıyor fiyatıda bu kaliteye çok uygun fazla düşünmeyin

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2012
    harika

    fakir markasına gözüm kapalı güvenirim :) evdeki her şey fakir! çok küçük, kolay, kullanışlı ve temizlenebilir bir alet, herkese tavsiye ederim, süper...

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2012
    tam istediğimm gibi...

    Bu ürünü yazlık için almıştım, Eliminn altında ve çok işime yarayan bir ürün oldu. kullanımı ve temizliği kolay doğraması güzel. Ancak havuç patates gibi sert sebzelerde biraz zorlandı ve istediğim kıvamda ince olmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2011
    Fiyatına göre güzel bir ürün

    Cam hazneli olması temizlenmesini kolaylaştırıyor. Tek kademe olması eksiklik sayılabilir ama bu fiyata böyle sağlam bir ürün bulmak zor. Bazı ürünlerde bahsedilen kapağın zor kapanması durumu bunda yok. Kapağı üzerine koyup bastırmanız yeterli.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Meira Rondo 400 W Doğrayıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Meira Rondo 400 W Doğrayıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat