Fakir Mix-Self 1000 W 2 Kademeli 1 lt Hazneli Mutfak Robotu Yorumları

Fakir Mix-Self 1000 W 2 Kademeli 1 lt Hazneli Mutfak Robotu yorum ve tavsiyeleri

(45 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 12.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    urun geldiğinde merkezindeki yerin tam ortali olmadığını gördük ve denemeden yollamak yanlış olur diye denedik . ayrıca aparat yerine yerlestiginde hiçbir şekilde cikma zorlanma durumu oluşmadı. ancak ürün de bu şekilde bir deform olustu ve iade talebi oluşturduk

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Cooook pratik.kullanim ve temizligi kolay.havuc ve lahana salatasi yapmaktan üşenmiyorum artikherseyi yapiyor ve yer kaplamiyor.gücü cok iyi.saniyede parcaliyor,karistiriyor..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.07.2021
    Fakir farkı

    Olumlu yönleri: Tek kelime ile muhteşem bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Hem kendi evim için hem de annem için uzun zaman önce gitti gidiyordan Fakir mix self isinli bir mutfak robotu sipatiş etmiştim. Üründen fazlasıyla memnun kaldım diyebilirim. Bence her kullanıcının edinmesi gerekiyor bu ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    memnun kalmadım

    Olumsuz yönleri: Çalıştığım için yemekleri çok kısa sürede hazırlamam gerekiyor Bu yüzden fakirin marka kalitesine güvenerek tercih ettim. Fiyatı da oldukça yüksekti. Malzemeleri kullandıktan sonra bulaşık makinesine atıyorum genelde. Elde yıkamakla uğraşmayayım diye.Bir süre sonra bıçaklarda paslanma belirteleri başladı.İşlevlerini yerine getirmiyor. O kadar da para vermişitm. Memnun kalmadım.Parasını hak etmeyen bir ürün. Tavsiye etmiyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mutfak robotunu çok uzun süre araştırdıktan sonra aldım. Temel kriterlerim: Kolay temizlensin, parçaları çok yer kaplamasın, devri yüksek olsun. Tüm kriterlerimi uygun bir fiyata karşıladı. Baharat öğütücüsü de vardı benim aldğımın içinde. Yeni üretilenlerde sanırım baharat öğütücüsü çıkmıyor, alırken satıcıya sormak lazım. Altındaki makinası biraz büyükçe 21 cm çapında ama üstüne oturan hazne de çok büyük, 1200ml'e kadar doldurabiliyorsunuz. Orta boy rendesi, el rendesi orta boy gibi, alışkın olmadığımız ebatta büyük ya da küçük değil, ideal. Metal rendeler kaşık gibi üst üste konarak kolayca çekmeceye giriyor. Uzun blenderında buz kırılmıyor, ama smoothie çok hızlı ve pürüzsüz. Hem manuel hem de 2 seviyeli hız ayarı var. Alalı 5 ay oldu, yemek yapmayı çok seven ama mutfak aletlerini hiç sevmeyen, tam zamanlı çalışan ve eve gelince hızlı hareket eden birisi olarak bu robotu çok sevdim ve her gün kullanıyorum. Plastiği aşırı sert olmadığı için takıp çıkartırken huzursuz olmuyorsunuz, tüm parçalar makinada yıkanabiliyor. Patır kütür iş yapmak için ideal. Satıcıya hızlı kargosu için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mutfak için birebir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok memnun kaldım

    Olumlu yönleri: Ürün her parçasıyla ihtiyaca hitap ediyor. Çok memnun kaldım.

  • Trendyol aracılığıyla, 13.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tüm ihtiyaçlara cevap veren bir robot, tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.01.2021
    harika ürün

    Olumlu yönleri: Aldığımdan beri her gün kullanıyorum, mutfakta güçlü bir robota ihtiyaç duyan herkese tavsiye ederim. Saniyeler içinde rende yapabilirsiniz, ince kesme aparatı harika çalışıyor, blender da çok güçlü, smoothie veya krep hamuru herşeyi onda yapmaya başladım. Parçalar çok kolay yıkanıp temizlenebiliyor. Çok yer kaplamıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 05.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Henüz denemedim ama sağlam duruyor bazı yorumlarda kulpları sağlam durmuyor yazıyordu bence sorun yok çok hızlı geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    parasını sonuna kadar hak eden bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.10.2020
    "Fakir Mix Self"

    Olumlu yönleri: Urun hızlı şekilde sağlam olarak elime ulaştı. Olumsuz yönleri: Ürünün içinden kahve öğütme aparati çıkmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.09.2020
    "harika"

    Olumlu yönleri: Mutfakta böyle bir setin kesilikle olmasıı tavsiye ederim. Sizin çok büyük kurtarıcınız olabiliyor. Bununla biz bir çok işi rahatlıkla yapabiliyoruz. İşimize çok yaradı. Motoru da güçlü olması da çok büyük bir avantaj. Her türlü seyi mix edebilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    "TAVSİYE EDERİM"

    Olumlu yönleri: 1000 w gücünde 1200 ml ölçü kabı ve 1200 ml doğrayıcı hazne kapasiteli paslanmaz çelik bıçaklı , dilimleme , doğrama , karıştırma , rendeleme ve yoğurma işlerin de oldukça başarılı kullanımından memnun kalacağınız güzel bir mutfak robotu. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2020

    Olumlu yönleri: Memnunum Olumsuz yönleri: Rendeleme aparatı (sarı parça) nın çapı daha geniş olmalıydı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    "MUHTEŞEM"

    Olumlu yönleri: Paslanmaz çelik bıçakları keskin doğrama özelliği süper, aparatları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor, şık ve kullanımı kolay ve pratik bir ürün, yüksek performans gösteriyor şimdiye kadar robot kullanamamışım meğerse resmen mutfakta elim ayağım oldu, her şeyi rahatlıkla yapabiliyorum. çok emmnun kaldım. muhteşem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: güzel bir mutfak robotu. Dilimleme yoğurma rendeleme vs gibi bir sürü fonksiyonu var ölçü kabının hacmi de geniş 1200 ml gayet iyi aynı hacinde dağrayıcı haznesi de var. Ayrı ayrı paaratları var ve temizlenmesi çok kolay bunların . Çok beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2019
    TEK BAŞINA USTA

    Fakir Mix Self çok güçlü motoru ve kademe ayarı yanında bir sürü aparatı ve başlığı mevcut olup; istediğiniz ne ise size onu yapmaya yöneltiyor. Gayet başarılı ürün.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.08.2019

    ürün fena değil di kulp u takıp sökerken 1 günde kırıldı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Mix-Self 1000 W 2 Kademeli 1 lt Hazneli Mutfak Robotu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Mix-Self 1000 W 2 Kademeli 1 lt Hazneli Mutfak Robotu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat