Homend 2801 S3 Foodprocessor 1000 W 3 Kademeli 3 lt Hazneli Mutfak Robotu  Yorumları

Homend 2801 S3 Foodprocessor 1000 W 3 Kademeli 3 lt Hazneli Mutfak Robotu yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.09.2023

    Merhaba, bu üründen bende de var çok memnunum. fakat taşınırken büyük bıçağın takıldığı mil nasılsa kayboldu. Elinde bu makinadan olup bir şekilde kullanmayan yada arızadan dolayı kullanamayan varsa , ücreti karşılığında bana verebilir mi?

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2017
    Harika ürün

    Hem satıcıya hem hespiburadaya hem de homend markasına teşekkür ettiğimi söyleyebilirim. Kargom çok hızlı olmasa da satıcı ''Evdekiesya'' indirim kuponu hediye edip çok güzel bir jest yaparak durumu fazlasıyla telafi etti. Ürüne gelecek olursam, paketi ilk açtığım andan itibaren kalitesiyle beni büyüledi zaten. Bir çok komut düğmesiyle işlerimi bir hayli kolaylaştıracağından eminim. Bir de homend deyince bende akan sular duruyor. Servisi çok ilgili ve güler yüzlü. Mail yoluyla küçük bir soru sormanızda dahi birkaç saat sonrasında telefon ederek cevaplıyorlar. Kısacası markadan da satıcıdan da çok memnun kaldım. Bütün övgüleri hakediyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2017
    Muhteşem Tasarım Mükteşem Çalışma

    Tek Kelimeyle Harika, hem görsel hem çalışma prensibini çok güzel yapmışlar,devir ayarına bayıldık,Tavsiye ederim,Bu fiyata bu ürüne başka şekilde sahip olunmazdı, Tşler Homend

  • İnce Hesap aracılığıyla, 23.06.2017
    homend'i duymadınız diye önyargılı olmayın

    Bu markayı daha önce duymamıştım ancak biraz araştırıp aldım. Aldığıma da memnun kaldım. Harika dizayn edilmiş bir ürün. Temizliği kolay, çift hazenli ve bıçakları oldukça iyi iş çıkarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    Mükemmel

    Daha önce kullanmadığım bir marka olmasına rağmen,yoğun araştırmalar sonucunda aldım.Kesinlikle tavsiye ederim,mutfağa biraz meraklı herkesin elinin altında olması gereken bir şey.Fiyatı da uygun.Geniş haznesi,kolay kullanımı gibi özellikleri ile mükemmel.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 18.09.2016
    keskin bıçaklara sahip

    almadan önce tereddüt etmiştim fakat şimdi kullandıktan sonra iyi ki almışım dedim. haznesi büyük bu nedenle kışa hazırlığım çok daha rahat oluyor. işlemler hiç uzun sürmüyor bu nedenle. domatesleri püre gibi yaptım. sessiz çalışıyor ve keskin bıçaklara sahip. ufaltma işlemi çok kısa sürüyor. ben tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 18.09.2016

    almadan önce tereddüt etmiştim fakat şimdi kullandıktan sonra iyi ki almışım dedim. haznesi büyük bu nedenle kışa hazırlığım çok daha rahat oluyor. işlemler hiç uzun sürmüyor bu nedenle. domatesleri püre gibi yaptım. sessiz çalışıyor ve keskin bıçaklara sahip. ufaltma işlemi çok kısa sürüyor. ben tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2016
    İyi

    Çok çabuk gönderildi. sorunsuz elime geçti ben beğendim tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 11.08.2016
    güzel ürün

    ürün genis hacimli 2 lt gayet kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 18.07.2016
    HOMEND

    Homend markasının ürünleriyle 5 yıl önce şans eseri tanıştım. Şimdi evde küçük ev aletlerimin çoğu HOMEND. İlk aldığımız ısıtıcı 1.5 yıl sonra düğmesi arızalandı. Kutusunda gelip kapıdan alınacağı, yaklaşık 48 saat içinde onarılarak gönderileceği yazıyordu. Çok inandığımı söyleyemem. Ancak dedikleri gibi oldu. Homend ürünlerini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Satıcı ilgili iletişimi çok iyi cuma sipariş verdim Pazartesi elimdeydi. Çok teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2016
    +++++++++++++++++++++

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2016
    Harika

    Ürün çok güzel ve kullanışlı. Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2015
    Ürün Memnuniyeti

    istanbul dışında akçay da olmama rağmen ürün 3 günde elime geçti hemen kullandım yaklaşık 50kg domates Yaptım çok memnun kaldım tam aradığım ürün .herkese tavsiye ederim.Teşekkürler hepsiburada com

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2013
    mükemmel bir ürün...

    Bu robotu alırken açıkcası baya bir tereddüt etmiştim, ama şimdi iyi ki almışım diyorum. Ben haznesinin büyük olmasını beğenip aldım ama her özelliğini çok beğendim. Küçük çocuğum olduğu için yazın domates yapıp kavanozlara dolduruyorum ve genelde 50 kg dan aşağı yapmıyorum. Bir önceki robotumun haznesi küçük olduğu için bu işlem çok uzun sürüyordu. Ama bu robotu aldıktan sonra işim çabucanak bitti. Üstelik domatesler püre gibi oldu, yani kabuğu arasanız da görmeniz zor oluyor. Ayrıca çok sessiz çalışıyor, bıçakları da çok keskin, anında un ufak yapıyor her şeyi. Alıcak olanlara şiddetle tavsiye ederim, hiç düşünmeden alsınlar...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2013
    Servis ilgisi inanılmaz

    Ürün çok şık, malzemesi kaliteli.Sadece sesi biraz fazla gibi..En önemlisi, içinden çıkan parçalayıcılardan biri noksan diye telefon ettim, merak etmeyin takım olarak, üçünüde göndeririz dediler,sonra altta kaldığı için göremediğim parçayı bulunca tekrar aradım gerek kalmadığını söyledim.İlgileri çok memnun etti.Şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2013
    rende için ideal

    Anneme hediye olarak uzun araştırmalar sonucu aldım. magazada zaten cok begenmiştik. dokundugunuzda ne dedigimi anlarsınız. gelir gelmez yıkadıktan sonra salata için kurduk ve minimum da cogu rende den alamadıgımız verimi aldık maximum gücünü hayal dahi edemiyorum. ilk calıstırdıgınızda motor kokusu gelebilir normal olarak devam ederseniz bunun gecici olduygunuz anlarsınız bu arada 4 gunde elime ulastı (pazar dahil). cok memnun kaldım tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2012
    İSTEDİĞİMİ BULDUM

    İlk defa bugün çalıştırdım. Küçük hazneli parçalayıcım vardı. Ekmek kurusundan galeta unu yaparken patladı. İçli köfte malzemeleri çektim. Çok güzel çekti. İki ayrı haznesi olması büyük avantaj. Az malzemeyi küçükte çok olan malzemeyi büyükte çekebilirsiniz. Diğer aparatların kalitesi de çok iyi. Almanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2012
    iyi

    ilk başta biraz tereddutluydum pek bilinmiyen tanınmıyan marka diyer benzer ürünlerle karşılaştırdım ve almaya karar verdim.gayet kullanışlı iyi memnunum tavsiye edebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2012
    Benim aradığım tüm özellikler var.

    Aldığım ürünün haznesinin geniş olması,motorunun güçlü olması, daha az işler için ikinci bir haznesinin olması, tezgaha yapışması, bıçaklarının keskin olması ve çiğköftelik eti macun gibi yapması benim için en önemli özelliği.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2012
    Teslim edildi bile

    Ürün sipariş ettikten 4 gün sonra elime ulaştı. Bu kadar hızlı geleceğini beklemiyordum :)) Haznesi gerçekten çok büyük çok işime yarayacak. Bu arada içindeki ikinci daha küçük hazne de ufak tefek işler için ideal. Şimdiden elim ayağım oldu bile :))

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend 2801 S3 Foodprocessor 1000 W 3 Kademeli 3 lt Hazneli Mutfak Robotu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend 2801 S3 Foodprocessor 1000 W 3 Kademeli 3 lt Hazneli Mutfak Robotu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat