Arzum AR260 Spinfry 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Siyah Yorumları

Arzum AR260 Spinfry 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Siyah yorum ve tavsiyeleri

(46 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2019
    İki Yıldız

    Memnun kalmadım.sık arıza veriyor,temizlik sorun oluyor.buharı her yeri kirletiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2018
    Ömrü kısa

    İlk günler fritöze hayran oldum hem birkaç dakikada kızartıyor hem lezzetli hem de yağsız ve büyük hazneli ama her yerinden akan yağlar buharın akıntıları derken temizliği zulüm olmaya başladı ve bir kaç ay sonra spinfry özelliği arızalandı sonra da rezisdans gitti yani 1 yılda çöp oldu, attım gitti arzuma olan güvenim de bitti şimdi tefal bakıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2018
    LEZZETLİ, AMA YAĞSIZ KIZARTMALAR

    İyi ki bu ürünü satın aldım. Eskisi gibi sıçrayan yağ ve bu yağlardan meydana gelen yanıklar, tencerenin başında durma gibi sorunlar tamamen ortadan kalktı. Kızartma işlemi esnasında oluşan koku yok denilecek kadar az. İlk defa kullandım. Sigara böreklerimin her tarafı eşit bir biimde kızardı. Başka bir değişler klasik kızartma yöntemine göre daha az zaman harcayarak, lezzetinden ödün vermeden, görsel açısından daha güzel bir ürün elde edebiliyorsunuz. Spin özelliği ise gerçekten çok faydalı bir buluş. Eskiden kızartılmış yiyeceklerde kalan yağlardan rahatsız olduğum için onları kayıt havlu üzerine koyduğum halde (kayıt havlu yağın bir miktarını emerdi) yine de yiyacekler oldukça yağlı oluyordu. Spin işleminden sonra yiyecekler kızartma lezzetini taşımasına rağmen sanki yağ görmemiş gibi oluyor. Yani sağlıklı beslenme açısından spin özellliği çok önemlidir. Herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2017
    çok iyi tavsiye edilir

    çok iyi tavsiye edilir. beğendim

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2017
    Güzel fritöz

    Beğendik. Özellikle yağ azaltma özelliği iyi. Malzeme kalitesi iyi. Ama zaman ayarı iyi çalışmadı

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2017
    Beş Yıldız

    Hızlı kargo için teşekkürler. Herhangi bir sorun çıkmadı. Birtek kızartmalar sepetin dibindeki silindir metal parçaya yapışıyor. Hızlı pişirim yaklaşık 10 dakikada yağ ısındı ve yaklaşık 7-8 dakikada bir sepet patatesi kızarttı. Herkese tavsiye ederim.Spinfry özelliğide gerçekten çok başarılı. Yağ seviyesi çok düşük.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2017
    SÜPERRRRRRRRRRRR

    BU FİYATA YOK BÖYLE BİR ÜRÜN ÇOK KULANIŞLI YAKLAŞIK 2 YILDIR KULANIYORUM TAVSİYE EDERİM.

  • NI1 aracılığıyla, 03.06.2017
    !!

    Urunu henuz kullanmadim kullaninca yazarim

  • NI1 aracılığıyla, 04.05.2016
    İyi ki anneler günü var :)

    Hızlı bir şekilde kargolandı,resimdekinin aynısı orjinal ürün geldi.Çok güzel ,güçlü ve hacim açısından çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 21.02.2016

    çok başarılı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2015
    gercekten guzel

    Herkese tavsiye ederim ucuza kalite diyebilirim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2015
    İDARE EDER

    öncelikle dış büyüklüğe göre iç kapasite oldukça dar plastik dış gövde pek kaliteli sayilmaz anahtar uzerinde ürün pişirme resim ve derece yok bu fiyata daha güzel bir ürün alınabilir diğer fritöz lere göre tek özellik spring özelliği başka da bir şey yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2015
    GÜZEL ÜRÜN ANCAK ÇOK BUHAR VERİYOR

    ÜRÜN GÜZEL VE KALİTELİ,SPİNFRY ÖZELLİĞİ ÇOK İYİ ANCAK TEK SIKINTISI PATATES KIZARTIRKEN BAZEN AŞIRI BUHAR YAPIYOR VE BİLDİĞİNİZ MUTFAĞI DUMAN KAPLIYOR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2015
    Güzel bir ürün

    Kızartmalar kısa sürede fazla yağlı olmadan iyi bir şekilde pişirilmekte.Kullanımı ve temizliği kolay fiyatına göre güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2015
    mükemmel değil ama çok başarılı

    ürünün spin özelliği gerçekten fazla yağın süzülmesine yardımcı oluyor, çabuk ısınıyor kolay temizleniyor. diğer yandan üzerinde zamanlayıcı olması güzel bir özellik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2015
    güzel fakat

    ürün çalışırken yoğun buhar çıkarıyor mobilya altında kullanmak için uygun değil davlumbaz altında kullanılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2015
    zamanında ve eksiksiz teslimat

    verilen paraya değer .kullanma kılavuzundada yazdığı gibi 5 dk kızartma işlemini tamamlıyor .tek dezavantajı sepekteki plakanın üzerine bir miktar patatesin yapışması bunu önleyecek daha kaliteli bir parca kullanılırsa daha güzel olur .hepsiburadaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2014
    Ürün incelemelerim..

    Ürünüm elime dün ulaştı.Bir kaç gün beklesem de sorun değil. Henüz kullanmadım ama bütün parçalarını inceledim. Gayet iyi görünüyor. Hemen hemen bütün parçaları sökülebiliyor. Rezistansı yağ haznesinin içine koymaları garip geldi biraz. Sanırım kısa sürede ısınması ve daha az enerji tüketmesi için böyle tasarlanmış.Temizlerken biraz sıkıntı olabilir.. Onun dışında bütün parçalar gayet kullanışlı görünüyor.Bir de üst kapağı tek taraftan tutan bir kilit sistemi var kilitsiz olan kısım biraz havada kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2014
    Çok zahmetli

    Pişirme sonrası süratle çevirerek yağı süzme özelliğine kanıp aldık fakat 4 veya 5 kere kullanıp depoya kaldırdık temizlenmesi çok zor. rezistans yağın içine direk dalıyor bu yüzden her seferinde detaylı temizlik gerektiriyor. çok daha basit bir fritöz almayı düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2014
    şipşak harika kızartmalar

    ürün kullanım açısından çok rahat. Zaman harcamadan çabucak lezzetli kızartmalar hazırlıyor. sadece yağ haznesi 2.5 lt oldugu için fazla yağ alıyor. Bir de temizlerken rezidans ve ortadaki spin çubuğu zor oluyor. sık temizleyip yağını değiştirirseniz fazla yağ tutmadan kolayca temizleyebilirsiniz hazneyi ve aparatları.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR260 Spinfry 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR260 Spinfry 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat