Siemens MQ96500 500 W 5 Kademeli El Mikseri Yorumları

Siemens MQ96500 500 W 5 Kademeli El Mikseri yorum ve tavsiyeleri

(210 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Ürün gayet başarılı.ancak paketleme namına en ufak bir özen gösterilmemiş..sadece kendi paketi içinde kargoya verilmiş etrafi ezilmiş şekildeydi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    annelr günü hediyemdi.Daha önce kullandığım SİNBO markaya göre çok hızlı,sessiz ve kakaoyu çırparken bile sıçratmadı.Çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    500W güce göre inanılmaz sessiz. Ucuz mikserlerden sonra Siemens kalitesi kendini açıkça gösteriyor. Elinize aldığınız anda kaliteyi hissediyorsunuz. Mikserin altında ayrıca el blender'ı takma yeri var fakat ürünün yanında gelmiyor. Bulabilirseniz güzel bir artı.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.12.2022
    Fiyat performans ürünü değil

    Ürün fena değil Siemens kalitesi ok, elçisin arka kuşamında bir fonksiyon daha var anca biz alırken fark etmemişiz Bu fiyatı eder mi soru işareti ?

  • Trendyol aracılığıyla, 14.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok sessiz her zaman kullanılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok sesli değil Tasarım ergonomisi güzel Hafif sayılır boyutuna göre Olumsuz gördüğüm Çubukların makina ya giren kısmı plastik kaplama (vardır bildikleri) Ve bir çubuğunda şiddetli olmayan balans var

  • Trendyol aracılığıyla, 19.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kaç mikser kullandım fakat bu kadar güzelini hiç görmedim gözü kapalı alabilirsiniz

  • Trendyol aracılığıyla, 15.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sessiz ve tam anlamıyla fiyat performans ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Guzel ürün düşünmeden alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok kaliteli. Satıcının kargo firması tercihi çok kötü, malesef satıcının müşteriye çözüm odaklı ilgisi de kötü, kargonun ulaşması 1 hafta sürdü, söylenildiği tarihde kargolanmadı, paketleme çok özensiz. Ürünün karıştırma aparatlarının tamamen metal olması kaliteyi gösteriyor zaten.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Muhteşem bi mikser sessiz çalışıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çeyizime aldım ürün hızlı geldi. Çalıştırdım normal mikserlere göre sesi daha az. Görünüşü çok güzel kablo olayını ben çok sevdim. Umarım çırpmasıda güzeldir.

  • Trendyol aracılığıyla, 31.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    sessiz çalışıyor gerçekten, 5. devirde sadece ses artıyor. spiral kablo kullanışlı. çırpma esnasında sıçratmıyor. mereng hızlı ve kolay volume aldı. katı hamurlarda direnci güzel. yine de çok zorlamamak lazım zaten. bi stand mixer değil sonuçta.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Aleti ilk çalıştırdığımda max hızının nispeten yavaş olduğu hissiyatını vermişti, ardından da çırpma süresinin çok uzadığını . . . en azından daha önceki tecrübelerime oranla. Bunun üzerine gramaj, ısı ve zaman ölçerek yaptığım 3 – 4 denemeden elde ettiğim sonuçlar birbiriyle ve kanılarımla tutarlı çıktı: aynı miktar ve aynı ısıdaki yumurta beyazını daha önceleri ulaştığım hacim ve sertlikteki köpüğe dönüştürmesi eski deneyimlerime oranla 2,5 misli zaman aldı. Tabii bu bir devir meselesi. Bir de 500 watt gücün esasen işe yarayacağını umduğum “hamur yoğurma” durumu var ki onu daha denemiş değilim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sıkıntı yok Zaten ucuza almadım . Beklediğim kalite Marka

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet guzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanıyorum,super..

  • Trendyol aracılığıyla, 30.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çeyiz için aldım iyi ki de almışım. Annem de aynı ürünü kullanıyo yıllardır hiçbir sorunla karsılasmadık🙏

  • Trendyol aracılığıyla, 02.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok severek kullanıyorum 2 yıl oldu alalı hiç üzmedi beni hatta profesyonel stand mikseri almadan önce bununla butik pastacılık yaptım. pandispanyalarımı bununla çırptım. Sesi az. çok seviyorum😍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    beğendim

    Olumlu yönleri: Mikser için yapabileceğiniz en iyi tercih her zaman Siemens emin olun çünkü bütün ürünlerinde kalite hakim . Aldığım günden beri çok iyi çalışıyor. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım fakat çok memnun kaldım. Üründe hız kontrolü de mevcut. Çalışma kapasitesi de gayet iyi. Beklentimi karşıladı. Evde her zaman mutfakta olması gereken bir ürün. Tamamen kolaylık sağlıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens MQ96500 500 W 5 Kademeli El Mikseri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens MQ96500 500 W 5 Kademeli El Mikseri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat