Electrolux EHM4200 El Mikseri Yorumları

Electrolux EHM4200 El Mikseri yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2012
    pişman olmazsınız

    Ürün anneler günü dolayısıyla indirime girmişti ve piyasada bu fiyata en fiyasko ürünler satılıyoken elektrolux markasında olan bu mikseri böyle uygun bulmak çok güzel,kesinilkle kaçırmayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2012
    Fiyatına göre iyi

    Ürün kozmetik açıdan fiyatına göre gayet iyi gözüküyor, tabiki fiyatına göre... Beklentiniz yüksek değilse sizi menmun edecektir. Uçlarının makinada yıkanması da artısı

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2012
    Kalite ve zerafet birarada

    Uçların paslanmaz çelikten olması en büyük avantajı bence ayrıca küçük olması ve yer kaplamamasıda çok önemli. Extra turbo özellikli pulse tuşu çok işinize yarayacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2012
    kesinlikle tavsiye ederim

    annem sürekli gelen konuklarına ikram edeceği keklerin, böreklerin hamurlarını bu alettle cırpıyor.herkese gönül rahatlıgıyla öneririm.korkmanıza çekinmenize gerek yok.yüksek devirleri,ayarlanabilir kademesi ve şık görünümü ile mutfakların vazğeçilmezlerinden olacak.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EHM4200 El Mikseri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EHM4200 El Mikseri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat