Kenwood Titanium Major KMM060 Mutfak Şefi Yorumları

Kenwood Titanium Major KMM060 Mutfak Şefi yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 01.06.2017
    Tek başına mutfak gibi

    Ürün bir mutfakta ihtyaç duyacağınızdan fazlasını veriyor. Ek paratlarını da alırsanız mutfak robotu meyve sıkacağı vs yanında kendi kıymanızı çekip hatta kendi buğdayınızı öğütüp kendi makarnanızı yapabiliyorsunuz. Mutfakta geri kalan ne aletiniz varsa hepsi içinde bir tek çay demleyemiyor :) Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum İnanılmaz memnunum. Aparatlarını da alınca yorumu şimdi gördüm yapmamışım, eklemek istedim

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2016
    iyi

    evet beğendim teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 16.12.2016

    evet çok güzel urun

  • NI1 aracılığıyla, 02.12.2016
    Teşekkürler

    Ürünün özellikleri gerçekten harika.

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2016
    Mükemmel Ürün Güvenilir Dürüst Tedarikçi

    Ürünün ambalajı kendisi parçaları harbi harbi baştan aşağı kalite , düşünülmeden alınır ,bir günde kargo. faturası ile birlikte sapa sağlam teslim edildi.Teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2016
    Güvenilir!!

    Süper mükemmel gibi kelimeler kullanmak istemiyorum ama öyle😊

  • Ereyon aracılığıyla, 20.11.2015
    mükemmel

    ürünü aynı gün içinde kargolamanız vede ilgiiz alaknız için çok teşekkür ederim.ürün çok iyi paranızın karşılığını tamamıyla alıyorsunuz. bu steden ilk alışverişim çok memnunum herkese tavsiye ederim..

  • Ereyon aracılığıyla, 22.08.2015
    KMM060

    Bir sene önce aldığım Essenso proffesor mutfak makinesi'nin yedek parça sağlayamaması neticesinde değişim kararı vererek paramı iade etmesi neticesinde oluşan essenso güvensizliği neticesinde almaya karar verdiğim ürün. Bence KMM060 parasının karşılığını veren bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kenwood Titanium Major KMM060 Mutfak Şefi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kenwood Titanium Major KMM060 Mutfak Şefi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat