Bosch MCM4000 700 W 2 Kademeli 1.5 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz Yorumları

Bosch MCM4000 700 W 2 Kademeli 1.5 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Yemek yapmamı kolaylaştırması için mutfak robotu satın almaya karar verdim. Uzun araştırmalar yaptıktan sonra en uygun mutfak robotu olarak bu ürünü tercih ettim. Değiştirilebilen diskleri sayesinde ince veya kalın kesmesini seçebiliyorum. Aynı zamanda disklerinin paslanmaz çelik olması sayesinde rahatça yıkayıp temiz şekilde tekrardan kullanabiliyorum. Ürün gayet başarılı, çok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Yemek yapmayı seviyorum ama sebzeleri kesmek çok zamanımı alıyor. Eşimle birlikte son günlerde satın almaya karar verip sipariş verdik. Ürünün malzemesi beklediğimden daha kaliteli geldi. Kesme inceliği tercihime göre diskleri kolayca değiştirebiliyorum. Diskler paslanmaz çelik olduğu için rahatça yıkayabiliyorum. Lastik ayakları sayesinde robotun kayması engelleniyor. Çok kullanışlı, parasını hak eden bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ÜRÜN ÇALIŞMIYOR

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel bir ürün. Beyaz ve sade mutfaklar için çok şık ve kullanışlı. Fiyatını hakeden Bosch kalitesi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Normal şartlarda ürün güzel lakin geldiğinde kutusundan belliydi kenarları yıpranmıştı büyük ihtimal iadeli ürün sanırsam. İlk kullanımda sıkıntı yok diye umursamadım, 2. kullanımda yok yere çalışmadı. Teknik servisete hazne altındaki tuşların hazne tam oturmasına rağmen tuşların aktif olmadığı ortaya çıktı. Tuş altındaki yayı gerginleştirdi oldu dedik, ertesi gün yine çalışmadı. 15 günü geçtiği için iade de edemedik tekrar teknik servisi bekliyoruz. Satıcıya (Türkmenoğlu) 'slm' olsun

  • Trendyol aracılığıyla, 28.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün tamemen orjinal,sağlam ve kapalı kutuda geldi paketlemeside çok güzel , teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı kargo elime sorunsuzca ulaştı, daha kullanmaya başlamadık ama belirtildiği gibi eksiksiz geldi ürün..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    kalite

    Olumlu yönleri: Eşimin mutfak robotu bozuldu. Yemeğin hazırlık aşamasında onun en büyük yardımcısıydı. Robotları araştırmaya başladı. Sürpriz yapmak için robotları araştırdım. En kaliteli mutfak robotunu almaya karar verim. Aradığım ürünü buldum. Tam olarak Bosch marka mutfak robotuydu. Kalitesi ve performansıyla muhteşem bir ürün. Eşim çok mutlu oldu. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    İyi değil

    Olumsuz yönleri: Aksesuarları makinede yıkanabilir yazılmış, ben de inandım, sonuç tam bir fiyasko. Hepsi çalışmıyor, bozuldu. Mutfaktada çok yer kaplıyor zaten. Salata için rendeleme yapmak istedim, çok başarız, hamur yoğurmak istedim o da kötü. Gücü de eski kullandığım üründen dahi zayıf. Bu yüzden kimse almasın. Alırsanız benim gibi pişman olursunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) AKSESUAR EKSİKİLİĞİ

    Olumlu yönleri: EVDE KULLANIM İÇİN İDEAL. Olumsuz yönleri: İLAVE AKSESUAR (YOĞURMA KANCASI, İNCE RENDE VB.) BULUNMUYOR. SERVİS ÜRETİLMESİ GEREKTİĞİNİ İFADE ETTİ.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    beklediğim gibi 👍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ürün gelir gelmez deneyimledim. Kek yaptım ve inanılmaz kabardı. Çok pratik bir ürün. Bıçakları oldukça keskin. Mutfaktaki işimi oldukça kolaylaştıracak. Çok fazla yer kaplamıyor ve tasarımı çok şık. Motor gücü çok yüksek. Uzun ömürlü kullanılacak bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yorumum firma ile ilgili, gönderilen kutu liğme liğme, defalarca açılıp kapanmış bir ambalaj ile gönderildi. Ürünü iade etmek istediğimde de paket açıldığı (!) için firma iadeyi reddetti. Başkası mağdur olmasın diye yazıyorum. Sipariş verecek olursanız kargo teslim alırken kontrol edin ve gerekirse kabul etmeyin.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Köfte, salata, mayonez, kek, harika yapıyor herşeyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.07.2020

    Olumlu yönleri: Tezgahta yer kaplamiyor ve motor gucu guzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.06.2020

    Olumlu yönleri: Ürünü daha kullanmadım ama satıcının ürünü kargolama süresi kargonun zamanında teslimatı satıcının ilgi alakası mükemmel

  • Trendyol aracılığıyla, 21.04.2020

    Çeyizimde almıştım 7 yıldır tek sorun olmadan kullanıyorum benimkinde ayran çırpma haznesi limon sıkma aparatı fln da var bunda var mı dikkat etmedim her parçasını sürekli kullanıyorum. tek kelimeyle efsane.seni seviyorum bosh🙂

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.02.2020

    Olumlu yönleri: Güzel bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.02.2020
    "çok pratik"

    Olumlu yönleri: Benzerlerine göre çok pratik. Bosch kalitesinde. Ayrıca "reddot design" ödüllü. Tavsiye ederim. Olumsuz yönleri: Yedek veya ek parçaları bulmal zor. Belki servis bulabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch MCM4000 700 W 2 Kademeli 1.5 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch MCM4000 700 W 2 Kademeli 1.5 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat